Güneş Gözlükleri Rayban gözlükler

diğer markalarla karıştırıyorsun ray_ban ın kar marjı o kadar yüksek değil.dolar üzerinden gelir rayban.ha liste fiyatıyla o kadar fark görünür ama hiçbir gözlükçü liste fiyaatından satmaz daha doğrusu satamaz çünkü kimse almaz.en az %30 indirip öyle satarlar.buda senin dediğin kadar karlı sayılmaz.ben bizzat yıllarca yaptım bu işi sen yanlış biliyorsun

Gözlükler teker teker elimden geçiyordu. Geliş ve satış fiyatlarını ben giriyordum bilgisayara. Dolar değil Türk Lirası ile geliyordu.
İndirim ancak sezon sonunda yapılıyordu ve çalıştığım gözlükçünün 6 şubesi vardı.
Yanlış bilmiyorum.

eski,farklı ve entellektüel bir model ama bu modeli iyi taşıyabilecek yüz bulmak çok zor.kolay kolay herkese gitmez bu model.

Evet katiliyorum. Gecenlerde arkadasim bana bu model gözlügün yakisacagini söyledi, ben de zaten begenirim, tarzima uygun. Simdi almayi düsünüyorum.

Ben de 2 sene önce, hemde kışın internetten ( Konyadaki bir gözlükçüden)orjinal tabi 220 TL almıştım. Peşin 250 TL aşağıya inmediler. Pahalı gözlükler, ama güzeller..

Ben de 2 sene önce, hemde kışın internetten ( Konyadaki bir gözlükçüden)orjinal tabi 220 TL almıştım. Peşin 250 TL aşağıya inmediler. Pahalı gözlükler, ama güzeller..

raybangozluk.net sitesi konusu hakkında herhangi bir fikriniz var mi?

raybangozluk.net sitesi konusu hakkında herhangi bir fikriniz var mi?

Malesef canım, sezon olmasına rağmen fiyatlar çok ucuz, orjinalleri konusunda emin değilim:44:
ama özelden sana benim aldığım yerin linkini yollayım, birde oraya bak istersen. Ordakilerin hepsi orjinal,bizzat aldım çünkü:82:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşiminde vazgeçemediği markadır. Gözlükleri onun için vazgeçilmezdir.kıskanıyorum valla
neredeyse bana bile o kadar değer vermiyor.:95:

Geçen sene rayban almıştım büyük çerçeveli olanlardan bu senede klasik wayfarer lardan aldım ve süper gerçetken çok sevdim havası farklı

bende de wayfarer ve büyük çerçeveli rayban var ama sanki burna gelen kısmı çok sert ve rahat değil gibi gelio belki ban uygun yapıda değildir :KK43:

bende de wayfarer ve büyük çerçeveli rayban var ama sanki burna gelen kısmı çok sert ve rahat değil gibi gelio belki ban uygun yapıda değildir :KK43:

Benim gözlüğümde öyle canım, uzun süreli taktığımda burnumun üst kısmı acıyor, hatta kızarıklık oluşuyor. Burnumda büyük değil ama:KK1: galiba benimkide burnumun yapısına göre uygun değil:KK34:

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ray-ban büyük çerçeve beyaz gunes gozlugu aldım cok rahat burun kemigim ince oldugu ıcın taktıgımda düşmeyen bir modeli tercih ettim:KK1:
hem güneşte camları cok tatlı bir renge dönüşüyor, pembe lila arası bir renk oluyor:82:

gecen sene aldim rayban. ve gercekten tavsiye ederim bayilarak kullaniyorum cidden kaliteli ve rahat.:82:

bende ray-ban büyük çerçeve beyaz gunes gozlugu aldım cok rahat burun kemigim ince oldugu ıcın taktıgımda düşmeyen bir modeli tercih ettim:KK1:
hem güneşte camları cok tatlı bir renge dönüşüyor, pembe lila arası bir renk oluyor:82:

güle güle kullan canım ona bende bayılmıştım :KK52: bende wayfarerın orijinal siyahını aldım fakat yürüdükçe burnumdan düşüyor :KK9: napıcam bilmiyorum elim hep gözümde , kullanamıyorm..

Rayban in wayfarer larına bayılıyorum:KK16: geçen sene almıştım çok da memnunum:KK16:

İlk resimdeki çok hoş.Fiyatlarıda çok uçuk değil, gayet asil bir gözlük.Abartıdan uzak.

Avıator 58 ekartmanını kullanıyorum birkaç aydır da.Çok memnunum,kuş gibi hafif bir gözlük...Her yüze de yakışıyor kanımca...:KK36:

wayfarer renklilere bayılıyorum ya yeni renkleri de çıktı sanırım bu sene yaz sezonu rengarenk böyle çok ttlıı

X