- 19 Kasım 2020
- 22.000
- 48.073
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
Off off bide bunun ıslak kurabiyesi var aklıma düştü yineÇatlak kurabiyenim tarifi neydi bu kadar tatlı mısın sem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off off bide bunun ıslak kurabiyesi var aklıma düştü yineÇatlak kurabiyenim tarifi neydi bu kadar tatlı mısın sem
Kahvenin yanında seni yemem lazım çatlak kurabiyeOff off bide bunun ıslak kurabiyesi var aklıma düştü yine
Ben biraz kart sert gelirim yavSenimi yesekkk
İşte o meçhulİlk ne gelcek acaba
Günün menüsü olmazGünün menüsü gelsin
Teşekkür ederim nurcumHayırlı olsun
Huhuvvv sert severizzBen biraz kart sert gelirim yav
Hayırlı ve de bereketli bir sayfa olsun canımUzun zamandır istediğim ama bir türlü başlatamadığım tarif topiğini açmış bulunmaltayım buyrun
@coconatt Catlak-kurabiye @MssPARE @mavikelebek34 Elhan clara Wilma11 @Kahve kokulu cevizli tarcinli kek Jou ASSOSyal @Buralardutluuugdu @Hogwartss keşke olsaydın
Yaş olarak kart yaşlı dimek istedim hay bacımHuhuvvv sert severizz
Teşekkür ederim canım benimHayırlı ve de bereketli bir sayfa olsun canım
Dur bozmaa şaka biyanaa celsun bakakum menüYaş olarak kart yaşlı dimek istedim hay bacım
Bozarum, ayıpDur bozmaa şaka biyanaa celsun bakakum menü
İnşAllah canım inşallah henüz menü yokEntep yöresinden olsun ilk yimek Minnosprenses
TiiimiiiimmmmBozarum, ayıp
Bu gün yarışma yemeğim yapacağım nasip olursa canım ama eşimin yiyebileceği şeyler pişiriyoruz biraz seçici biri
Ahann da benim kocam yalnız değilsinnBu gün yarışma yemeğim yapacağım nasip olursa canım ama eşimin yiyebileceği şeyler pişiriyoruz biraz seçici biri
Kolay gelsin.Bu gün yarışma yemeğim yapacağım nasip olursa canım ama eşimin yiyebileceği şeyler pişiriyoruz biraz seçici biri
Aminnn aminnnKolay gelsin.
Ev isin de dışarı isin de kolay olsun her zaman can can