❤️❤️❤️HAMİŞ ADAYLARI ❤️❤️❤️

Rabbim ol der oluverir
Umutsuz olma kardeşim

Kızlar bugün regl günüm ama gecikebilir geçen ay ki gibi.. belirti olarak kasık ağrısı baş ağrısı hafif göğüs um fln ağrısı ama takmiyorummm

Test yapsam mi yarın acaba yoksa beklesemmi kızlar

yeni oldum adet( 6 gün gecti çok umutlanmıştım artık bidahaki aya
6 gün uzun bir süre değil mi normal mi bu bu bekleyiş çok stresli ya.. kuzum o heyecanı burdaki herkes çok iyi tanıyor. ve tabi hayalkırıklığını da ama umutsuzluk yok yeni ayda devam ediyoruz Rabbim yazdı tarihi belli o güne kadar devam

inşallah en hayırlı vakıtte. gecikmeden nasıp etsin mevlam..

@ilkemmmmm YASMINAAA
KIZLAR YA Bİ SORUM OLACAK..
Taze hamiş olduğunuz için sizi etiketledim.. Başka bilen varsa cevap verirse sevinirim..
Normalde benim adete 10-12 gün kala göğüslerim ağrırdı.. Koltuk altından başlardı ağrı biraz yayılırdı göğsümün ucuna kadar gelmezdi ama çok acırdı..
Geçen ay yine aynı bu şekilde oldu ama farklı olarak 20 gün evvelden ağırmaya başladı(incir+havuç kürü yaptım ona yoruyorum bu kadar erken ağrımasını)
Sorum şu;
Şuan bat tarihime 11 gün var göğslerim ilk kez uçtan ağırmaya başladı.. Uçları çok hassaslaştı.. Normalde böyle olmaz yani.. Gebelik belirtisi olabilirmi?
Heveslenmek istiyorum ya ..
Rüyamda da pozitif çıkıyordu hamileydim gerçek sandım bi uyandım ki rüyaymış
Yaşayan varsa cevap verebilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…