- 18 Haziran 2015
- 232
- 186
- 23
- 43
- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
Amin inşallah hamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizim listemize de Can'ım
Hadi gözün aydın canım allah hayırlı evlat versin sağlıklı bir hamilelik versin inşallah darısı başımıza bizede dua etsagol canim.. insallah!!!! Allah hepimize nasip etsin
Anladım canım baya varmış kesin hamişsin böyle sizlerden hamiş olunca kendim olmuş gibi seviniyorum çok mutlu oluyorum allah bizede nasip eder inşallah :)sagol canim!!!! aminnn!!! Allah tez zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi almayi nasip etsin. hayirlisi ile!!!!
adetime 5 gün var. yani 30 mayis adet günüm....
günaydın kızlar yasmınaa canım tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah bencede hamişsin benimde bat 30 mayıs ama cesaret edemiyorum test yapmaya belirtide yok zaten
Tebrik ederim tatlımmmm çok sevindim Allah bizlerede nasip etsin
Âmin inşallah gönlünüze göre verir Rabbim inan o kadar çok istiyorum ki senin güzel haberlerini almayı
Kız dur heyecan yapma aaaa ya miniğe stresle zarar verirsen evet çok geç çıkacak neden ki ?Saol hayatım aradım daha çıkmamış kan testi...Ay bayılacammm :)
Kuzum hamilesin işteeeeKızlar günaydınzeplin88 @Pinkhouselife61 @aaynaa ya ben bugün idrar testi yaptım yine çizgi çıktı valla kafam çok karıştı ya yardIm Edin
Kuzumm hayırlı olsun hamişsinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?