• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

fazla dusunme kafana takma rahat birak kendini ben umudumu yitirmistim o leke gelince dedim kesin adet olucam saldim kendimi ama olmadim... adet olucaksan bile stres yaptin icin olmazsim
Aynen öyle Can'ım.....
Yapmamak elde değil..
Eşim şimdi diyo ki olduysan benimle konuşma.. Sanki elimde dedim..
Kafayı yiyorum işte daha ne yapaym....

Bu ay çok ümitliydim birsürü şey yaptım...
Rabbim yazmış gününü saatini biliyorum ama çok çabaladım yani gerçekten ...
Ramazan'da hiç bişey yapmıcam.. Gerçekten kendi haline bırakıcam inşaallah rabbiö verir..... Bihter34 Bihter34 @ilkemmmmm -Lavinia -Lavinia @havin55
@Kriziantemcicegi @Kpss 2016
Canimm üzülüyoruzz bende suan ayni durumdayim agri geliyo gidiyoo ama bende kendime ayni seyi söyledim eger olmadiysa buayda birdahaki ay hicbirsey yapmiycamm Biz kul olarak sabirsiziz istiyoruz bizde digerleri gibi hemen hamile kalmayi ama Rabbimin bildigi var demekki bizide belki böyle siniyorr bizz heray insallah duaya devam umut etmeye devm edicegizz Rabbim insallah bir gün bizim icinde "OL" emrini vericek..

Canimm üzülüyoruzz bende suan ayni durumdayim agri geliyo gidiyoo ama bende kendime ayni seyi söyledim eger olmadiysa buayda birdahaki ay hicbirsey yapmiycamm Biz kul olarak sabirsiziz istiyoruz bizde digerleri gibi hemen hamile kalmayi ama Rabbimin bildigi var demekki bizide belki böyle siniyorr bizz heray insallah duaya devam umut etmeye devm edicegizz Rabbim insallah bir gün bizim icinde "OL" emrini vericek..
İnşaallah tatlım..
Huzur kaçırıyor işte ..
Eşim de böyle yapınca bin kat maf oluyorum paramparça oldum........

Aynen öyle Can'ım.....
Yapmamak elde değil..
Eşim şimdi diyo ki olduysan benimle konuşma.. Sanki elimde dedim..
Kafayı yiyorum işte daha ne yapaym....
Bu eslerin dengesizligide ayri bir dertt.. Senin elinde olan birseymi Rabbim nasip etmedikten sonra nasil olucak cocuk tövbe etsin verecek olan Allah,,Üzülme canim adet olsanda hayirlisi böyleymis de kendini hic yipratma ben bazen bakiyorum esim okadar rahatki biz niye kendimizi cok yipratiyoruzki önce herseyin hayirlisi..

Bu eslerin dengesizligide ayri bir dertt.. Senin elinde olan birseymi Rabbim nasip etmedikten sonra nasil olucak cocuk tövbe etsin verecek olan Allah,,Üzülme canim adet olsanda hayirlisi böyleymis de kendini hic yipratma ben bazen bakiyorum esim okadar rahatki biz niye kendimizi cok yipratiyoruzki önce herseyin hayirlisi..
Haklısın ama anlatamıyorum....
Af Allah ım afffff..

İnşaallah tatlım..
Huzur kaçırıyor işte ..
Eşim de böyle yapınca bin kat maf oluyorum paramparça oldum........
Anliyorum biliyorum canimm ne yasiyorsan aynisini bende yasiyorum birbirimizden hic farkimiz yok inan ama kafaya takinca hic olmuyoo,, siz nekadardir deniyordunuz??

insallah ama negatifi gorucegim diye dusunuorum

Düşünme Cnm stres yapmamaya çalış Allahma şükür rahatım Bn olucak cunki biliyorum stres ypnca olmuyo . Neden stres yratym ki kndme demi kuzum . Sende böle düşünmeye çala . Rabbim elbet verecktrr inş . Sende herhangi bi hastalık vr mi yumurtlma sorunu gbi

İsteyeli 10 ay bitti sanırım...

Canım hiç ama hiç üzülme elbette Rabbimin vardır bir bildiği... Eşine sinir oldum o bebegi Yaradan veriyor sana neden laf atıyor. ALLAH A isyan ediyor mu (haşa inşaallah o yola girmez) sanada yapmasın.. Onlar cok rahat benim eşimde öyleydi.. Boşver. Sen duanı oku.. Hem belki sorun orda.. Doktora gittiniz mi PCO vardı sanırım sende.. İncir ve havuç kürü yapabilirsin canım Allahın izniyle olur.. Ayrıca net adet oldb mu yoksa sadece leke mi

Back