- 16 Aralık 2019
- 20.488
- 1
- 82.055
- 598
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
Soğan la kavuruyorum kuzumImm enfess dutum ıspanağı çiğden mi koyuyorsun kavuruyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğan la kavuruyorum kuzumImm enfess dutum ıspanağı çiğden mi koyuyorsun kavuruyor musun
Bu pazar da ben yapıcam inşallah yani öyle ümit ediyorum. Malzemeler hazır. Bende hazır olursam bi şov yaparımSağol kuzum hakkınızı helal edin
Tamam tamam teşekkür ettimSoğan la kavuruyorum kuzum
Efsane olmuş ellerine sağlıkBu da pişmiş hali Eki Görüntüle 2967761
O ne öyle fakir fakir gözleme yapmlarBu da pişmiş hali Eki Görüntüle 2967761
O kadar zenginim ki yağ içinde yüzüyor ekmeğim bile D u tO ne öyle fakir fakir gözleme yapmlar
Glutensiz unumla yaptım ekmeğimi
2 ölçü mısır unu 2 ölçü glutensiz un
Eki Görüntüle 2967909
Sağol kuzumEfsane olmuş ellerine sağlık
ulen fassssfakiriz işte senin gibi zengo değiliz . Boşuna mı kanka olduk. Belki zenginliğin bulaşır dedimO ne öyle fakir fakir gözleme yapmlar
Eki Görüntüle 2967909
Ooooooo pek bi şiştiiii bende bi şiştimmm gibiiiiiO ne öyle fakir fakir gözleme yapmlar
Eki Görüntüle 2967909
Kadayıflımı buuuuİlk tarifimmle merhaba Eki Görüntüle 2970837
EvetKadayıflımı buuuu
Arasına cevizzz afiyet olsun melomm tariff istesemde bana işe yaramaz tatlı yohh banaa
Attım canım ilk mesajı aç burdakiArasına cevizzz afiyet olsun melomm tariff istesemde bana işe yaramaz tatlı yohh banaa
Tarifleerrr harikkaaaaaaaUzun zamandır istediğim ama bir türlü başlatamadığım tarif topiğini açmış bulunmaltayım buyrun
coconatt Catlak-kurabiye MssPARE @mavikelebek34 @Elhan @Emma3 @Migim @Kahve kokulu @cevizli tarcinli kek Jou @ASSOSyal D u t @Hogwartss keşke olsaydın
İlk Tarifimle merhaba
Kadayıf
Malzemler ;
Yarım kg çig Kadayıf
Ceviz
Margarin ve tereyağını
Eki Görüntüle 2970826
Şerbeti için 3 s bardağı şeker 3 su bardağını su
Kadayıfımızı erittiğimiz margarin ve tereyağını ile harmanlıyoruz borcamımızı yağlıyoruz Kadayıfımızı ikiye bölüyoruz bir kısmını borcamı kaplayacak şekilde yayıyoruz bir bardak yada tabakla batırıp sıkılaştırıyoruz cevizi şerpiştiriyoruz kalan kadayıfla üzerini kaplıyoruz 180° fırında 45 sk pişiriyoruz benim fırınım geç pişiriyor siz kontrol ederek pişirin afiyet olsun Eki Görüntüle 2970827 Eki Görüntüle 2970828 Eki Görüntüle 2970829 Eki Görüntüle 2970830 Eki Görüntüle 2970831
Eki Görüntüle 2970835
Eki Görüntüle 2970832 Eki Görüntüle 2970834
YaaaaTarifleerrr harikkaaaaaaa
Çok güzel görünüyor balım ellerine sağlıkİlk tarifimmle merhaba Eki Görüntüle 2970837
Teşekkür ederim cocomÇok güzel görünüyor balım ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımın içiEllerine sağlık pamuk piyimsesimmmmm