- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Canım kahverengi lekelenmen sancıyla mı oldu yoksa sancısız mı?insallah cnm ederim tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kahverengi lekelenmen sancıyla mı oldu yoksa sancısız mı?insallah cnm ederim tabiki
sancisiz cnm yada oldu ben hatirlamiom ilk lekelenmem sivi olan sabah kalktigimda gordum dierlerindede pek agrim olmadi sanirimCanım kahverengi lekelenmen sancıyla mı oldu yoksa sancısız mı?
Anladım Can'ım...sancisiz cnm yada oldu ben hatirlamiom ilk lekelenmem sivi olan sabah kalktigimda gordum dierlerindede pek agrim olmadi sanirim
arada kasik agrim karin agrim oldu ama lekeyle mi alakali bilniorum ama adet olucak olsam kirmiziya donup yoguna cevrilmesi lazmdi ruyamda bile adet oldumu gordum adet olmadimCanım kahverengi lekelenmen sancıyla mı oldu yoksa sancısız mı?
Agrin varmi cnm insallah kirmiziya dönmez,,@havin55Bihter34 @Kriziantemcicegi KIZLAR bi lekelenmem geldi ama kahverengi...
İnşaallah yerleşmedir... Kafayı yicem ya oyy oy...
fazla dusunme kafana takma rahat birak kendini ben umudumu yitirmistim o leke gelince dedim kesin adet olucam saldim kendimi ama olmadim... adet olucaksan bile stres yaptin icin olmazsim@havin55Bihter34 @Kriziantemcicegi KIZLAR bi lekelenmem geldi ama kahverengi...
İnşaallah yerleşmedir... Kafayı yicem ya oyy oy...
Bu ay çok ümitliydim birsürü şey yaptım...Agrin varmi cnm insallah kirmiziya dönmez,,
Aynen öyle Can'ım.....fazla dusunme kafana takma rahat birak kendini ben umudumu yitirmistim o leke gelince dedim kesin adet olucam saldim kendimi ama olmadim... adet olucaksan bile stres yaptin icin olmazsim
Canimm üzülüyoruzz bende suan ayni durumdayim agri geliyo gidiyoo ama bende kendime ayni seyi söyledim eger olmadiysa buayda birdahaki ay hicbirsey yapmiycamm Biz kul olarak sabirsiziz istiyoruz bizde digerleri gibi hemen hamile kalmayi ama Rabbimin bildigi var demekki bizide belki böyle siniyorr bizz heray insallah duaya devam umut etmeye devm edicegizz Rabbim insallah bir gün bizim icinde "OL" emrini vericek..Bu ay çok ümitliydim birsürü şey yaptım...
Rabbim yazmış gününü saatini biliyorum ama çok çabaladım yani gerçekten ...
Ramazan'da hiç bişey yapmıcam.. Gerçekten kendi haline bırakıcam inşaallah rabbiö verir.....Bihter34 @ilkemmmmm
-Lavinia @havin55
@Kriziantemcicegi @Kpss 2016
İnşaallah tatlım..Canimm üzülüyoruzz bende suan ayni durumdayim agri geliyo gidiyoo ama bende kendime ayni seyi söyledim eger olmadiysa buayda birdahaki ay hicbirsey yapmiycamm Biz kul olarak sabirsiziz istiyoruz bizde digerleri gibi hemen hamile kalmayi ama Rabbimin bildigi var demekki bizide belki böyle siniyorr bizz heray insallah duaya devam umut etmeye devm edicegizz Rabbim insallah bir gün bizim icinde "OL" emrini vericek..
Bu eslerin dengesizligide ayri bir dertt.. Senin elinde olan birseymi Rabbim nasip etmedikten sonra nasil olucak cocuk tövbe etsin verecek olan Allah,,Üzülme canim adet olsanda hayirlisi böyleymis de kendini hic yipratma ben bazen bakiyorum esim okadar rahatki biz niye kendimizi cok yipratiyoruzki önce herseyin hayirlisi..Aynen öyle Can'ım.....
Yapmamak elde değil..
Eşim şimdi diyo ki olduysan benimle konuşma.. Sanki elimde dedim..
Kafayı yiyorum işte daha ne yapaym....
Haklısın ama anlatamıyorum....Bu eslerin dengesizligide ayri bir dertt.. Senin elinde olan birseymi Rabbim nasip etmedikten sonra nasil olucak cocuk tövbe etsin verecek olan Allah,,Üzülme canim adet olsanda hayirlisi böyleymis de kendini hic yipratma ben bazen bakiyorum esim okadar rahatki biz niye kendimizi cok yipratiyoruzki önce herseyin hayirlisi..
Anliyorum biliyorum canimm ne yasiyorsan aynisini bende yasiyorum birbirimizden hic farkimiz yok inan ama kafaya takinca hic olmuyoo,, siz nekadardir deniyordunuz??İnşaallah tatlım..
Huzur kaçırıyor işte ..
Eşim de böyle yapınca bin kat maf oluyorum paramparça oldum........
İsteyeli 10 ay bitti sanırım...Anliyorum biliyorum canimm ne yasiyorsan aynisini bende yasiyorum birbirimizden hic farkimiz yok inan ama kafaya takinca hic olmuyoo,, siz nekadardir deniyordunuz??
Haklısın ama anlatamıyorum....
Af
Bizimde bukadar birsey gecen sene bu zamanlar baslamistik denemeye bi 2ay bos gecti iste tam 10ay,, canim esin gittimi doktora ondanmi bukadar rahat konusuyoİsteyeli 10 ay bitti sanırım...
Tamam cnm hayirli aksamlar üzülme hayirlisiyla insallah olsun dualarim seninle..İnternetim bitti benim
Girmeye çalışıcam yine ama..
Dualarım sizinle sizde bana dua edin nolur....
Hayırlı akşamlar kardeşimBihter34
insallah ama negatifi gorucegim diye dusunuorum
İsteyeli 10 ay bitti sanırım...