- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
insallah cnm yaaCanim üsteki teste cizgi bayagi cikmis hamilesin sanirim istersen yarin yada pazartesi kan verip baktirr emin ol bana müjdeli bir haber alirsin gibi geliyo insallah Allah'in izniyle
Insallahh olmazsinn cnm hayirlisiyla Rabbim büyükk bizde sevinelimmmm artikYa normalde benim gazım olur çok adet olmadan önce öyle bişey olmadı ama sanki adet oluyo gibiyim
Karnımın içinden sıcak bişeyler akıyor sanki
Sancı oluyo bide
Hamilesin kuzum İnan banainanamiyorum bi turlu doktor demedigi surece de inanamicam sanirim
insallah cnm 16 aydir evliyim bir yildir korunmuyorum insaah gelmistir .. ben hep hepinize dua ederim.....Hamilesin kuzum İnan bana
Bize dua et nolur...
Rabbim insallah banada negatifin ardindan pozitifi görmeyi nasip etsinnn buay,, Bence hamilesinn Ama dedigin gibi doktora gidip emin oll ama birsey olmasaydi o test öyle olmazdi diye düsünüyorum bide 7gün gecmissinsallah cnm yaa
ay insallah ya gidicem ama iste umutlanip hayallerimin suya dusmesinden korkuyorum rabbim hepimize veesin insallahRabbim insallah banada negatifin ardindan pozitifi görmeyi nasip etsinnn buay,, Bence hamilesinn Ama dedigin gibi doktora gidip emin oll ama birsey olmasaydi o test öyle olmazdi diye düsünüyorum bide 7gün gecmiss
Allah razı olsun kuzuminsallah cnm 16 aydir evliyim bir yildir korunmuyorum insaah gelmistir .. ben hep hepinize dua ederim.....
İnşaallah Can'ım ya
rabbim hepimizden ragzi olsunAllah razı olsun kuzum
insallah cnm ederim tabiki
Allah'a güven dua etay insallah ya gidicem ama iste umutlanip hayallerimin suya dusmesinden korkuyorum rabbim hepimize veesin insallah
amin.....Allah'a güven dua et
Rabbim korusun
Hic korkma güzel haberlerle dönecegine eminizz Rabbimin izniylee insallahh,, Süperrr yaaa ne güzelllay insallah ya gidicem ama iste umutlanip hayallerimin suya dusmesinden korkuyorum rabbim hepimize veesin insallah
insallah cnm doktora gidene kadr umitlenmiycem yok gibi dusunucemHic korkma güzel haberlerle dönecegine eminizz Rabbimin izniylee insallahh,, Süperrr yaaa ne güzelll
Kac aydir deniyorsunuz??insan evet gitgide korkuyor anliyorum benim mesela birsene oldu bekliyorumm oyüzden bende ayni düsünürdüm senin gibi.. Dua et ozaman gidene kadarrr.. Bir tedavi felan oldunmu buayinsallah cnm doktora gidene kadr umitlenmiycem yok gibi dusunucem
16 aylik evliyim net olarak 1 senedir korunmuyoruz... adet duzenliyici tedavi oldum..gecen ayda progestan kullandim .bu ay adet olmam lazmdi bole lekelenme seklinde gelmemesi lazimdi ama yok ole geldi ...Kac aydir deniyorsunuz??insan evet gitgide korkuyor anliyorum benim mesela birsene oldu bekliyorumm oyüzden bende ayni düsünürdüm senin gibi.. Dua et ozaman gidene kadarrr.. Bir tedavi felan oldunmu buay
Seninde benimki kadar olmuss,, lekelenmeyi genelde yerlesme kanamasi diye okumustumm ondan olabilirr vücudunda bazi sinyalleri vermisss teste pozitiff gerisi doktorun onaylamasina kaldi mutlu haberlerle dön insallahh.. Biz heyecanlandik senin adinaa bekliyoruzz haberlerinii16 aylik evliyim net olarak 1 senedir korunmuyoruz... adet duzenliyici tedavi oldum..gecen ayda progestan kullandim .bu ay adet olmam lazmdi bole lekelenme seklinde gelmemesi lazimdi ama yok ole geldi ...
insallah saolasim amin suan bile adet olucak gibi belim agrio kopuyo resmen agridanSeninde benimki kadar olmuss,, lekelenmeyi genelde yerlesme kanamasi diye okumustumm ondan olabilirr vücudunda bazi sinyalleri vermisss teste pozitiff gerisi doktorun onaylamasina kaldi mutlu haberlerle dön insallahh.. Biz heyecanlandik senin adinaa bekliyoruzz haberlerinii
inşallah canım bakalım ilaç kullanınca adet olucakmıyım progestan verdi zaten hamileysende bi sorun olmaz dediAnladım tatlım ama şöyle bişey var geç yumurtlama falan olmuş olabilir diye düşünüyorum.. 7-8 gün geçmesi lazım döllenmeden ..
İnşaallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?