• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu - Centrum Tüp Bebek Merkezi

Canım benim inşallah inşallah güzel sonuçlar gelir hakkımızda hayırlı olsun cokk tesekkeur edrim canım sende aynı şekilde herzamn
Canım benim buarda nemzn gdiceksiniz inşallah tüp bebeğe bu aymiydi senin diğer aynı unuttum canım haberdar et inşallah güzel sonuçlar alırsın

Canım benim buarda nemzn gdiceksiniz inşallah tüp bebeğe bu aymiydi senin diğer aynı unuttum canım haberdar et inşallah güzel sonuçlar alırsın
Diğer ay balım. Eşimin sonuçları düşüktü biraz. Hoca değerleri yükseltmeye çalışalım sonra başlayalım dedi. 1 ay ilaç kullanacak şimdi eşim. Sizin zaman kesin belirli mi?? Hsg için randevu aldın mı??

Canım benim almadım ama smdi eşimin sonuçları için istanbuldayiz inşallah amh sonucun.ciksin nasipse haftaya yaptırmayı düşünüyorum burdaki işimiz bitip eve dönünce 1 aralıkta anakarada gidicez ozmana kadar hallederim nasipse
..hayirlisi olsun kuzum ayy inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz nemzn gitceksiniz yani aralıkta gün brllimi biz 1 aralıkta görüşcez inşallah birbirimizi haber edelim bakalım nasıl olcak inşallah güzel habeler aliriz:)

Canım benim almadım ama smdi eşimin sonuçları için istanbuldayiz inşallah amh sonucun.ciksin nasipse haftaya yaptırmayı düşünüyorum burdaki işimiz bitip eve dönünce 1 aralıkta anakarada gidicez ozmana kadar hallederim nasipse
..hayirlisi olsun kuzum ayy inşallah güzel sonuçlar alırsınız siz nemzn gitceksiniz yani aralıkta gün brllimi biz 1 aralıkta görüşcez inşallah birbirimizi haber edelim bakalım nasıl olcak inşallah güzel habeler aliriz:)
İnşallah canım benim.. Aralık reglimle başlayacağız. Heyecandan reglim gecikmezse eğer 27 aralıkta gideriz doktora. 25-26 sı gibi regl olucam çünkü.. Bakalım aynı dönemlere denk gelicez. Haberleşelim tabiki. İnşallah herşey yolunda gider ve sonucumuz pozitif olur sağlıkla hayırlısıyla. Amh testinde güzel gelecek güzel düşünelim :) Bu arada Ankara'da mı yaşıyosunuz normalde ??

Amiinn..Allahım tez vakitte güzel haberler almanızı nasip etsin.Takviye vitamin falan kullanfınız mı??Amh iniz kaç ? Birde geçen okudum bi sayfada çok ara vermeden 2.denemeyi yapmak gerekiyormuş. Vitaminlere, karışımlara ağırlık verip tekrar denersiniz ve sonuç pozitif olur inşallah...
askininaskisi canım amin Allah razı olsun..
amh nedir bilmiyorum o kadar yabancıyım ki yavaş yavaş öğreneceğim galiba..
ama en son E2 bakıldı o da 241.7 çıktı :(
dün de hsg filmi çektirdim.. kan sayımı yapıldı.. kan sayımlarımlda hepsi normal görünüyor. ilaç tedavisi bitince gideceğim tekrar bakalım :(

askininaskisi canım amin Allah razı olsun..
amh nedir bilmiyorum o kadar yabancıyım ki yavaş yavaş öğreneceğim galiba..
ama en son E2 bakıldı o da 241.7 çıktı :KK43:
dün de hsg filmi çektirdim.. kan sayımı yapıldı.. kan sayımlarımlda hepsi normal görünüyor. ilaç tedavisi bitince gideceğim tekrar bakalım :KK43:
Kanda amh baktırın bence çünkü yumurta rezervinizi en net belirleyen test bu. FSH değerinizi hatırlıyo musunuz adetin 3.günü bakılan hormonlarınızda??hsg de temizse önlem alarak devam edersiniz..Hepsini araştırıp bi süre küürler deneyip yumurta kalitenizi arttırıp tekrar başlarsınız. Evvelallah sağlıklı embriyoları elde edersiniz inşallahh..

