- 18 Kasım 2020
- 20.525
- 49.544
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
BlueBerry4268 aşkoo yeni topiğim bak bazen burada olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim dr seçici olsa ben kendime degişik şeyler yaparım pırasalı tarifler denedimBu gün yarışma yemeğim yapacağım nasip olursa canım ama eşimin yiyebileceği şeyler pişiriyoruz biraz seçici biri
Kendime pişirdim kv ve ben yiyoruz ama eşim ve kp yemiyor onlara başka birşey pişiriyoruzBenim eşim dr seçici olsa ben kendime degişik şeyler yaparım pırasalı tarifler denedim
Teşekkürler nevroşHayırlı olsun
Hahha bende seni yerim o zaman bananeKahvenin yanında seni yemem lazım çatlak kurabiye
Nası olmaz niye olmaz neden olmaz niçin olmaz ne demek olmaz nerde olmazGünün menüsü olmaz
Oo nevoşta geldigine göre bu topik alır yürürHayırlı olsun
Vayyy açtın sonunda hadi hayırlı olsunUzun zamandır istediğim ama bir türlü başlatamadığım tarif topiğini açmış bulunmaltayım buyrun
@coconatt Catlak-kurabiye MssPARE @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 Wilma11 @Kahve kokulu @cevizli tarcinli kek @cotton ASSOSyal @Buralardutluuugdu @Hogwartss keşke olsaydın
Hayırlı uğurlu olsun minnoşum Bekliyoruz güzel tarifleriniBlueBerry4268 aşkoo yeni topiğim bak bazen burada olurum
Peki sana özel yarın yapıcam parem sen kalbimin yarısının güzelim benimVayyy açtın sonunda hadi hayırlı olsun
Ilk tarif şekerpare olsun aynı ben
Diğer yarısı da ben mi kocan mı haaPeki sana özel yarın yapıcam parem sen kalbimin yarısının güzelim benim
Sen sen kocam ayrı sus duymasınDiğer yarısı da ben mi kocan mı haa
Ama ama ama ben seni yerimmmm valla haaaPeki sana özel yarın yapıcam parem sen kalbimin yarısının güzelim benim
Sen sen kocam ayrı sus duymasın
Ama ama ama ben seni yerimmmm valla haaa
Fıstıklı miVayyy açtın sonunda hadi hayırlı olsun
Ilk tarif şekerpare olsun aynı ben
O ne beMinnoş sonra hella dan hıra tatlısı de onu yap
Sosyalim ya kız ben seni özledim beFıstıklı mi