Rapor

Lyal66

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
11
-3
6
33
Arkadaşlar benim rapor almam lazım ama sadece otuz gün rapor hakkım var. Daha fazlası gerekiyor ama daha fazlası için doktorun rapor yazacağı bir durum yok. Bunun için yatış raporu almam gerekiyor ama nasıl alıcam bilmiyorum ama bu raporu almam lazım çünkü bu benim için çok önemli. Bildiğiniz birşey yada bir fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz??

ne için lazım rapor?

Almanın Yolu varmıdır bilmiyorum ama ne için alacağınızı söylemezseniz yardım edemezler ki

Ne için gerekiyor rapor

Kimliğimin süresi dolmak üzere yenileyebilmem için rapor almam lazım yoksa işten çıkarılıcam

Kimlik değiştirmek neden bu kdr uzun sürüyor ki?
Kimlik değiştirmek gibi elzem bir konuda izin vermeyen isyeri yine yetersiz performans ile çıkarabilir sahte raporun yeterli olacağını sanmiyorum

Acaba yabancı mi yurt dışına çıkacak bir sürü hikaye yazdım
Hayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.

hah şimdi anladıkk.kimlik yenileme kaç gün sürüyor?tanıdık bir dr a rica ederek rapor alabilirsiniz.normal de buna karşı çıkarım ama işsiz kalmanızı da istemem

Raporluk bir durumun olsa verirler, yoksa alacak bir şey yok kanunsuzluk usulsuzluk bu. Ayrıca kul hakkı . Kimse gelip sana burda bunun için akıl vermez

Zamanında yapsaydın işini eğer kaybetmekten bu kadar çekiniyosan?

Rapor bitince de atabilir bu size çare olmaz yetersiz performans gösterir
Ne kdr zaman raporla idare edebilirsiniz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…