• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rassig meme estetigi ameliyatim

Cok gecmis olsun... simdi büyük diyorsun, gün gelecek daha büyük mi yaptirsam diyeceksin....:KK66:
bende 505 cc var daha büyük yaptirsaydim diyorum zaman zaman :KK66: düsün artik :))
Bol Bol dinlen, uzandigin zaman dirseklerin altina yastik koy, rahatlatiyor.
Ayrica ödem icin:
1 Limon SIK ve 1 Litre suyla karistirip gün boyunca ic
Bol Maydanoz ve Ananas da yemeye calis

Tekrar gecmis olsun...
505 cc mi ? yaptıran ılk defa duyuyorum woooww yani cok büyük değilmi görmem mumkun mu cnm senı ızemeye aldım sende alırsan sevınırım.

Evet kizlar geldim ve bandajlarim acildi.mutluluktan ucabilirim su an..benimde memislerim var artik..ilk gördügümde öyle bi ciglik attim ki doktor gülmekten öldü..bana hic ye büyük gelmedi.su an tabii sisler daha ve ödemler var ama insallah fazla kücülmez.iyiki 350 olmus..inanin saatlerce bakasim geliyor! Üstümde sütyen var simdi.2 hafta kullanacakmisim..ama bu sütyenle bile mutluyum..sizlere beni destekleyen herkese ne kadar tesekkkür etsem azdir..sizlerin sayesinde oldum ben.mutluluktan oturup agladim inanin, demekki o kadar beni etkiliyormus kücük gögüslerim.aksama resim koyucam insallah

Evet kizlar geldim ve bandajlarim acildi.mutluluktan ucabilirim su an..benimde memislerim var artik..ilk gördügümde öyle bi ciglik attim ki doktor gülmekten öldü..bana hic ye büyük gelmedi.su an tabii sisler daha ve ödemler var ama insallah fazla kücülmez.iyiki 350 olmus..inanin saatlerce bakasim geliyor! Üstümde sütyen var simdi.2 hafta kullanacakmisim..ama bu sütyenle bile mutluyum..sizlere beni destekleyen herkese ne kadar tesekkkür etsem azdir..sizlerin sayesinde oldum ben.mutluluktan oturup agladim inanin, demekki o kadar beni etkiliyormus kücük gögüslerim.aksama resim koyucam insallah

Canım yaa çok mutlu oldum mesajını okuyunca :) Ben de öyleydim sürekli dokunuyordum, bakıyordum, fotoğraf çekiyordum. Değişik bir duygu gerçekten de.. Ben de foto eklemeyi düşünüyorum bu akşam 2 aylık oldular. :)

Canım,çok sevindim mutluluğuna inan bende çok mutlu oldum :KK19: Hadi bakalım keyfini doya doya yaşa artık :KK28:

cnm mutlu olmana cok sevındım gözün aydın olsun fotoğrafını merakla bekliyorum darısı başıma artık ;)

="gizeml, post: 36976266, member: 219446"]canım gecmıs olsun. bende kardesımın dugunu vardı kosturmaktan foruma cok takılamadım.
350 cc gayet guzel bır buyukluk. gule gule kullan guzelım.:nazar::KK31:
Tesekkür ederim canim. Bugün ilk kontrolüm var.bandajlarim aciliyor..cok heyecanliyim.agrilarimda azaldi sükür bugün..sizin dügünde hayirli olsun canim[/QUOTE]
tesekkur ederım canım. ılk 3-4 gunu atlattınmı korkma artık.

Canım,çok sevindim mutluluğuna inan bende çok mutlu oldum :KK19: Hadi bakalım keyfini doya doya yaşa artık :KK28:
Canim ben buradan gitmeden sütyen alayim diyorum..nasil birsey alsam bilemiyorum..senin bilgin vardir bu konuda.daha 6 günlük..üstümdekini 2 hafta kullanacakmisim..sonra nasil bisey kullanayim?

