• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Recep İvedik tatilde - şahan / fragman

Dün eşimle bu filme gidicektik fakat maalesef film biletleri hepsi satıldığı için gidemedik.
Aslında Şahan'ı pek sevmem fakat sırf komedi filmi diye merak etmiştim.
DVD si çıkınca evde izlerim artık.
yerimseniben

bende bugun gıttım cok kalabalıktı bılet bulmak zor oldu,tıplemesı gercekten guzel komık sahneler var fakat abartılacak bısey bulamadım:( yınede ızlenılır guzel bır fılm,sevgıler

cumartesi gittim.ve içeri girdiğimde sinirlerim bozuktu hiç gülemem die düşünmüştüm.yanılmışıımmmmm! gülmekten karnıma ağrılar girdi.uzun zamandır böyle kahkaha attıgımı hatırlamıorum.:roflol:
şiddetle tavsiye ediorum.
iyi gelioyerimseniben

arkadaşlarbende gittim dün sırnaşık şey olurmu böyle birşey yaa!! hakkaten adam accayip komik. ben normalde film izlerken kahkaha atan biri degilim.yani bana herşey kahkaha atilicak derecede komik gelmez. ama şahan bi kelime ediyo karnim agriyo kahkaha atmaktan sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey!!! gitmeyenler gitsin diyorum. kesinlikle tavsiye ediyorum. ama sonu sacma bitti. birdahaki bölümlere hazirlik olsa gerek :sm_confused:

valla bende gittim şahahı sevmezdim ama çok güselmiş çok güldük:roflol:

cumartesi günü gittim,yok böyle bir film gülmekten karnıma ağrılar girdi,yüz kaslarım gerildi,ağzımı kapatamadım:roflol:
tavsiye ederim,çok beğendim a.s.

cumartesi akşamı gidiyim dedim popoma baka baka geri döndüm
kapalı gise yer yok
mööööööööööööffffffffffbenneyaptımki

cumartesi akşamı gidiyim dedim popoma baka baka geri döndüm
kapalı gise yer yok
mööööööööööööffffffffffbenneyaptımki

Eeee benim gibi akıllı olacan güzelim. :icecream:
Gitmeden netten baksana yer var mı yok mu? Varsa hemen alcan:1closedeyes:

Bu arada filmi merakla bekleyen arkadaşların gözü aydın. Şahanı seviyorum fakat bu tiplemeye gıcık kaptım nedense. şakkıdı

Şahan'ın her tiplemesini değil ama Recep İvedik'i hep beğeniyordum zaten. Bugün de filme gittik gerçekten çok komikti. Yani sanatsal bir film diyemem ama 2 saat boyunca herşeyi unuttuyorsunuz.

film superdi yanaklarım acıdı benimde gulmekten :)))))))))) gene izlemek istiorum:))) bol bol gulmek icin gidin bu filme:dance:

süper ötesi bunca sıkıntının içinde arada böyle komik yapıtlar insana herşeyi unutturuyo.filme girdik 2saat dünyadan koptuk filmin içinde gibiydik çok güzeldi seyredilir diyorum tavsiye ediyorum

arkadaşlar adam küfrediyor millet gülüyor artık komedi anlayışıda değişti lütfen ne hallere düştük kötünün reklamıda ancak bu kadar :hooray: rezalet

pardon özür dileyerek bir örnek vermek istiyorum,Kemal Sunal'ında bir çok
küfürlü filmleri var ve o artık Türk Sinemasında bir idöl...
sizin baktığınız pencere çok farklı,siz algılamak istediğiniz yerden bakıyorsunuz..
birde yapılan film ve oynanan karakterler açısından bakarsınız,filmin
ne amaçla yapıldığı... ve günümüzde gülümsemeyi,gülmeyi unutanlar için yapılmış bir sinema filmi olduğunu anlarsınız.....her zaman sinema oyuncularımızın dediği bir şey vardır ki ben katılıyorum...''ağlamayı çok seven bir milletiz ve insanları ağlatmak çok kolaydır,fakat güldürmek çok zordur''birde bu pencereden bakmanızı isterim...
beğenmek yada beğenmemek tabi ki yorumlara açıktır fakat,sizin yapmış olduğunuz yorum filmle alakalı olmayıp,bunca insanı sadece küfür ettiği için güldükleri hakkında yorum yapmışsınız..
onca emek harcanarak yapılan bir film için, azıcık da olsa saygı lütfen..

ben de dün izledim filmi.gülmeye çok ihtiyacımın olduğu şu sıralar bana çok iyi geldiğini belirtmek isterim...komediyi sevenler mutlaka izlesin...

film süperdi.aşırı derecede belden aşağı espri vardı ama yine de mükemmeldi sırnaşık şey özellikle bikaç sahneyi izlerken karnım ağrıdı gülmekten :roflol: tam Şahan Gökbakar'dan beklendiği gibi :roflol: :roflol: :roflol: süper sırnaşık şey

mükemmell mükemmelll mükemmellll bi fim
çok uzun süredir bu kadar gülmemiştim ya bi insan 90 dakika boyunca gülermi ya işte bu film güldürüyo gitmeyenlere şiddetle tavsiye ediyorum
mutlaka gidin pişman olmıcaksınız

pardon özür dileyerek bir örnek vermek istiyorum,Kemal Sunal'ında bir çok
küfürlü filmleri var ve o artık Türk Sinemasında bir idöl...
sizin baktığınız pencere çok farklı,siz algılamak istediğiniz yerden bakıyorsunuz..
birde yapılan film ve oynanan karakterler açısından bakarsınız,filmin
ne amaçla yapıldığı... ve günümüzde gülümsemeyi,gülmeyi unutanlar için yapılmış bir sinema filmi olduğunu anlarsınız.....her zaman sinema oyuncularımızın dediği bir şey vardır ki ben katılıyorum...''ağlamayı çok seven bir milletiz ve insanları ağlatmak çok kolaydır,fakat güldürmek çok zordur''birde bu pencereden bakmanızı isterim...
beğenmek yada beğenmemek tabi ki yorumlara açıktır fakat,sizin yapmış olduğunuz yorum filmle alakalı olmayıp,bunca insanı sadece küfür ettiği için güldükleri hakkında yorum yapmışsınız..
onca emek harcanarak yapılan bir film için, azıcık da olsa saygı lütfen..

sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım
ayrıca filmde aşırı derecede küfür yok espriler gayet ii

kızlar netten bulduğum Şahan'a ait filmle alakalı resim ekliyorum...bu adamın resimlerindeki tipi bile acayip komik geliyor bana :roflol:
ugmfdf.jpg

utv.jpg

wa.jpg

kje.jpg

fılm super tek kelımeyle..
devamını dort gozle beklıyorum:icecream:

Back