- Emoji Skoru
- 3.032
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Kizlar aksam test yaptim
teşekkürler tatlım işyerinden çıkamıyorum akşama gidebilecemVayy tebrik ederim hadi git kan testi yaptir
Hayırlı uğurlu mübarek olsun kuzummmmmKizlar aksam test yaptim
Akşam hemen yap kuzum dikkat et kendine su falan iç bol bolteşekkürler tatlım işyerinden çıkamıyorum akşama gidebilecem
Belirtin oldu mu Can'ım ?Kizlar aksam test yaptim
Bu ne güzel haber boylr çok çok sevindim canım darısı basimiza tüm isteyenlere :)))Kizlar aksam test yaptim
As. Bat kaçtı Can'ımselam bende katılıyorum aranıza
Ne zamandır deniyorsunuz? Yaş kaçselam bende katılıyorum aranıza
çok şükür tatlım çok teşekkür ederim umarım en yakın zamanda seninde güzel haberini alırız nerden biliyodun kız
Hayırlı uğurlu mübarek olsun kuzummmmm
Biliyordum hamiş olduğunu
Çok sevindim inan ki
Bol bol şükret bize de dua et olurmu
Akşam hemen yap kuzum dikkat et kendine su falan iç bol bol
vala düşünüyorumda ara ara hafif hafif baş dönmelerim oldu midem hafif hafif bulanıyordu belime sancılar giriyordu şuan göğüslerim çok şiş ve uçları çok sıcak yine bel ağrılarım var umarım sende hamişsindir kuzumBelirtin oldu mu Can'ım ?
Bat gelmeden
çok teşekkür ederim tatlım en yakın zamanda darısı sizlere olsunBu ne güzel haber boylr çok çok sevindim canım darısı basimiza tüm isteyenlere :)))
Tebrikler Canısı çok sevindim rabmim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinKizlar aksam test yaptim
Ne zamandır deniyorsunuz? Yaş kaç
Sen ne yaptın kuzum gelmedi inşaallah kırmızılarTebrikler Canısı çok sevindim rabmim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
As. Bat kaçtı Can'ım
Yok Can'ım ya gelen giden yok daha testte de çıkmıyor bişey geç döllenmedir umuduyla bekliyorumSen ne yaptın kuzum gelmedi inşaallah kırmızılar
çok teşekkürler tatlım amin umarım seninde güzel haberlerini alırızTebrikler Canısı çok sevindim rabmim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?