• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reçeteli Doktor onaylı düşük hapı

ecemaylas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Katamenial riskli epilepsi nöbetlerim artış gösterdiği için bir süredir hastahanede yatıyorum.13 haftalık gebelik süresince antidepresan ilaçlarımı tamamen kesmişlerdi.
Üç gündür bayağı bir test yaptılar önce uzman nörolog sonra da jinekologlar gebeliğin sonlandırılması gerektiğini söylediler. Bir önceki gebelikte de aynı şeyler olduğu için yine zorunlu kürtaj olmuştum. Kürtaj sonrası histeroskopi yüzünden uterin perforasyon rahim delinmesi tedavisi görmüştüm. Bu nedenle kadın doğum uzmanı bu düşüğün düşük hapı ile yapılması gerektiğini söyledi.
Düşük hapı hakkında bugün bilgi verdi. Reçeteli olarak temin edebilmek için iki medikal kuruluşla irtibat kurduk olumlu yanıt verdiler. Sağolsunlar bu kurumların doktorları da ayrıntılı bilgi verdiler ve çok ilgilendiler. Bu düşük hapları kit kombinasyon mifepriston + misoprostol bir arada olduğu için ağrısız ,sancisiz ve çok fazla kanama olmadan sorunsuz düşük yaptırıyormuş. Doktorum da yine aynı şekilde %98 kesin ve sağlıklı sonuç verdiğini söyledi. Tekrar gebe kalamama gibi bir risk yokmuş. Düşük sonrası.mide bulantısı haricinde başka bir yan etkisi de yokmuş.Bu haplardan herhangi biri ile düşük yapanlar var mı? Eğer varsa lütfen bilgi veriniz psikolojik olarak desteğe çok fazla ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kalp hastasiyim ve 13 haftalik hamileyim ancak bebeğimin kafatasi gelişmemiş ve omurgası da yarim miş.bende yarın hastaneye yatcam. Bana da aynı şekilde vajinadan hap vereceklerini ve öyle düşük yaptıracaklarını söylediler.agri olur dediler siz kürtaj oldunuzmu.nasil geçti anlatırmısınız

Düşük nasıl gerçekleşti benimde anomali var düşük yapicaklar çok korkyrm canım Çok acır diye 12haftaligim yardımcı olurmusunuz olumlu bişey duymaya ihtiyacım var

Back
X