- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Hıhhh..Bizde yarın gezecegiz FAZLANAZLI ile
Hasan Bey bize bi tek meme vermedi dostlukta kazandırdı... ah bi de yağmur olmasaydı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıhhh..Bizde yarın gezecegiz FAZLANAZLI ile
Bende gezmek istiyorum ama hic dermanim yok
Yarın hava açık olacakmış,inşallah Yağmur olsada güzel Boşver,yağmurda yürümek başka güzeldirHasan Bey bize bi tek meme vermedi dostlukta kazandırdı... ah bi de yağmur olmasaydı..
Beslenmene dikkat et.Kan kaybettin o kadar,halsiz hissetmen normal.. Ciğer ye,siyah üzüm kaynattır bol bol iç,kuruyemiş ye.. Dinlen,evde yürüyüş yap zorlama kendini ama :*Bende gezmek istiyorum ama hic dermanim yok
Sağol cnm ağrrımm bugun daha az ama ayağa kalkınca kötü olıyorum bitaz başım ağrıyor bugun sırtım belim ağrıyor yatmaktan sol memem dahabüyük ini ek mi düzelcekmi ona moralim bozuldu ya doktorum hüseyin kandulu
Yarın hava açık olacakmış,inşallah Yağmur olsada güzel Boşver,yağmurda yürümek başka güzeldir
Kizlar ben bunlari yer icersem birde kilo alirim güzelceBeslenmene dikkat et.Kan kaybettin o kadar,halsiz hissetmen normal.. Ciğer ye,siyah üzüm kaynattır bol bol iç,kuruyemiş ye.. Dinlen,evde yürüyüş yap zorlama kendini ama :*
Yemen gerek.Zaten Amelşyattan sonra şişkinlik oluyor.Kilo aldım eyvah diye paniğe kapılma sakın.. Belirli miktarda tüketirsen kilo yapmaz merak etme Beslenmene dikkat etmezsen güçten düşersin aman amanKizlar ben bunlari yer icersem birde kilo alirim güzelce
Tesekkürler canim.bende burada kac aydir tecrübe sahibi oldum.arkadaslar cok yardimci oldular ve halende oluyorlar.elimden geldigince yazmaya calisacagim.Rassig, geçmiş olsun, atlatmışsın ne güzel. Umarım ağrılarında gitgide azalır, darısı bizim başımıza. Yazdıklarını merakla okuyorum, paylaşımın için teşekkürler. Olmayanlar böylelikle tecrübe sahibi oluyor.
gezin sefanız olsun kızlar hasan beye selamımı soyleyınHıhhh..Bizde yarın gezecegiz FAZLANAZLI ile
Cok gecmis olsun Rassig , ameliyat olunmuş bile:) güle güle kullan ..Evet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah
Tesekkürler canim..atlattim bende sonunda..bakalim sonuc nasil olacak..350 de baya büyük gibi geliyor ama aldigi kadar büyük demistimCok gecmis olsun Rassig , ameliyat olunmuş bile:) güle güle kullan ..
Sonucu bugun goreceksin demek umarim istedigin gibi olmustur. 350cc oldukca iyi bir buyukluk guzel olmustur. Ben ameliyat oldugum gun , bandajlarin ustunden biraz acarak bakmistim yoksa meraktan duramazdimTesekkürler canim..atlattim bende sonunda..bakalim sonuc nasil olacak..350 de baya büyük gibi geliyor ama aldigi kadar büyük demistim
A.S Söyleriz tabi Birgünde hep beraber takılırız caddedegezin sefanız olsun kızlar hasan beye selamımı soyleyın
Yok canım,gözün alışacak,Ödemlerden geçince gözüne küçük bile gelecek :) Hadi bakalım sonucu yaz bizede.Hatta bandajlamadan önce hemen bir foto çektir muhakkakTesekkürler canim..atlattim bende sonunda..bakalim sonuc nasil olacak..350 de baya büyük gibi geliyor ama aldigi kadar büyük demistim
Ay bende gizli gizli açıp bakmaya çalışıyordum ama birşey anlayamıyordumSonucu bugun goreceksin demek umarim istedigin gibi olmustur. 350cc oldukca iyi bir buyukluk guzel olmustur. Ben ameliyat oldugum gun , bandajlarin ustunden biraz acarak bakmistim yoksa meraktan duramazdim
Evet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah
takılırız tabi tatlım bende bi olayım :)A.S Söyleriz tabi Birgünde hep beraber takılırız caddede