• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rassig meme estetigi ameliyatim

Doktoruna güven gerisi inan geliyor..sanki hayal gibi geliyor ameliyat sonradan insana..benimkinden daha güzel memisler diliyorum sana canim:KK15:
Bu güzel dileklerin icin cok tsk ediyorum canim cok sagol.
Doktoruma güveniyorum cok Iyi biri Telefon ve Email yolluyla görüsüyorum onunla yüzyüze daha görmedim ama :oops:

ayyy simdiki hali bile hosuma gitti . canim dahada güzellesirler kesin. biri birni bakarak bana biraz daha kücük geldi . öncedende öylemiydi gögüsün . yada biri birinden bagimsiz iyilesior ondanmi acaba? ve senin kas altimiydi . kas üstümü ? banada 380 takildi ama bunlardan ufak duruyor nedense :/

ayyy simdiki hali bile hosuma gitti . canim dahada güzellesirler kesin. biri birni bakarak bana biraz daha kücük geldi . öncedende öylemiydi gögüsün . yada biri birinden bagimsiz iyilesior ondanmi acaba? ve senin kas altimiydi . kas üstümü ? banada 380 takildi ama bunlardan ufak duruyor nedense :/
Evet canim sol gögsüm daha yavas iniyor asagiya.. benim kas alti yapildi evet..ben bu hale geldiklerine bile memnunum.ilk zaman daha yukarida ve sisdi..sanirim daha oturacaklar..sende takma kafani.380 cc nin kücük olacagini sanmiyorum

evet canim umarim öyle ölür senin nerdeyse bir ay olmus. ben aslinda cok sabirsiz bir insanimdir ama bu sürece kendimi hazirladigim icin pek ses cikarmiorum . zaten hemen hemen hic agri sizi olmadi diye ona sükür ediorum . yani. rabbim nazarlardan korusun . bu kadar rahat olacagini hic umazdim . okuduklarima duyduklarimakarsilik. herkeze böyle kolay olmayi nasib ettsin allahim . birde sekli semali güzel ortaya ciksaydi .... biseycikler istemiorum

Kizlar 1,5 ayi gecti ama hala benim memisler ayni gibi duruyor. Hic degismiyor gibi geliyor bana..yeni resim koydum.birde sizin fikirlerinizi alayim lütfen

rassing bazı yorumları okuyorum cesaretim kaçıyor bazılarını da okuyunca gaza geliyorum özellikle seninkileri
:) senin tek başına halletmiş olmandan cesaret de alıyorum, beni de izlermisin resimlerini merak ediyorum

rassing bazı yorumları okuyorum cesaretim kaçıyor bazılarını da okuyunca gaza geliyorum özellikle seninkileri
:) senin tek başına halletmiş olmandan cesaret de alıyorum, beni de izlermisin resimlerini merak ediyorum
Hadi bir bak bakalim.izliyorum seni:KK66:

Kizlar 1,5 ayi gecti ama hala benim memisler ayni gibi duruyor. Hic degismiyor gibi geliyor bana..yeni resim koydum.birde sizin fikirlerinizi alayim lütfen
Sana öyle geliyor dicem çünkü ilk resminle şimdiki resminde fark var bi bak biz böyle görüyoruz. Gerçe ben baştan beri senin memeleri çok beğeniyorum. Çok yakışıyor sana güzelim. Bi çok kişide benimle aynı fikirde.

Back