❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Hayırlı uğurlu olsun Can'ım benim
Çok sevindim inan kendim hamile kalmış gibi Mutlu oldum
Rabbim sağlık sıhhat ve afiyetle kavuştursun minnoşumuza inşaallah
Bizlere de dua e hep bol bol dinlen olurmu

Belirtin falan var mı canım

Can'ım listeyi kurduk öndeki batları görmeden hamiş olan 4 kişi var elhamdulillah
İnşaallah bizlerde fire vermeden peşpeşe hamişlik haberlerimizi veririz
çok şans getırdı bu topik bana allah razı olsun açandan duanın gucune ınanıyorum hep bırlıkde etdık bırbırımıze allahım tez zamand aıns olmayanlara

çok şans getırdı bu topik bana allah razı olsun açandan duanın gucune ınanıyorum hep bırlıkde etdık bırbırımıze allahım tez zamand aıns olmayanlara
Amin Canım cümlemizden razı olsun
Gerçekten inanarak açtım ve rabbimden istedim hepimiz için.. Allahım mutluluklarımızı tamamına erdirsin sağlık sıhhat afiyetle hayırlı evlatlar yetiştirip bizlere dünya ve ahirette göz nuru olmalarını nasip etsin
Dualar hız kesmeden devam etsin
Hepimizzzz Birgün anne olacağız biiznillah

[Kucağınatfk, post: 46673477, member: 674002"]verdım kan sonucu cıktı beta hcg 15,08 cıktı cok mınıkmıs daha cok heyecanlandım ben ellerım tıtrıyor resmen inş büyür allah ısteyen herkese nasıp eder ıns ılaclarımı d uzenlı olarak ıcıcem on gun veya on bes gun sonra doktora gıdecegım daha gorunmezmıs bebıs[/QUOTE]

Hayırlı olsunkkuzum ddarısı başımıza maşallah sevincini hissedebiliyorm Rabbim Kucagina almayi da nasip etsin sagliklaa

NİCKNAMEBAT
  1. @Aslanparcasi __HAMİŞ
  2. YASMINAAA __HAMİŞ
  3. SelanikMuhaciri __HAMİŞ
  4. htc_tfk ______HAMİŞ
  5. Enise54 _____28 mayıs
  6. D dl3434 ______28 mayıs
  7. -Lidya- ______29 mayıs
  8. lale_cik ______30 mayıs
  9. masal2994 ____30 mayıs
  10. baldudakk ____1 haziran
  11. Bihter34 _____4 haziran
  12. @Pinkhouselife61 6 haziran
  13. @Kriziantemcicegi 6 haziran
  14. duyguserhat ___7 haziran
  15. Petunyasemen _14 haziran
  16. aaynaa ______16 haziran
  17. zeplin88 _____21 haziran

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
CANLARIM
İNŞAALLAH ÖNÜMÜZDEKİ BATLAR GELMEYECEK TÜM LİSTEMİZE HAMİŞ YAZACAK

Pink sende belirti warmı, bende beyaz akıntı bol bol gaz war ama hiç inanmıyorum hamile olduğuma
Evet yaa bende de aynı şekilde
Bide göğüs uçları hassaslaştı
Çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım pozitif çıkıyo sonuç ama bilmiyorum
İnşaallah hamileyizdir hepimiz kuzum 9 gün kaldı valla her ay aynı telaş kendi halime bırakamıyorum
Sabırsızım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…