❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA __HAMİŞ
  3. lale_cik ______HAMİŞ
  4. @Kriziantemcicegi HAMİŞ
  5. -Lavinia HAMİŞ
  6. duyguserhat ___HAMİŞ
  7. A Ask sana benzer HAMİŞ
  8. Petunyasemen _14 Haziran
  9. K Knptr _______15 haziran
  10. aaynaa ______16 haziran
  11. zeplin88 _____21 haziran
  12. adyas _______22 haziran
  13. masal2994 ___23 haziran
  14. -Lidya- ______26 haziran
  15. @ilkemmmmm __1 temmuz
  16. ada_aras _____1 temmuz
  17. @ahucansu28 ___1 temmuz
  18. @Pinkhouselife61 4 temmuz
  19. baldudakk ____1 temmuz
  20. @melekbaby ____5 temmuz
  21. moonlight2135 _Beklemede
  22. htc_tfk ______Beklemede
  23. Bihter34 _____Beklemede
  24. Enise54 _____Beklemede
  25. D dl3434 ______Beklemede
  26. myzt _______Beklemede
  27. M Mlgm55 _____Beklemede
  28. bahar1989 ___Beklemede
DARISI BAŞIMIZA HAYIRLA İNŞAALLAH
RABBİM SAĞLIK SIHHAT AFİYETLE KUCAĞINIZA DA ALMAYI NASİP ETSİN CANLARIM

Gerçekten öyle Can'ım Bizde etten tırnaktanız insanız Allah şaşırtmasın ama hep dua ediyorum
Allahım diyorum topicteki kardeşlerime de ver bana da ver hayırla inşaallah önümüzdeki batlar yerine minnoşlarımız gelsin diyorum
Gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz hamdolsun.. Burada samimi insanlarla konuşup içimizi döküyoruz gece gündüz birbirimize yorumlar yapıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz üstelik hiçbir menfaatimiz olmadan..
Çok şükür ki burası var.. Samimi insanlar var
Ben açıkçası hamile kalınca bile 4-5 ay hiçkimseye söylemek istemiyorum kendi annem babam dahil sadece eşim ve ben bilelim istiyorum..
Çünkü herşey olabiliyor Allah muhafaza söylediğin gibi çekemeyen insanlar çok nazardan çok korkarım zaten,.
Bide ne kadar geç duyulursa o kadar edepli olurmuş çocuk diye duydum hocalarımızdan
O yüzden kimseye demicem inşaallah bi kocam bi ben biliyim yeter
Tabii bide size söylerim teyzeleri olarak maşaallah dersiniz hoş
Hele bi o gün gelsin de çok plan var çok
Rabbim şu mübarek af mağfiret ayı hürmetine minnoşlarımıza kavuştursun inşaallah sağlık sıhhat ve afiyetle

Petunyasemen şok oldum canım öyle zihniyetler var mı gerçekten? İçinden geçirdiği şeye bak. Olmaz olsun öyle arkadaşlık. Dinimizde once başkasına sonra kendine ediceksin diye. Yahu namaz kılıyorum bitince Allahım diyorum k.kulübünde gördüğüm yazıştığım isteyen dun arkadaşlarıma nasip et düşünsene sizi tanımıyorum ama hergun açtığımda inşallah biri hamileyim yazmıştır diyorum her tabiki imreniyoruz çünkü hepimiz istiyoruz.. Allah ım kotu fesat kıskanç insanlardan uzak tutsun inşallah. Hepimizinde bebekleri olsun inşallah.. Ben bu sayfayı çok seviyorum askerimi yani eşimi beklerken bir suru arkadaş edindim watsaptan görüşüyoruz kaç yıllık arkadaş olduk.. İyi niyetli insanlarla karşılaşmak dileğiyle optummmmmmmm

Oh maşaallah ne kadar güzel
Ağzın bal yesin kız myzt

Eklentiler

• IMG_20160611_084146.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 35
Hormonlari duzenliyen hamile kalmaya yardimci bir ot var hayit otu arastirmani oneriririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…