Kanda amh baktırın bence çünkü yumurta rezervinizi en net belirleyen test bu. FSH değerinizi hatırlıyo musunuz adetin 3.günü bakılan hormonlarınızda??hsg de temizse önlem alarak devam edersiniz..Hepsini araştırıp bi süre küürler deneyip yumurta kalitenizi arttırıp tekrar başlarsınız. Evvelallah sağlıklı embriyoları elde edersiniz inşallahh..
fsh yi biliyorum 245 lerde :(
inşaallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
keşke öncesi kontrol altında tutabilseydim.. yumurtalarımı dındurmak gibi..bilemiyorsun işte..
kür araştıryorum ben de bakalım..
dielrim herkes isteyen dieleyen için de de ben buradan müjdelerim sizi :anneadayı: işte böyle :)

Hanımlar kolay gelsin bende recai beye gitmeyi dusunuyorum ilk denemem olacak belkide aşılama der bilemiyorum bu süreçleri . Merak ettiğim konu ilk muanede nekadar ücret veriyoruz ilaçlar dahil ne kadar tutuyor kendimi ona gore hazırlamak istiyorum bilgi verirmisiniz? Birde memnun musunuz?

Hanımlar kolay gelsin bende recai beye gitmeyi dusunuyorum ilk denemem olacak belkide aşılama der bilemiyorum bu süreçleri . Merak ettiğim konu ilk muanede nekadar ücret veriyoruz ilaçlar dahil ne kadar tutuyor kendimi ona gore hazırlamak istiyorum bilgi verirmisiniz? Birde memnun musunuz?
Canım merhaba. İnşallah pozitif sonuç nasip eder Rabbim.. Centrumla gitmeden önce yük ünv. E gidip muayene oldum sanırım 122 TL gibi bi muayene ücreti ödedim. Oradan raporumuzu da çıkardık. Tüp bebekle ilgili çizeceğimiz yolu belirledik. Hemen başlamaktansa eşimin değerleri için öncelikle ilaç tedavisi önerildi. Raporlu tüp bebek ücreti 6120 TL raporsuz 8500 yada 8000di galiba. İlaçlarında %20sini biz ödüyoruz o da 1000 tl.. Yine aklına takılan bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla..

Canım merhaba. İnşallah pozitif sonuç nasip eder Rabbim.. Centrumla gitmeden önce yük ünv. E gidip muayene oldum sanırım 122 TL gibi bi muayene ücreti ödedim. Oradan raporumuzu da çıkardık. Tüp bebekle ilgili çizeceğimiz yolu belirledik. Hemen başlamaktansa eşimin değerleri için öncelikle ilaç tedavisi önerildi. Raporlu tüp bebek ücreti 6120 TL raporsuz 8500 yada 8000di galiba. İlaçlarında %20sini biz ödüyoruz o da 1000 tl.. Yine aklına takılan bişi olursa yardımcı olmaya çalışırım bildiğim kadarıyla..

Anladim canım insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. Yüce rabbim yardımcımız olsun

Ilac.ne onerildi canim

Solgar değil balım omepa markası.. Tamoxifen aslında meme kanseri ilacı ama eşimin testesteron ve FSH seviyesi düşüktü. Doktor sperm değerlerinin de bundan etkilendiğini düşünerek arttırmak adına tamoxifeni önerdi..
Solgar omega q 10 demi cnm tamoxifen ne icin ms cnm

Solgar değil balım omepa markası.. Tamoxifen aslında meme kanseri ilacı ama eşimin testesteron ve FSH seviyesi düşüktü. Doktor sperm değerlerinin de bundan etkilendiğini düşünerek arttırmak adına tamoxifeni önerdi..
Ya bliomsn bizim testesron duskdu hc ilac vermdi bu kaan hoca sasrdm su an ya onunda etkisi varmki tup bebek.tutmamasnda

Ya bliomsn bizim testesron duskdu hc ilac vermdi bu kaan hoca sasrdm su an ya onunda etkisi varmki tup bebek.tutmamasnda
Sperm sayısına hızına ve kalitesine etkisi varmış. Ben bunu hoca yazdıktan sonra ilacı aldığımızda araştırırken buldum canın.. Kaan hoca klomen yazdı mı size? Genelde klomeni de bu nedenle yazıyorlarmış sanırım. Tam net bilmiyorum ama. Okuduğum makalede klomen ve tamoxifenin erkek kısırlığına olan etkisi diye bir başlık vardı...

Yik
Sperm sayısına hızına ve kalitesine etkisi varmış. Ben bunu hoca yazdıktan sonra ilacı aldığımızda araştırırken buldum canın.. Kaan hoca klomen yazdı mı size? Genelde klomeni de bu nedenle yazıyorlarmış sanırım. Tam net bilmiyorum ama. Okuduğum makalede klomen ve tamoxifenin erkek kısırlığına olan etkisi diye bir başlık vardı...
Yok kuzum.klomen yazmdi yaa sperra art.med.yazdi bi

