• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor parası

mhrbn07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
57
5
18
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var işyerinde bi abla gelininin doğum parası aldığını artı bilmem ne kadarda rapor parası aldığını söyledi başka bi ablada tastikledi bende almıştım zmanında dedi ...ben sadece raporlu olduğun günlerin parasını ssk'dan aldığımızı biliyorum, bana söyle doktoruna analık raporu yazsın dediler ..böyle bişey var mı ? yoksa sadece rapor parası mı alınıyor? muhasebecimize sordum yok öyle bişe yalnız rapor parası dedi..

arkadaşlar merak ettiğim bir konu var işyerinde bi abla gelininin doğum parası aldığını artı bilmem ne kadarda rapor parası aldığını söyledi başka bi ablada tastikledi bende almıştım zmanında dedi ...ben sadece raporlu olduğun günlerin parasını ssk'dan aldığımızı biliyorum, bana söyle doktoruna analık raporu yazsın dediler ..böyle bişey var mı ? yoksa sadece rapor parası mı alınıyor? muhasebecimize sordum yok öyle bişe yalnız rapor parası dedi..

canım sigortalı çalışan kadın, analık istirahatinden dolayı istirahatli kaldığı süreler için günlük brüt kazancın 2/3 ü kadarını alır her gün için bir de doğum emzirme yardımı alır o da sanırım ocaktan itibaren 102 tl ye çıktı.
başka sgk dan alacağın para yok

Back