• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rassig meme estetigi ameliyatim

Evet canım bunların hepsini söylemiştin bana ama öyle acı çekiyodumki geçmicek gibi geliyordu 1 haftayı bekle demiştin doğruymuş.bide sana birşey sorucam göğsümün tam altı ve yanları hala taş gibi normalmi bu üstü ortaları yumuşadı ama

Tabi normal canım, benim yanları uzun bir süre taş gibiydi hatta.. Altları da öyleydi, ben de telaş yapmıştım o zaman.. :)

Benim gögüs alti 75üstü 81 cm di.A cup takiyordum.meme dokum cok azmis.ben olabildigine büyük istedim doktor denerim dedi.ve 275 le baslicam deneye demisti.halikatten 350 i almis

Evet oldun dün. Baya agrilarim vardi ama ilaclarla idare ediyor.birde bandajlar acilsa coj merak ediyorum.350 cok büyük olmaz herhalde
benımde göğüs altı 77 üstü 83 a cup takıyorum :)aynı sayılırız cm bazına bakarsak cnm.. mutlaka görmeliyim fotoğraflarını ekeyecksın dımi cnm ?

Aynen canım, koltuk altlarına doğru uzanır, taş gibiydi benim resmen.. 3 haftadan önce geçmemişti benim hatırladığım kadarıyla..
Anladım canım sağol insan kuruyor kafada işte.iyiki bu site var iyiki sende varsın öptüm çok hayırlı geceler tatlım

Nasıl oldun rassig daha iyi misin.. Ağrı kesicinin yanına kas gevşetici de içersen ya da iki özelliği olanlardan daha rahat edersin tabi Dr una danışarak

Nasıl oldun rassig daha iyi mi Ağrı kesicinin yanına kas gevşetici de içersen ya da iki özelliği olanlardan daha rahat edersin tabi Dr una danışarak
Sanki bugün gögsüm yaniyor ve daraliyor..agri ilacim var ama kas gevsetici vermedi doktor.yrin kontrolde sorayim kendisine..ne zaman gececek bu agrilar cok huzursuzum

Sanki bugün gögsüm yaniyor ve daraliyor..agri ilacim var ama kas gevsetici vermedi doktor.yrin kontrolde sorayim kendisine..ne zaman gececek bu agrilar cok huzursuzum

Ağrılar genel olarak bi hafta sürermiş benim hiç ağrım olmadı ya da ilaçlar çok fayda etti bilemiyorum.. günde iki alıyorsan üç al olmazsa zarar etmez boşuna ağrı çekme.. çok üzülüyorum böyle okuyunca.. ben 7 günümde fellik fellik gezdim nessira cımla.. dayamazsan iğne vurdur canım onlar daha etkili ama yürüyüş çok önemli bunu unutma

caniiiiim. cok gecmis olsunnn. sana umarim iyi hissediorsundur kendini. umarim cok zor gecmedi ameliyatin . artik gelsinn mutlu dolu seneleeeeeeeer insallah :KK74:

="BanuSeker, post: 36965195, member: 513103"]caniiiiim. cok gecmis olsunnn. sana umarim iyi hissediorsundur kendini. umarim cok zor gecmedi ameliyatin . artik gelsinn mutlu dolu seneleeeeeeeer insallah :KK74:[/QUOTE]
Tesekkür ederim canim..agrilarim var daha, üstelik sirt üstü yatmaktan belim koptu.yarin bir bandajim ciksada görsem

Geçmiş olsun canım ağrı en çok neredeyse oni hissedersin.. önemli olan olmak bi kaç gün sabret herkese dediğim şeyi söyleyeceğim azıcık zorla kendini ve yürü ne kadar hareket o kadar bereket :) şaka bi yana ödemleri daha kolay atıyorsun.. benim o yüzden hiç ağrığm olmadı.. şu an 15 gün oldu ağrım var çok ilginç millet iyileşir ben kötü oluyorum gece kalıp gibi uyumaktan tutuluyorum... yürümeye çalış canım kaç cc koyuldu Dr un kim
Sağol cnm ağrrımm bugun daha az ama ayağa kalkınca kötü olıyorum bitaz başım ağrıyor bugun sırtım belim ağrıyor yatmaktan sol memem dahabüyük ini ek mi düzelcekmi ona moralim bozuldu ya doktorum hüseyin kandulu

Geçmiş olsun canım :KK66: yağ alınan yerler acır,bilirim :KK66: Korse kullanmanı tavsiye ederim.Hem ödemi azaltır,hemde hareket rahatlığı yapar :KK66:
Geçmiş olsun canım :KK66: yağ alınan yerler acır,bilirim :KK66: Korse kullanmanı tavsiye ederim.Hem ödemi azaltır,hemde hareket rahatlığı yapar :KK66:
Arzum bu yağ olayı çok zormuş yaaa yüzümde elmacık kemiği yapıldı sol kosım biraz daha şiş duruyor dr da ödemden dedi geçicek dedi geçiyormu senin nasıl olmuştu birde belime msj yaptırsam yağ alındığında yanlarda morluklar var masajın sakıncası varmı hangi kremi sürsek

Evet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah
Geçmiş olsun canım ve de hayırlı olsun büyük olacağını sanmıyorum ben 300cc ama 400 e kadar çıkabilirmişim korkun olmasın o konuda ve şuan 8.günüm ağrım yok ödemlerim indi ve yumşamaya bile başladılar ilk 3günü atlattıktan sonra çok çok rahatlıyorsun:KK15:

Arzum bu yağ olayı çok zormuş yaaa yüzümde elmacık kemiği yapıldı sol kosım biraz daha şiş duruyor dr da ödemden dedi geçicek dedi geçiyormu senin nasıl olmuştu birde belime msj yaptırsam yağ alındığında yanlarda morluklar var masajın sakıncası varmı hangi kremi sürsek
Canım,benim ilk günde bile asimteri hiç yoktu..Ödem tabiki vardır muhakkak,zamanla geçecek merak etme ;)
Meme ameliyatından dolayı bel sırt ağrının olması normal.Hafif hafif ovdurabilirsin tabi.Dediğim gibi,sana tavsiyem yüksek belli bir korse kullanman.Hani şu gögüs altına kadar çıkan diz üstü korseler seni rahatlacak..

Ağrılar genel olarak bi hafta sürermiş benim hiç ağrım olmadı ya da ilaçlar çok fayda etti bilemiyorum.. günde iki alıyorsan üç al olmazsa zarar etmez boşuna ağrı çekme.. çok üzülüyorum böyle okuyunca.. ben 7 günümde fellik fellik gezdim nessira cımla.. dayamazsan iğne vurdur canım onlar daha etkili ama yürüyüş çok önemli bunu unutma
hemde nasıl gezdik günün dibine vurduk fazla nazlının maşallahı var hıc bu kız amelıyatlı gibi hıssetmedım amelıyat olduğunu bıle unuttum valla gezdkte gezdık maşallah.

Back