- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
- #4.641
Kuzular benim de 4 Eylül
inşaallah beklenmeyen adet tarihim olmam da Bayram ederiz topiğimizin tamamıyla 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insaAllah gerek kalmaz canım esine takviyelere devam Allah büyük nasip eder insaAllahKızlar bu gün eşim için ürolağa gittik yine bezmialemdeki habip akbuluttan almıştım randevu yrd. Doç diye onu seçtim... Spermiograma baktı iki ay sonra tekrarlayın dedi ben bi ay sonraya randevu aldım bezmialemden.. İnşaallah gerek kalmadan olur bebişimiz...suzansu ne yapsam cnm ya?
İnşallah canyoldaşım benim ❤❤❤ EVELALLAH bu ay senin beniminsaAllah gerek kalmaz canım esine takviyelere devam Allah büyük nasip eder insaAllah![]()
Ben bu ayı es geçiyorum Can'ım
Yok Can'ım akışına bıraktım artık düşündükçe olmuyor ilk gebeliğim hiç aklımda yokken olmuştuNeden cnm birşey yok de mi
Yok Can'ım akışına bıraktım artık düşündükçe olmuyor ilk gebeliğim hiç aklımda yokken olmuştu![]()
Iyi canim hamd olsun ama ara verdik gibi ya salidan beri calisma yok esim sinir ediyor beni ama neyse saglik olsun kısmetse olur napiyim zorlada olmuyor zaten icinden gelmesi lazim sen nasilsin nasil gidiyorNasılsıniz bayanlar sesiniz çıkmıyor S selifor @Pinkhouselife61SelanikMuhaciri bebis calismalari nasıl gidiyor
Iyi canim hamd olsun ama ara verdik gibi ya salidan beri calisma yok esim sinir ediyor beni ama neyse saglik olsun kısmetse olur napiyim zorlada olmuyor zaten icinden gelmesi lazim sen nasilsin nasil gidiyor
Aynen gecti sanırım canim tuttuysa tuttu tutmadiysa umutlar bir daha ki aya kalielr saglik olsun insaAllah güzel haberler alırızYumrtlama günün geçmiştir canım senin belki de tutmuştur bnm 8 10 12 14 değerlendirildi işte ama 14 de ilişki esnasında rahim de ağrı hissettim sanki erken yumurtlamis gibi hissediyorum bakalım artık gerisi olur mu
Benim bat 17 agustos
NİCKNAME - BAT
@Aslanparcasi _________
HAMİŞ
![]()
YASMINAAA _________
HAMİŞ
![]()
lale_cik ____________
HAMİŞ
@Kriziantemcicegi ______
HAMİŞ
![]()
duyguserhat _________
HAMİŞ
A Ask sana benzer ______
HAMİŞ
L Laydrosa ___________
HAMİŞ
![]()
Petunyasemen _______
HAMİŞ
![]()
suzansu ____________
HAMİŞ
@_Dusler_Akedemisi_ ___
HAMİŞ
![]()
Kilim ve tohum ________
HAMİŞ
![]()
ada_aras ____________
HAMİŞ
![]()
Jassgiller ________
11 ağustos
M Mavisareg ________
17 ağustos
![]()
masal2994 _______
19 Ağustos
![]()
baldudakk ________
21 ağustos
S Sunflower88 ______
23 ağustos
@nisandeniz _______
25 ağustos
@ahucansu28 _______
28 ağustos
S selifor _____ _
30 ağustos
![]()
Emineeemm _______
1 eylül
![]()
Kuzum ask ________
1 eylül
![]()
Melek9000 ________
2 eylül
![]()
aaynaa ____________
3 eylül
@Pinkhouselife61 ______
4 eylül
![]()
Princess91 __________
5 eylül
![]()
moonlight2135 _______
5 eylül
![]()
SelanikMuhaciri _______
13 eylül
![]()
Zilan92 _________
Beklemede
@sidree ___________
Beklemede
@Duam23 _________
Beklemede
![]()
adyas ___________
Beklemede
![]()
htc_tfk __________
Beklemede
![]()
Bihter34 _________
Beklemede
![]()
Enise54 _________
Beklemede
D dl3434 __________
Beklemede
M Mlgm55 _________
Beklemede
K Knptr ___________
Beklemede
Z zeplin88 _________
Beklemede
![]()
bahar1989 ________
Beklemede
![]()
askininaskisi ______
Beklemede
![]()
-Lidya- __________
Beklemede
Tamam canım..Benim bat 17 agustos
Canimmm sen hamile misin :))Tamam canım..