arkadaşlar merhaba, ben centrum tüp bebek merkezinde Recai Pabuççu'dan tedavi olup olumlu sonuç alanlardanım. çok uzun zaman önce eğer sonuç alırsam bu siteye yazacağıma dair kendime söz vermiştim çünkü ben de çaresiz kaldığım çok zamanda buradaki iletileri okudum. Öncelikle şunu belirteyim tedavime Başkent Üniversitesi Hastanesinde bu forumda çok övülen bir hoca ile başlamıştım, çekilen rahim filmi sonrası buradaki hocam tüplerimden birinin tıkalı olduğunu diğerinin ise fonksiyonlu çalışmadığını, ameliyat olursam ancak %50 olasılıkla doğal yolla çocuk sahibi olabileceğimi ama bu oranın düşük olduğunu söyleyip direk tüp bebek tedavisi önermişti. Ben yine de ameliyat olma taraftarıyken bir arkadaşımın tavsiyesi ile Recai Pabuççu'nun kliniğine gidip kendisiyle tanıştım. Rahim filmini inceleyen Recai hoca bana yanlış teşhis konduğunu sorunumun tüp tıkanıklığı değil rahmimin T şeklinde olması olduğunu ve ameliyat için uygun olduğumu söyledi. Hemen aynı haftaya ameliyat tarihi verdi ve ben kendisine olan güvenimle 2018 eylül ayında ameliyatımı oldum. Laparoskopi+histereskopi ameliyatı ile hem T şeklinde olan rahmim düzeltildi hem de var olan çikolata kistim alındı. Ameliyatım çok rahat geçti ve ameliyat sonrası büyük ağrılar çekmedim. Ameliyat sonrasında Recai hoca kendine olan tüm güveniyle ameliyatın harika geçtiğini belirtti. Ameliyatın ardından 2 aylık perhiz dönemi verdi ve bu perhiz döneminin bitiminden tam 4 ay sonra hamile olduğum haberini aldım. Şu an yaklaşık 5 aylık hamileyim çok şükür. Allah Recai hocadan razı olsun. Evet kliniği yoğun evet her gidişimde bazen 1 bazen 2 saat sıra bekledim ama hepsine değdi. Ben Recai hocanın burada bahsedildiği gibi paragöz bir insan olduğunu düşünmüyorum, durumu olmayanlara yardımcı olduğuna da defalarca şahit oldum. Umarım kafasında soru işaretleri olan birilerine yardımcı olabilmişimdir Allah isteyen herkese sağlıkla çocuğunu kucağına almayı nasip etsin :)

Merhaba bende Recai papuçcu hocada olumlu sonuç olanlardanım. İlk denemem hocamla oldu ve embriyom tutumdu. Ancak 6. Haftada bebek olmadığı anlaşıldı. Yani boş gebelikti. Yolk sac yoktu. Hocama kürtaj olmak istediğimi söyledim. Buna rağmen Recai hoca “bekleyelim kızım Allahtan ümit kesilmez” dedi. 8. Haftaya kadar bekledik. Ama yoktu bebek. Kendisi o kadar üzüldü ki anlatamam. Kürtaj olacağım anda bile bana hala “niye böyle oldu” diyordu. Benim bir referansimda yoktu. Kendisi beni tanımaz bilmez. Buna rağmen çok üzüldü. Kürtaj olan her arkadaşım antibiyotik kullanırken kürtaj sonrası kendisinden istememe rağmen gerek yok diye kızdı. Gerçekten de çok şükür enfeksiyonum vs olmadı. Hemen ikinciye başlayalım dedi. Adet olduğun İlk ay kist olur dedi. Gerçektende oldu o ayı es geçtik başlayamadık. İkinci ay tekrar başlayalım dedik. Bu esnada doğal yoldan hamile kaldığımı öğrendim 🤗 hocamla görüştük çok sevindi. Maddi olarak yeterince hastası var. Benim kendi bildiğin kaç kişi hamile kaldı kendisinde. Elbette kalamayanda vardır ama Allahın takdiri hoca sadece vesile. Ki bunu kendisi de söylüyor. Gittiğinizde kimseye %100 tutar dediğini duymadım. Ayrıca Gürhan hoca da işinde çok iyi. İlk zamanlar Recai hoca bakmadığında o niye bakmıyor derdim ama yumurta takibi konusunda kesinlikle Gürhan hoca da on numara. Transferi Recai hoca yapıyor zaten. Paragöz olduğu konusuna kesinlikle katılmıyorum. Tüp bebeğin kendisi zaten maliyetli ona birşey diyemem ama hocanın herkesin hamile kalmasını istediğini hissediyorum en azından kendi yaşadıklarımdan. Kendisine en zor hastalar geliyor ve buna rağmen başarı oranı iyi bir klinik. En başında söylediğim gibi hoca sadece vesile Allahım ol derse olur neticede. İsteyen Herkesin meleklerine kavuşması dileğiyle 🤲🏼 🤗

Back
X