• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Recep İvedik tatilde - şahan / fragman

Dishe

✿❤aŞk-ı KıYaMet❤✿
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2007
3.967
5
156
Aydın
22 subatta gosterımde..

[youtube]X0_7uUQKER0&eurl[/youtube]

bi tane film vardı eskiden türk filmi adam bi zontanın tatil maceraları..ona benzemiş...adını unuttum ama yaaaaaaaafisfisfisfisfisfisfisfisfis

ayh çok komik izledim fragmanını ya kesinlikle gidicem bu filmeee...hele bi wizyona girsin

22 subatta gosterıme gırecek arkadaslar.....

"Recep İvedik"
Komedyen Şahan Gökbakar da beğeniyle izlenen "Recep İvedik" karakterini sinema filmi olarak 22 Şubat'ta izleyiciyle buluşturuyor.
Recep İvedik'in oldukça komik tatil macerasının anlatıldığı filmin yapımcılığını Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan ve Ayşe Germen üstleniyor. İlk kez bir sinema filminde rol alan Şahan Gökbakar, filmin senaryosunu da kendisi yazdı.
Toğan Gökbakar tarafından çekilen komedi filmi, 22 Şubat 2008’de gösterime girecek...

Beklemedeyim dvd'si ciksin hemen indireyim nettenjeyyar:sm_cool:

Çok güzelmiş izlemek şart gibi bişi yane!!!!

Mehmet Ali Erbil'den kurtulduk derken şimdi Recep İvedik çıktı Allah'ım bu bir kabus olmalı.:icecream: Arkadaşlar, Şahan Gökbakar bu tiplemeyle bence yerin dibine vurdu. Benim fikrim böyle.:kahve:

hele o ağzının büyüklüğüne ne demeli.çok komik ya.fragmanı bukadar güzelse filim nasıl bende merak ediyorum

dün gittim ay gülmekten bayılacaktım allahtan aşkım vardı yanımda tuttu kesin gidin kızlar ben çok beğendim böyle bi komediye ihtiyacımız var:roflol::roflol:kapı benim kapım olduğundan bir sorun yokh:roflol::roflol:konuşma leyn:roflol::roflol:agresifim kompleksliyim böhöhöyt:roflol::roflol:

bende merak ediyorum.ama fragmanlarını çok uzun yapmışlar nerdeyse yarısını izledik

ilk hafta kesin kapali gise oynar ve cok kalabalik olur diye gitmeyi dusunmuyordum emme nerde okuduysam yorumlar cok guzel oldugu icin yrn sansimi deniycem naniknanik

Back