ne için lazım rapor?Arkadaşlar benim rapor almam lazım ama sadece otuz gün rapor hakkım var. Daha fazlası gerekiyor ama daha fazlası için doktorun rapor yazacağı bir durum yok. Bunun için yatış raporu almam gerekiyor ama nasıl alıcam bilmiyorum ama bu raporu almam lazım çünkü bu benim için çok önemli. Bildiğiniz birşey yada bir fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz??
Almanın Yolu varmıdır bilmiyorum ama ne için alacağınızı söylemezseniz yardım edemezler kiArkadaşlar benim rapor almam lazım ama sadece otuz gün rapor hakkım var. Daha fazlası gerekiyor ama daha fazlası için doktorun rapor yazacağı bir durum yok. Bunun için yatış raporu almam gerekiyor ama nasıl alıcam bilmiyorum ama bu raporu almam lazım çünkü bu benim için çok önemli. Bildiğiniz birşey yada bir fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz??
Ne için gerekiyor raporArkadaşlar benim rapor almam lazım ama sadece otuz gün rapor hakkım var. Daha fazlası gerekiyor ama daha fazlası için doktorun rapor yazacağı bir durum yok. Bunun için yatış raporu almam gerekiyor ama nasıl alıcam bilmiyorum ama bu raporu almam lazım çünkü bu benim için çok önemli. Bildiğiniz birşey yada bir fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz??
Kimliğimin süresi dolmak üzere yenileyebilmem için rapor almam lazım yoksa işten çıkarılıcamne için lazım rapor?
Kimliğimin süresi dolmak üzere yenileyebilmem için rapor almam lazım yoksa işten çıkarılıcam
1 günde yenilenir kimlik ayrıca nasıl bir kimlik o ki yenilenmeyince işten çıkarma oluyor?Kimliğimin süresi dolmak üzere yenileyebilmem için rapor almam lazım yoksa işten çıkarılıcam
Nasıl yani?Kimliğimin süresi dolmak üzere yenileyebilmem için rapor almam lazım yoksa işten çıkarılıcam
valla sen ben hepimiz bunu anlamaya çalışıyoruz.kimlik yenilenmeyince işten atılındığını da ilk defa duydum.biz kimlik pasaport vs 1 saatte yaptırmıştık pandemi öncesi.Nasıl yani?
valla sen ben hepimiz bunu anlamaya çalışıyoruz.kimlik yenilenmeyince işten atılındığını da ilk defa duydum.biz kimlik pasaport vs 1 saatte yaptırmıştık pandemi öncesi.
valla sen ben hepimiz bunu anlamaya çalışıyoruz.kimlik yenilenmeyince işten atılındığını da ilk defa duydum.biz kimlik pasaport vs 1 saatte yaptırmıştık pandemi öncesi.
açıklasa konu sahibi de öğrensek.ona göre yorum yapardıkAcaba yabancı mi yurt dışına çıkacak bir sürü hikaye yazdım
Hayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.Acaba yabancı mi yurt dışına çıkacak bir sürü hikaye yazdım
hah şimdi anladıkk.kimlik yenileme kaç gün sürüyor?tanıdık bir dr a rica ederek rapor alabilirsiniz.normal de buna karşı çıkarım ama işsiz kalmanızı da istememHayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.
Raporluk bir durumun olsa verirler, yoksa alacak bir şey yok kanunsuzluk usulsuzluk bu. Ayrıca kul hakkı . Kimse gelip sana burda bunun için akıl vermezArkadaşlar benim rapor almam lazım ama sadece otuz gün rapor hakkım var. Daha fazlası gerekiyor ama daha fazlası için doktorun rapor yazacağı bir durum yok. Bunun için yatış raporu almam gerekiyor ama nasıl alıcam bilmiyorum ama bu raporu almam lazım çünkü bu benim için çok önemli. Bildiğiniz birşey yada bir fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz??
Zamanında yapsaydın işini eğer kaybetmekten bu kadar çekiniyosan?Hayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.
Hayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.
Haberim olsaydı zaten yapardım. Bilgi vermiceksen can sıkma lütfen zaten sıkıntılı süreçler den geçiyorumRaporluk bir durumun olsa verirler, yoksa alacak bir şey yok kanunsuzluk usulsuzluk bu. Ayrıca kul hakkı . Kimse gelip sana burda bunun için akıl vermez
Rapor bitince de atabilir bu size çare olmaz yetersiz performans gösterir
Ne kdr zaman raporla idare edebilirsiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?