Hakkında hayırlı olsun yazıştıkmı bilmiyorum ama hatırlıyorum seni aynı zamanlarda araştırdık mutlaka denk gelmişizdir benim 6.günüm bugün darısı başına herşey gönlünce olsunEvet 3 aydir burada yaptigim arastirmalardan sonra bende kararimi verdim ve dün geldim türkiyeye..buradan bana yardimci olan ve hic bikip usanmadan bana yazan ve sorularimi cevaplayan tüm arkadaslara cok cok tesekkür ediyorum.sizlerin destegi sayesinde buradayim..2 saat sonra doktorumda randevum var.hersey o zaman belli olacak.
gelince herseyi detayli yazacagim
öncelikle hoşgeldin herşey gönlünce olsun hangi doktorla görüşeceksin cnm ?Evet 3 aydir burada yaptigim arastirmalardan sonra bende kararimi verdim ve dün geldim türkiyeye..buradan bana yardimci olan ve hic bikip usanmadan bana yazan ve sorularimi cevaplayan tüm arkadaslara cok cok tesekkür ediyorum.sizlerin destegi sayesinde buradayim..2 saat sonra doktorumda randevum var.hersey o zaman belli olacak.
gelince herseyi detayli yazacagim
Tesekkür ederim.ufuk bilkay izmirde.yarin ameliyat olucam insallah[/QUOTE]TE="nessira, post: 36920630, member: 619914"]öncelikle hoşgeldin herşey gönlünce olsun hangi doktorla görüşeceksin cnm ?
[/QUOTE]Tesekkür ederim.ufuk bilkay izmirde.yarin ameliyat olucam insallah
[/QUOTE]Tesekkür ederim.ufuk bilkay izmirde.yarin ameliyat olucam insallah
canım geçmiş olsun ne guzel atlattın darısı başıma haftya da ben oluyorum..kendi hacetini görebiliyo musun ?Evet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah
geçmiş olsun canım bende senin haberini bekliyordum .benimde Dual plan oldu sana süreci anlatmama gerek yok kendin öğreneceksin zaten.sadece şunu söyleyim 8.günüm ve gayet iyiyim ağrı namına hiç birşey kalmadı.biraz ödem ve rahatsız eden ameliyat sütyeni dışında sıkıntım yok.sırtını poponu bacaklarının altını yastıklarla destekle yatarken sırtının ağrısı için krem sürdür.bolca su iç .yürüyebildiğin sürece yürümeye çalış.rahat atlatman dileğiyleEvet kizlar yeni kendime geldim. Dün sabah 10 gibi oldum ameliyatı mi..narkozdan midem cok bulandi.agrilarim baya var ama ilacla biraz hafifliyor. Beni mahveden bel agrisi.sadece sirt üstü yatinca cok zor. Bana dual planla mentor 350 cc high Profile konmus..simdikte cok büyük olursa diyorum. Cünkü doktora maximum olani koy demistim. Su an sargilardan bisey belli degil. Robot gibiyim.bugün biraz daha iyiye giderim insallah
Inan su an bu agrilar hic gecmicekmis gibi.gerci hastanede yalnizdim ve simdi otelime geldim.burada yardimci oluyorlar..aksama yengem gelecek yanima.insan yalniz olunca cok duygusallasiyor yaGe
geçmiş olsun canım bende senin haberini bekliyordum .benimde Dual plan oldu sana süreci anlatmama gerek yok kendin öğreneceksin zaten.sadece şunu söyleyim 8.günüm ve gayet iyiyim ağrı namına hiç birşey kalmadı.biraz ödem ve rahatsız eden ameliyat sütyeni dışında sıkıntım yok.sırtını poponu bacaklarının altını yastıklarla destekle yatarken sırtının ağrısı için krem sürdür.bolca su iç .yürüyebildiğin sürece yürümeye çalış.rahat atlatman dileğiyle
Ben mecburen gördüm..yardimci oldular hastanede.zatenhic kalkmadim sayilir yataktan.simdi geldim otelime ve yengem gelecek birazdancanım geçmiş olsun ne guzel atlattın darısı başıma haftya da ben oluyorum..kendi hacetini görebiliyo musun ?
Ah Kıyamam ya çok geçmiş olsun canım umarım alt tarafına bol bi şeyler giymişindir wc de kolaylık oluyor çünkü bol bol yürü ki ödem atabilesin ve kasların tutulmasın Allah yardımcın olsunInan su an bu agrilar hic gecmicekmis gibi.gerci hastanede yalnizdim ve simdi otelime geldim.burada yardimci oluyorlar..aksama yengem gelecek yanima.insan yalniz olunca cok duygusallasiyor ya
Canim cok tesekkür ederim.hakikatten 350 cc olmus inanamadim..birdde su agrili günleri gecirsem.cuma bandajim acilacak ve sütyene gececekmisim..simdiden merak sardi nasil oldular diye.beni burada yalniz birakmadiginiz icin tesekkür ederimRassig canım hayırlısı olsun çok sevindim içinin rahat bir şekilde ameliyata girecek olmana :) Ufuk beye 350 yi lütfen sığdırmaya çalışın de :)) Dual planla çok daha doğal olcak kndan daha güzel duruyor dual.Çok şanslısın yöntemini güzel yapıyor.Haberlerini bekliyorumm şimdiden memişlerinle mutluluklar dilerimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?