- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
- 303
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
Kizlar 0.2 hamile degilim ve degerler daha yukselmezmis bisi diyemiyorum hayirlisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah seninde güzel haberlerini aliriz canimcimAnladım canım benim de 3 günüm varda sağ kasığımda batma var arada sol kasığımda da oluyor göğüslerim hassas hayırlısı inşallah
amin canim insallah!!!!Canım tebrik ederim seni darısı tüm isteyenlere insallah bizlerede dua et
hayirlisi Allahdan canim. ümidini yitirme. stress yapma!!!!! olcak insallah!!!Kizlar 0.2 hamile degilim ve degerler daha yukselmezmis bisi diyemiyorum hayirlisi
Şaka gibi ya benim hiç umudum kalmadı kendimden senin var diye hazırlamıştım kendimiKizlar 0.2 hamile degilim ve degerler daha yukselmezmis bisi diyemiyorum hayirlisi
aytestlere göre hamileyim canim. doktorum bu hafta izinli haftaya arayip gitcem insallah.
ay canım bana da dua et emi gülümhayirlisi Allahdan canim. ümidini yitirme. stress yapma!!!!! olcak insallah!!!
insallah canimmm insallah. inanasim gelmiyo.. kalp atislarini duymadan göbegim cikmadan hep bi acaba olcak sanirimayhayırlı uğurlu olsun canım listemiz bir hamiş daha kazandı desene
![]()
etmemmi!!!! ederim tabiki!!!ay canım bana da dua et emi gülüm
Şaka gibi ya benim hiç umudum kalmadı kendimden senin var diye hazırlamıştım kendimizeplin88 nim peki adet niye gelmemiş
![]()
yok korkma canım beniminsallah canimmm insallah. inanasim gelmiyo.. kalp atislarini duymadan göbegim cikmadan hep bi acaba olcak sanirim
Canim 5 gün var 10 gün değil kiYASMINAAA kuzum bişe sorucam 10 gün evvel Nasıl çıktı test pozitif?
Senin bat 30 mayıs değilmi?
Kafam karıştı![]()
Allah allahhhh hayırlısı canim yaKizlar 0.2 hamile degilim ve degerler daha yukselmezmis bisi diyemiyorum hayirlisi
canim benim adetim düzensiz...YASMINAAA kuzum bişe sorucam 10 gün evvel Nasıl çıktı test pozitif?
Senin bat 30 mayıs değilmi?
Kafam karıştı![]()
ilk testi on gün evvel yaptim pozitifdi oda canim ama cooook silikti.. b elli belirsizCanim 5 gün var 10 gün değil ki