Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canıım tabii ki katılabilirsinBende katılmak istiyorum canım yarın bütün ölçülerimi yazıp gönderirim
Evet ramazanda biraz daha zor olucak ama 3 gün 15 dk yürüyüş yapabiliriz bence örneğinRamazanda spor zor geliyor gözüme ama bende varım. & sında başlayacaksa yarışma 5. de ölçü alsak olur mu?
Hoşbulduk bu spor yarışması fikri harika olmuş canımHoşgeldin canıım tabii ki katılabilirsin![]()
Evet ramazanda biraz daha zor olucak ama 3 gün 15 dk yürüyüş yapabiliriz bence örneğinZaten ramazandan sonra da yarışmamış devam edicek katılım olursa
Tabii kii 5 inde de alabilirsin hoşgeldiin
![]()
Her gün spor süpersin canıım daha da motive olursun tabii burdaBen sana hatırlatırım bildirimi
![]()
Tabiii ki tatlım istediğin zaman katılırsınBen takım olarak daha iyi olur diye düşündüm ama isterseniz bireysel de yapabiliriz
![]()
Tabii ki canım istediğin zaman başlayabilirsinAma asıl yarış pazartesii başlıyor
![]()
ARKADAŞLAR ŞU ŞEKİLDE DÜŞÜNDÜM.
'HERKES BİREYSEL YARIŞICAK'. Ama aynı zamanda bir tane spor eşimiz olucak ve bu eşimiz her hafta değişicek. Her hafta o haftanın en çok spor yapan kişisini ve grubunu belirliycez.