- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Göğüslerim bi garip, yorgunluk hissi ,uyku, açlık ta var.. Ayaklarımın altı yanıyo bide sivilcelerrrInşallah cnm belirti varmı sende herhangi bisey
İnşaallah kuzumAmin canım.ramazan bereketiyle gelsin diyorum hep:)
20.gün hala negatif ve ateş 36.2 civarı.hiç artmadı.demek ki bu ay da grç yumurtluyorum.
Göğüslerim bi garip, yorgunluk hissi ,uyku, açlık ta var.. Ayaklarımın altı yanıyo bide sivilcelerrr
Bide normalde adet olcağım Zaman bu günlerde rahim aşşa inerdi açılırdı bide
Şimdi kontrol ediyorum daralmış içi ve aşşa inen bişey yok ondan şüpheleniyorum aslında ben
Şimdi test yapmak istiyorum ama negatif çıkar diye cesaret te edemiyorum..
Sen naptın ?
Yap canım sivilce bendede coktu elle gebelik testi yaptığımda balon gibi birşey değiuordu
canım hamileymişsin sanırım tebrik ederim kucagına almakta nasip olsun inşallah.
darısıbizlere :)
@Pinkhouselife61 kız sen herkese yap diyon test hadi bakalım sende yap
@Kriziantemcicegi hayirli olsun cnm tebriklerrrrr darisi bizlere INSALLAH..
Idrarda silik cikmisti demi??insallah vardir bebiss,,, adetin gectimi??Kızlar kan yaptırmadım henüz
Canım ben kan tahlili yaptırdım bugün oda negatif çıktı
Canım ben kan tahlili yaptırdım bugün oda negatif çıktıadet söktürücü ilaç verdi
Yaptın mı kuzum testKizlar cesaret edip yapamadım bugun kesin olsun diye yarin sabah yapicam buay yaptigim testin hesabi yok eczaneye girmeyede utaniyorum artik
Kenarlardan mı değiyodu yoksa ilerde ortadan mı?Yap canım sivilce bendede coktu elle gebelik testi yaptığımda balon gibi birşey değiuordu
Canım ben kan tahlili yaptırdım bugün oda negatif çıktıadet söktürücü ilaç verdi
Canım yapsana test
canım hamileymişsin sanırım tebrik ederim kucagına almakta nasip olsun inşallah.
darısıbizlere :)
@Pinkhouselife61 kız sen herkese yap diyon test hadi bakalım sende yap
@Pinkhouselife61 Napaysunnn cnm nasil oldun
Anladim cnm hayirlisi olsun insallah bu belirtiler bebiss icindir.. Bende ayni birsey yok belirti felan yok bugün yarin ne olucagi belli olur artik hayirlisi..Anladım Can'ım benim.. Hayırlısı olsun inşaallah üzülmemeye çalışrabbim yazmış saatini gününü onunda beklicez napalım
Kuzularım test yaparım yapmasına ama; 1. Si evde test yok2. Olarak ta eşim ,erkek eczaneden test almamı istemez 3. Ve asıl neden de şu ki : ben PCO luyum... Yani adetlerim son aylarda 27-30-32-33-35-....
Böyle oluyor genelde otuzdan fazlaortalaması 31 gün yapıyor o yüzden bekliyorum yani geçen aylarda çok yaptım çıkmıyo bende varsa zaten 31 den sonra ancak çıkar
İnanın size bile çatlıyorum ben burda.. ki yapsalar test diye bide kendime nasılım onu hesap edin
Can'ım bekleyip duruyorum valla.. Saat dk sayıyorum diyebiliriminşaallah sonu selamet olur
Valla Nasıl olduğumu hiç bilmiyorum.. Belim ağrıyo göğslerim davul gibi uçları yanıyo ayaklarım yanıyo sivilceler acıyor öyle..
Sonu selamet olsun hepimizin inşaallahhhhh
Sen napaan bakalım ?
İnşaallahhhAnladim cnm hayirlisi olsun insallah bu belirtiler bebiss icindir.. Bende ayni birsey yok belirti felan yok bugün yarin ne olucagi belli olur artik hayirlisi..
5 gün geçtiAdetin kaç gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?