- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.941

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

30.

31.

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

39.

40.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
yasminaa
3.![]()
lale_cik
4.@Kriziantemcicegi
5.![]()
duyguserhat
6.A Ask sana benzer
7.L Laydrosa
8.![]()
Petunyasemen
9.![]()
suzansu
11.![]()
Kilim ve tohum
12.![]()
ada_aras
13.![]()
Jassgiller
Nasıl bebekler bakalım![]()
En hayırlısı olsun senin için. Evet sonunda tüp bebekle hamile kaldımmEvet tatlım ayrıldım hamdolsun daha iyiyim inşaallah daha da iyi olacağım bi dk orda bi minnoş görüyorum ben amaaaaa![]()
Hayırlı olsun canım Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsinEn hayırlısı olsun senin için. Evet sonunda tüp bebekle hamile kaldımm
Çok teşekkür ederim canım. Tam 37 ay bekledik, her şey yolundaydı ama tüp bebekle oldu sonunda. Kısmet böyleymişHayırlı olsun canım Rabbim bir avazda kucağına almayı nasip etsin![]()
Maşallah süphanallah çok sevindim canım benim Rabbim hayırlı evlat etsin inşaallahEn hayırlısı olsun senin için. Evet sonunda tüp bebekle hamile kaldımm
Çok teşekkür ederim canım. Tam 37 ay bekledik, her şey yolundaydı ama tüp bebekle oldu sonunda. Kısmet böyleymiş
Seni çok bekletmemiş annesi bak tüp bebekte olsa olmayanlar var buna şükür sağlıklı olsunda kucağına aldığında unutursun beklediğin zamanı inşallah tez vakitte banada verir Rabbim ❤Çok teşekkür ederim canım. Tam 37 ay bekledik, her şey yolundaydı ama tüp bebekle oldu sonunda. Kısmet böyleymiş
Canım keşke daha önce başlasaydım tüp bebeğe. Bir yıl olmayınca hemen başlardım şimdiki aklım olsa. İnşallah sen de en kısa sürede güzel haberi alırsınSeni çok bekletmemiş annesi bak tüp bebekte olsa olmayanlar var buna şükür sağlıklı olsunda kucağına aldığında unutursun beklediğin zamanı inşallah tez vakitte banada verir Rabbim ❤
Amin canım dualarını eksik etme bizlerden hamilelerin duaları kabul olurmuş inşallah Rabbim bizi dualarını kabul olanlarından eylerCanım keşke daha önce başlasaydım tüp bebeğe. Bir yıl olmayınca hemen başlardım şimdiki aklım olsa. İnşallah sen de en kısa sürede güzel haberi alırsın
Kızlar gebeliğin son haftalarında elle rhim ağzı açıklığı nasıl anlaşılıyo bilen var mı? Komsunz söyledi elinle bakablrsin diye bende denemedm size sormak istedm bilen varmı rahim ağzınjn açıklığını biz bileblrmiyiz ?
Ben de hamileyim canım çok şükür :)![]()
yasminaa
3.![]()
lale_cik
4.@Kriziantemcicegi
5.![]()
duyguserhat
6.A Ask sana benzer
7.L Laydrosa
8.![]()
Petunyasemen
9.![]()
suzansu
11.![]()
Kilim ve tohum
12.![]()
ada_aras
13.![]()
Jassgiller
14.M Mavisareg
15.![]()
masal2994
16.![]()
baldudakk
17.S Sunflower88
18.@nisandeniz
20.S selifor
21.![]()
Emineeemm
22.![]()
Kuzum ask
23.![]()
Melek9000
24.![]()
aaynaa
25.![]()
Princess91
26.![]()
moonlight2135
27.![]()
SelanikMuhaciri
28.![]()
Zilan92
30.@Duam23
31.![]()
adyas
32.![]()
htc_tfk
33.![]()
Bihter34
34.![]()
Enise54
35.D dl3434
36.M Mlgm55
37.K Knptr
38.Z zeplin88
39.![]()
bahar1989
40.![]()
askininaskisi
Sancılarım bazen 5 dk bir30 40sn sürüyo sancısımdan yürüyemiyorum kasılmalarla birlikte sncı belime kadr vuruyo 32 haftalığm oğlumda erkendoğm sebebiyle sürekli hastanede yatıyordum bundada erken doğm riskivar korkuyorumdaCanım açılma kasılmalarla beraber başlar ve 8-10 saat arası sürer. Öyle sen kendini muayene edemezsin ki sancılar başlayınca hastaneye gidersin dr muayene eder.
Sancılarım bazen 5 dk bir30 40sn sürüyo sancısımdan yürüyemiyorum kasılmalarla birlikte sncı belime kadr vuruyo 32 haftalığm oğlumda erkendoğm sebebiyle sürekli hastanede yatıyordum bundada erken doğm riskivar korkuyorumda
Ben de hamileyim canım çok şükür :)
Çok sağol canımm :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Oh oh maşaallah süphanallah
2017 bereket yılı oldu hep böyle güzel haberler birbiri ardına geliyor![]()
Aminn amin inşaallahÇok sağol canımm :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Ayy hayırlı uğurlu olsun canımSelamınaleykum canlar uzak kaldım bende burdan nasılsınız
suzansu dan hic haber yok canım agustostan beri girmemis ve o listede ben dahil cogu kiside hamile artık darısı isteyen bekleyen her kadının başına Rabbim hakkimzda hayırlısni nasip etsin
![]()