- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
- #1.041
Hurdayım Can'ım@Pinkhouselife61 nerdelsn kuzum
Çok geçmiş olsun Can'ım maşallah bişeyiniz yoksa şanslısınız eşine keçi boynuzu kürü yap onu içemezse keçi boynuzu pekmezi içir tam şifa oluyor ..kızlar biz 7 aydır korunmuyoruz 1 kimyasal yaşadım şubat ayında. perşembe günü hem ben hemde eşim dr a gittik bnm herşeyim normal çıktı eşimin sperm hareketliliğinde bi düşüklük çıktı. dr çok önemli değil yiyeceklerle takviye ederiz dedi birkaç tavsiyede bulundu inşallah hemen yükselirde bizimde bi bebişimiz olur
inşallah canım ya çok istiyorum inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder :)Çok geçmiş olsun Can'ım maşallah bişeyiniz yoksa şanslısınız eşine keçi boynuzu kürü yap onu içemezse keçi boynuzu pekmezi içir tam şifa oluyor ..
İnşaallah Rabbim en yakın Zaman'da nasip eder hayırla
ne zaman başladı canmYa ben regli oldum diye yazdım ama kahverengi akıntı da kaldı çok az akıntı geliyo şimdi regli başlamış mi oluyo anlamadım ki ben
Birazcık bekle kuzumYa ben regli oldum diye yazdım ama kahverengi akıntı da kaldı çok az akıntı geliyo şimdi regli başlamış mi oluyo anlamadım ki ben
cnm hayirlisi olsun insallah ginseng koku ve çakşır otunu tavsiye ederim esin icin birde havuc suyu tuketsinn.. insallah melegin gelirinşallah canım ya çok istiyorum inşallah allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder :)
cnm biraz bekle stres yapma suan gelen akinti ne renk?nasil tarzda birde agir kaldirma kendini cok yorma cnmYa ben regli oldum diye yazdım ama kahverengi akıntı da kaldı çok az akıntı geliyo şimdi regli başlamış mi oluyo anlamadım ki ben
Hurdayım Can'ım
Akşama validemlrri davetettim iş yapıyom bi yandan yemek öyle işte
ay kiz ben daha yemek yapamadim midem cok bulanio sanki af edersin ev kopek kokar ya ole kokuo sanki yaa ;(Hurdayım Can'ım
Akşama validemlrri davetettim iş yapıyom bi yandan yemek öyle işte
Oyy napalım tek derdin bu olsunay kiz ben daha yemek yapamadim midem cok bulanio sanki af edersin ev kopek kokar ya ole kokuo sanki yaa ;-)-)
yapicam bisi kolay bissi artik napim kahvaltilik pek yemez benim herif gene o.tarz olcak ama hamur tarzi bisi yapicam napim artikOyy napalım tek derdin bu olsun
Kahvaltılık bile yenir :)
bugün 2. Gün ama sürekli gelmiyor cnmne zaman başladı canm
sanmıyorum ya bugün test yaptım negatif olsaydı cikmazmiydi kiBirazcık bekle kuzum
Yine de dikkat et ağır falan kaldırma
Yerleşme olabilir
kirli çamur gibi bazen afedersin kahverengi sümük gibi anlamadım gitticnm biraz bekle stres yapma suan gelen akinti ne renk?nasil tarzda birde agir kaldirma kendini cok yorma cnm
Sağlık olsunyapicam bisi kolay bissi artik napim kahvaltilik pek yemez benim herif gene o.tarz olcak ama hamur tarzi bisi yapicam napim artik
yedik bitti bile... bel agrisindan olucem amaaa yaaaSağlık olsun
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun canım benim bunlar tuzu biberiyedik bitti bile... bel agrisindan olucem amaaa yaaamahfetti beni bu bel.agrisi ben bu agriyla adet olurum genelde ama iste gel gor halimi
bide kesinlesse artik varligindan haberim varda kesinlesse esim e diorum doktora gidelim gideriz dedi sonra dio her ay umutlanioruz bosa cikio dio ama ben bu ay her aydan farkli his ediyorum onu his ediyorum sanki ne bileym yada kendimi kandiriyorumRabbim sağlık sıhhat afiyetle kavuştursun canım benim bunlar tuzu biberi
ne kandırması kızbide kesinlesse artik varligindan haberim varda kesinlesse esim e diorum doktora gidelim gideriz dedi sonra dio her ay umutlanioruz bosa cikio dio ama ben bu ay her aydan farkli his ediyorum onu his ediyorum sanki ne bileym yada kendimi kandiriyorum
nebilim kiz bi an umutsuzluga kapiliom hayirlisi artikkkÇ
ne kandırması kız
Hamilesin işte test pozitif
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?