- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 298
Yorgunluktan olabilir heralde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman takipteyim :)Devam edecek isteğe bağlı olarak :)
valla bu ayın birincileri spor yapanlar olsunramazan dolayısıyla herkese bir tembellik gelmis
bayramdan sonra haraketlenir
hespini yarısmadan diskalifiye edelim bizHareketlense iyi olur yani ben bildirim yapamam diye korkuyordum ama hepsni yaptım maşallah ama yarışma kurucusu ortalarda yok![]()
ahahha aynen ben de her gün yapamam herhalde diyordum bir de ayağımda problem falan oldu ona rağmen sporu ihmal etmiyorum.Hareketlense iyi olur yani ben bildirim yapamam diye korkuyordum ama hepsni yaptım maşallah ama yarışma kurucusu ortalarda yok![]()
Hareketlense iyi olur yani ben bildirim yapamam diye korkuyordum ama hepsni yaptım maşallah ama yarışma kurucusu ortalarda yok![]()
Kızlar şuan tatildeyiim bol bol yüzüyorumahahha aynen ben de her gün yapamam herhalde diyordum bir de ayağımda problem falan oldu ona rağmen sporu ihmal etmiyorum.
kurucuyu bekliyoruz aynen![]()
gel ama çok bekletme,yüzdüğün dakikaları yaz mesela katılmış olursun hemmKızlar şuan tatildeyiim bol bol yüzüyorumÇok yanlış zamanıma geldi bir türlü burda aktif olamadım plansız bir sürü yolculuk çıktı
Bayram dönüşü cumadan itibaren burdayııım
Ama maşallah siz süpersiniiiz
![]()
canım katılabilirsin bence kurucumuzun bir şey diyeceğini sanmıyorum,serbest :)size katilsammm.. gec mi kaldim acaba :)