- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Yok kuzum ya @Pinkhouselife61 in işleri bunlar Değilim diyorum benide hamile göstermişİnşallah canım benm..Daha adet olmadım kırmızıları bekliyorum...
bi dakikaSelanikMuhaciri hamiş mi ayy çok sevindimm mutlu oldum valla ben bilmiodum darısı bize :))
Yok kuzum ya @Pinkhouselife61 in işleri bunlar Değilim diyorum benide hamile göstermişdarısı bir dahaki aya bebeğim
Yok kuzum ya @Pinkhouselife61 in işleri bunlar Değilim diyorum benide hamile göstermişdarısı bir dahaki aya bebeğim
İsminin durmasında bir sakınca yok Can'ımcanım ben 10 gün önce hsg çektirdiğim için doktor bana korun bu ay dedi benide silebilirsin listeden bir sonraki ay veririm inşallah müjdeli haberi
Hayırlısı Can'ım.. Üzme canını geçen ay benim de 5 gün erken geldi :-(Kızlar ben adet oldum maalesef
N8rmalde hep gecikmeli olur du en az 3 5 gün
Ama şimdi 2 gün önce oldum gunumun gecmesinin heyecanını bile yasayamadim
Kızlar "çamaşır suyuyla gebelik testi" yaptım pozitif çıkıyor sonuç
Daha önceki aylarda da yapmıştım negatif çıkmıştı o Zaman hiç köpürmedi yani
Çok heycan yaptım yaaaaaa
canım o testi bende okumuştum bir kaç gün önce başka bir forumda doğru mu acaba keşke hamile biri deneseKızlar "çamaşır suyuyla gebelik testi" yaptım pozitif çıkıyor sonuç
Daha önceki aylarda da yapmıştım negatif çıkmıştı o Zaman hiç köpürmedi yani
Çok heycan yaptım yaaaaaa
nasıl oluyor acaba bende çok merak etdım :=)canım o testi bende okumuştum bir kaç gün önce başka bir forumda doğru mu acaba keşke hamile biri denese
İnşaallah doğrudurcanım o testi bende okumuştum bir kaç gün önce başka bir forumda doğru mu acaba keşke hamile biri denese
Forumda var Can'ım video da atmış arkadaş hattanasıl oluyor acaba bende çok merak etdım :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?