rassig meme estetigi ameliyatim

Ben mecburen gördüm..yardimci oldular hastanede.zatenhic kalkmadim sayilir yataktan.simdi geldim otelime ve yengem gelecek birazdan
canım bende yalnız olcm gıbı bısey ama atlatıcz bak ne guzel oldun bitti darısı basıma buarada duygusallasma bak hep ıstedıgın sey artık senınle :)

Ah Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım umarım alt tarafına bol bi şeyler giymişindir wc de kolaylık oluyor çünkü bol bol yürü ki ödem atabilesin ve kasların tutulmasın Allah yardımcın olsun
evet giydim zaten ama yürüyünce basim dönüyö ve daha cok aciyor.ama dediklerini tutmaya calisacam

canım bende yalnız olcm gıbı bısey ama atlatıcz bak ne guzel oldun bitti darısı basıma buarada duygusallasma bak hep ıstedıgın sey artık senınle :)
Ben bu forumu iyiki bulmusum diyorum.ailemle paylasamadiklarimi sizlerle paylasiyorum burada.bana hep destek oldunuz..cok tesekkür ederim.

Ben bu forumu iyiki bulmusum diyorum.ailemle paylasamadiklarimi sizlerle paylasiyorum burada.bana hep destek oldunuz..cok tesekkür ederim.
bende senınle aynı dusuncedeyım canım buradakı arkadsların yuregi nıyetleri cok temiz saolsunlar..benımde aılem bilmiyo bılmek zorundada degıller benım cocgum olsun asla istıyosa yanında olurum ama malesef işte bız bu konuda yalnızlık cekıyoruz ..olsun deger buna yıllarca memesiz gezmekten bunaldık :))

cnm geçmiş olsun yeni memiş

Canım ne ara ameliyat oldun ya? Hiç görmedim konuyu. Çok geçmiş olsun. Ağrılar başta geçmeyecek gibi gelir ama geçiyor. Dikkat et kendine şu bir hafta..

Canim cok tesekkür ederim.hakikatten 350 cc olmus inanamadim..birdde su agrili günleri gecirsem.cuma bandajim acilacak ve sütyene gececekmisim..simdiden merak sardi nasil oldular diye.beni burada yalniz birakmadiginiz icin tesekkür ederim
Iyi olmana sevindim. Benim ilk iki gunum kabus gibiydi. Agrilardan aglamistim. Yalnizsin bir de. Bandajlarin cikinca rahatlayacaksin. Ilk gordugunde buyuk gelebilirler gozune o yuzden takilma ilk goruntuye. Gecmis olsun tekrar. Biran once iyilesmen dilegiyle...

Canim cok tesekkür ederim.hakikatten 350 cc olmus inanamadim..birdde su agrili günleri gecirsem.cuma bandajim acilacak ve sütyene gececekmisim..simdiden merak sardi nasil oldular diye.beni burada yalniz birakmadiginiz icin tesekkür ederim
Geçmiş olsun canım,tatildeydim,forumu iyi takip edemedim..Sende ameliyatını oldun atlattın demek çok sevindim Bence çok güzel olmuştur Güzel haberlerini bekliyoruz

canım geçmiş olsun yeni memişlerina kavuştun bende 350 cc olsun dıye duşunuyorumsenın oncekı bedenin kaçtı meme dokun varmıydı cnm ?
Benim gögüs alti 75üstü 81 cm di.A cup takiyordum.meme dokum cok azmis.ben olabildigine büyük istedim doktor denerim dedi.ve 275 le baslicam deneye demisti.halikatten 350 i almis
Geçmiş olsun canım,tatildeydim,forumu iyi takip edemedim..Sende ameliyatını oldun atlattın demek çok sevindim Bence çok güzel olmuştur Güzel haberlerini bekliyoruz
Evet oldun dün. Baya agrilarim vardi ama ilaclarla idare ediyor.birde bandajlar acilsa coj merak ediyorum.350 cok büyük olmaz herhalde

Inan su an bu agrilar hic gecmicekmis gibi.gerci hastanede yalnizdim ve simdi otelime geldim.burada yardimci oluyorlar..aksama yengem gelecek yanima.insan yalniz olunca cok duygusallasiyor ya
Biliyorum canım geçmicek gibi geliyor pişman oluyor insan yaptırdığına ben 3gece gizli gizli ağladım hemde saatlerce ama inanki geçiyor.3.gün hafifliyor 5.gün iyileşiyorum diye seviniyorsun .1.haftanda seni rahatsız eden tek şey ödemler ve ameliyat sütyeni.çok iyi olacaksın 2-3 gün daha sabret.bunları bana yazmışlardı burda arkadaşlar inanmak zor geliyordu ama şimdi bak ben sana aynılarını yazıyorum.Allah yardımcın olsun canım acil şifalar diliyorum

Bak hele, tam dayaklıksın biliyorsun dimi? O kadar ağladığına değdi mi? 1 hafta dedik dedik bak en sonunda iyileştin. Şaka bir yana çok sevindim canım kendini iyi hissetmene..

Kızlar bende dün akşam oldum ameliyatımı ayağa kalkınca memelerim düşecek gibime geliyor ayrıca benim karnımdan yağ aldılar yüzüme dolgu yapıldı yağın alındığı yerler memeden çok acıyor bir an önce iyileşmek istiyorum

Geçmiş olsun canım ağrı en çok neredeyse oni hissedersin.. önemli olan olmak bi kaç gün sabret herkese dediğim şeyi söyleyeceğim azıcık zorla kendini ve yürü ne kadar hareket o kadar bereket :) şaka bi yana ödemleri daha kolay atıyorsun.. benim o yüzden hiç ağrığm olmadı.. şu an 15 gün oldu ağrım var çok ilginç millet iyileşir ben kötü oluyorum gece kalıp gibi uyumaktan tutuluyorum... yürümeye çalış canım kaç cc koyuldu Dr un kim

Geçmiş olsun canım yağ alınan yerler acır,bilirim Korse kullanmanı tavsiye ederim.Hem ödemi azaltır,hemde hareket rahatlığı yapar

Bak hele, tam dayaklıksın biliyorsun dimi? O kadar ağladığına değdi mi? 1 hafta dedik dedik bak en sonunda iyileştin. Şaka bir yana çok sevindim canım kendini iyi hissetmene..
Evet canım bunların hepsini söylemiştin bana ama öyle acı çekiyodumki geçmicek gibi geliyordu 1 haftayı bekle demiştin doğruymuş.bide sana birşey sorucam göğsümün tam altı ve yanları hala taş gibi normalmi bu üstü ortaları yumuşadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…