Şu mutluluk her şeye değiyor inan.. ben narkozdan uyanırken gözümü açmadan mememi elledim aha dedim olmuşum rüya değil.. sonra gözlerimi oğuşturdum bi de gözlerimle göreyim diye :D

Canim ben buradan gitmeden sütyen alayim diyorum..nasil birsey alsam bilemiyorum..senin bilgin vardir bu konuda.daha 6 günlük..üstümdekini 2 hafta kullanacakmisim..sonra nasil bisey kullanayim?
Sporcu sütyeni kullanacaksın canım.Bunun için birçok seçenek var tabi .Ben Ay Yıldız'ın sporcusunu kullanmıştım çokta rahat etmiştim ;) Bu linkte başka seçeneklerde var bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/

="arzum77, post: 37002088, member: 238439"]Sporcu sütyeni kullanacaksın canım.Bunun için birçok seçenek var tabi .Ben Ay Yıldız'ın sporcusunu kullanmıştım çokta rahat etmiştim :KK66: Bu linkte başka seçeneklerde var bir göz at istersen http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-gerekenler-sigara-alkol-kullanimi.585894/[/QUOTE]
Bugün netten ismarlattim bir tane.tesekkür ederim arzum..birde benim gögüslerim hala biraz aciyor ve patlicakmis gibi..10 gün oldu normalmi? Masaja 15 gün olunca basla dedi doktor

Bugün netten ismarlattim bir tane.tesekkür ederim arzum..birde benim gögüslerim hala biraz aciyor ve patlicakmis gibi..10 gün oldu normalmi? Masaja 15 gün olunca basla dedi doktor
Tabiki normal.İlk üç ayda o gerginliği fazla hissedersin.Masaj yapmaya,dokunmaya başlayınca bira rahatlar ve tekrar gerilir.. Ilk altı ayda yüzüstü yatmanda sıkıntılı olur.Ancak birinci senede tam rahatlık görürsün ;) Sabırlı ol,bundan sonrası sabırla beklemek ve doktorun önerilerini uygulamak ;)

Tabiki normal.İlk üç ayda o gerginliği fazla hissedersin.Masaj yapmaya,dokunmaya başlayınca bira rahatlar ve tekrar gerilir.. Ilk altı ayda yüzüstü yatmanda sıkıntılı olur.Ancak birinci senede tam rahatlık görürsün :KK66: Sabırlı ol,bundan sonrası sabırla beklemek ve doktorun önerilerini uygulamak :KK66:
Sagol beni rahatlattin simdi..korkmaya baslamistim biraz

Rassig cok gecmis olsun, senin konunun altina yazayim.
Sende almanyadan türkiyeye gittin zorlandinmi geri dönüste?
Ben amelyattan 4 gün sonra geri dönücem bu beni biraz geriyor ama insallah hersey iyi olur.
Canim resimlerin varmi??
Cok merak ediyorum.

Rassig cok gecmis olsun, senin konunun altina yazayim.
Sende almanyadan türkiyeye gittin zorlandinmi geri dönüste?
Ben amelyattan 4 gün sonra geri dönücem bu beni biraz geriyor ama insallah hersey iyi olur.
Canim resimlerin varmi??
Cok merak ediyorum.
Evet ben yapayalniz gittim üstelik..senin yaninda annen olacakmis zaten hic zorlanmassin hic korkma..taten 4.gün rahatliyorsun biraz.tabiiki biraz agrilarin olabilir ama ilac alirsin..bana havaalinda bile insanlar sagolsunlar bavularimi kaldirmaya yardimci oldular..almanyaya gelince hemen ise baslama.1 hafta filan dinlen.hic korkma.türkiyedeki doktorlarimiz isini cok güzel yapiyor..seni izlemeye aldim.bakabilirsin resimlerime

Cok cok sagol canim Benim :KK15:
Sanirim döndükten sonra bi hafta rapor alirim.
Ayyyy cok güzel olmuslar masallah masallah masallah :KK36: nazar degmesin!
Biran önce olmak istiyorum artik! :confused:

Cok cok sagol canim Benim :KK15:
Sanirim döndükten sonra bi hafta rapor alirim.
Ayyyy cok güzel olmuslar masallah masallah masallah :KK36: nazar degmesin!
Biran önce olmak istiyorum artik! :confused:
Doktoruna güven gerisi inan geliyor..sanki hayal gibi geliyor ameliyat sonradan insana..benimkinden daha güzel memisler diliyorum sana canim:KK15:

Back