• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Recep İvedik tatilde - şahan / fragman

bende dün gittim çok güzeldi :teytey: gülmekten bayıldım valla :roflol:sırnaşık şey

ben bugün gittim ve tek kelimeyle MUHTEŞŞŞŞŞŞŞŞEM bir film olmuş

dün aksam gittik cok eylendim cok güldümmm :roflol: admin her hareketi güldürmeye yetiyo
biara az kalsin gülmekten yedigim bütün popcornlari geri cikariyordum:roflol:

bide iceri girerkene ilos danacugu ve familyasiyla karsilastik ama cikista göremedim benneyaptımki

2.seansa girmedim bile :kızgın:
...bol küfür, bol belaltı, kaba saba bi adam .....ııyyyy hiç beğenmedim :1no2:

"KAPI BENİM KAPIM OLDUĞUNDAN PROBLEM YOK" AYY BENCE MÜKEMEL BİR FİLMDİ YAAA ARKADAŞLAR BU ARADA FİLMİN BİTİŞİNDE BİR MÜZİK ÇALIYOOO BİLEN VARMI O MÜZİĞİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA

"KAPI BENİM KAPIM OLDUĞUNDAN PROBLEM YOK" AYY BENCE MÜKEMEL BİR FİLMDİ YAAA ARKADAŞLAR BU ARADA FİLMİN BİTİŞİNDE BİR MÜZİK ÇALIYOOO BİLEN VARMI O MÜZİĞİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA

puhahaha:roflol::roflol:

o sahnede cidden yuwarlanarak gülmek istedim

_salih abi sen fesbuka üyemisin
_değilim ama iyi birşeyse olabilirim
_boşver hiç buluşma zaten artık çok amele kaynıyo bende çıkmak istiyorum :)

Mehmet Ali Erbil'den kurtulduk derken şimdi Recep İvedik çıktı Allah'ım bu bir kabus olmalı.:icecream: Arkadaşlar, Şahan Gökbakar bu tiplemeyle bence yerin dibine vurdu. Benim fikrim böyle.:kahve:

arkadaşlar adam küfrediyor millet gülüyor artık komedi anlayışıda değişti lütfen ne hallere düştük kötünün reklamıda ancak bu kadar :hooray: rezalet

ay hele şükür ya.. bir ben miyim bu filmi de bu tiplemeyi de sevmeyen diye. Yok kemal sunal idol diye yorum yapılmış ama,ben kemal sunalın argo tiplemelerinden de nefret ederim. bu bir gercek zaten biz millet olarak argoyu seviyoruz,her ne kadar ben anlam veremesem de..
Mesele Gora,onda da berbat küfür ve argo var ve millet yere göğe sığdıramamıştı.bence hiç bir özelliği ya da ince bir espri yok. Fragmanını gördüğümde bile içim kalkmıştı. hele insan nasıl çocuğuyla gider bu filme ya.. anlamak imkansız:uhm:

film güzeldii.argo çok gerçekten ama günümüz gençleri bu tür filmleri seviyor.emek harcadığı için şahan gökbakarın ellerine sağlık.....

film güzeldii.argo çok gerçekten ama günümüz gençleri bu tür filmleri seviyor.emek harcadığı için şahan gökbakarın ellerine sağlık.....

Günümüz gençlerinin bu tur filmleri sevmesi mazur görülmesi gereken bir şey mi?

evet filmin kendisi fragmandan güzeldi filmi izlerken cogunlukla güldük hem de yarıla yarıla gülmeye ihtiyacı olanlar mutlaka gidin insan filmden cıkınca bile hatırlayıp hatırlayıp gülüyor

süper bir filmdi gülmekten patliyorum sandım bi ara nefes felan alamadım.
Gene olsa gene izlerim varya koptumm resmen

bugun kızımla bu filmi izlemeye gittim...ailece gidilecek bir film değil onu öğrenmiş oldum...espiriler süperdi ama çocuklara göre fazla açık kalıyor...
çok güldüğümüzü de eklemek isterim...

herhalde ben gülmeyi bilmiorum yada çok ince espiriler vardı da ben mi kaçırdım?? flim tek kelimeyle berbattı parama acıdım ilk defa küfürden başka hiç bir şey yok

İlk 15 dakikada daraldığımı hissettim salondakilere ayıp diye çıkamadım.Seviyesiz,iğrenç bir filmdi.Konu konu değil,espri espri değil nasıl film olmuş hayret ve nasıl beğeniliyor buna daha da hayret doğrusu.

aaa neden kizlar ben begendim valla bir bölümü haric onuda niye gerek gördülerse.komikti ben cok güldüm küfüre gelince arkadaslar bence vardi ama hangi filmde yokki siz birde kutsal damacanayi seyreddim yüzde doksani küfür.valla recep ivedik ikinci bölümünü bekliyorum

Back