- Emoji Skoru
- 9.233
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım benimverdım kan sonucu cıktı beta hcg 15,08 cıktı cok mınıkmıs daha hamıleyım allah ısteyen herkese nasıp eder ıns ılaclarımı d uzenlı olarak ıcıcem on gun veya on bes gun sonra doktora gıdecegım daha gorunmezmıs bebıs
Belirtin falan var mı canımverdım kan sonucu cıktı beta hcg 15,08 cıktı cok mınıkmıs daha cok heyecanlandım ben ellerım tıtrıyor resmen inş büyür allah ısteyen herkese nasıp eder ıns ılaclarımı d uzenlı olarak ıcıcem on gun veya on bes gun sonra doktora gıdecegım daha gorunmezmıs bebıs
Can'ım listeyi kurduk öndeki batları görmeden hamiş olan 4 kişi var elhamdulillahNasil ist3rseniz arkdslar bu arada hamis olan varmi baska acamadm kac gundur
gögüslerım cok şişdi çok a cıdı yenı oldugu ıcın galiba onun dısında hıc hıc belırtı yaşamadım vallahıdeBelirtin falan var mı canım
çok şans getırdı bu topik bana allah razı olsun açandan duanın gucune ınanıyorum hep bırlıkde etdık bırbırımıze allahım tez zamand aıns olmayanlaraCan'ım listeyi kurduk öndeki batları görmeden hamiş olan 4 kişi var elhamdulillah
İnşaallah bizlerde fire vermeden peşpeşe hamişlik haberlerimizi veririz
Amin Canım cümlemizden razı olsunçok şans getırdı bu topik bana allah razı olsun açandan duanın gucune ınanıyorum hep bırlıkde etdık bırbırımıze allahım tez zamand aıns olmayanlara
Peki canım allahım sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah tebriklergögüslerım cok şişdi çok a cıdı yenı oldugu ıcın galiba onun dısında hıc hıc belırtı yaşamadım vallahıde
Kuzum belirtisiz de olabiliyorslm kızlar benim regli 30 mayıs ama ne kasık ağrısı ne başka belirti var içimden bir his olmadı diyor
Canim belirti olmasi sart degil herkeste kasik agrisi olucak diye birsey yok dua et umudunu kirma..slm kızlar benim regli 30 mayıs ama ne kasık ağrısı ne başka belirti var içimden bir his olmadı diyor
adetımın 4 günü bügünBat kaç kuzum?
Rabbim nasip eder en yakın Zaman'da inşallah
Umutsuz olmayalım
NASILSINIZ KIZLAR?
Varmı belirti ??
Tatlım ben adet oldumNASILSINIZ KIZLAR?
Varmı belirti ??
Evet yaa bende de aynı şekildePink sende belirti warmı, bende beyaz akıntı bol bol gaz war ama hiç inanmıyorum hamile olduğuma
Tatlım b hcg için gittin mi sen ?@Pinkhouselife61 Can'ım bana kesin gözüyle bakma benimde günüm bugün gelir kırmızılar sabah test yaptım yok bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?