- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Sana kalmadı benım raporum hakkım hukukum sen almassın olur bıter
6 tane heyet raporu :) utanmasanız askere gönderecekmişsiniz :)Mormal zananda olsaydık heyet raporu alabılırdımız ben 6 tane heyet raporu aldım dogımdan sonra ama su an bırak heyetı 1 gun dahı rapor veremıyorlar
Buraya yazma içinde yaşa o zaman
Buraya yazarsan hepimize cevap hakkı doğar
6 heyet raporu nerden baksan 9 ay eder
9 ay haksız para almışsın bir de paramı tam alamadım bilmem ne ağlıyorsun
6 heyet raporu ne ya,be biçim vicdan sendeki,Nasıl bir bencillik,Nasıl bir kişilik
Tek kelimeyle
İğrendim
amelıyat oldum ve bır tane ölü doğumum oldu , ölü doğumda rapor bıtene kadar donmedım ama amelıyat oldugumda 10 gun raporu durdurup ıse gerı dondum vıcdan olarak rahatsız oldum ben her gun ıse gelırken ogluma senı bırakmak zorundayım hem paraya ıhtıyacımız var hemde ufacık bebekler hasta oluyor dıye cıkıyorum nasıl bogazından gecırırım o parayı , iyileşmiş olmama ragmen evde oturmak kanıma dokunuyor.bimere yazalım, kurumu bilseydik kamu hastanelerine yazardık.
Her anne bir ay bilemedin 40 gün alır da 6 heyet nedir ya, veren doktoru arastırmak lazım
Canim esin ne is yapiyor ? Ucretsiz izne ayril 2 seneye kadar sonrada tayin istersin..Öğretmenim. 3 aylik bebegim var. Eş özrü istedim yozgattan bursa ya çıkmadı. Bursada oturuyoruz bebegimi alarak da bebegimi birakarak da taa yozgata gidemem.6 senelik öğretmenim ve hamileyken bile 3 gunden fazla rapor almis degilim . Simdi en azindan 2 es ozrune kadar rapor almam lazım. Nasil nerden alinir. Heyet raporu mi alsam annelik sendromundan psikolojide aliniyormus ama o da sonra sıkıntı olabiloyormus.
BİR DE ÜCRETSİZ İZİNDEYKEN 2.EŞ ÖZRÜ YAPILIRSA TAYİN İÇİN BAŞVURULULABİLİR DEĞİL Mİ?tekrar başlatmak gerekmez??
Biri yol gosterse Allah rızası için..
6 tane heyet raporu :) utanmasanız askere gönderecekmişsiniz :)
Heyet raporudan bugune kadar soeun ciktigini duymadim cunku doktor doktoru korur acigini ele vermez korkma..
9 koca ay ya :) Devletin malı deniz tabi.O heyetin araştırılması lazım. Kimbilir daha kaç kişiye böyle rapor vermişlerdir.
Niye korksun ki. Allah'tan bile korkmayanlar devletten mi korkacak? Çocuğunun boğazından haram lokma geçirenler için dert mi bu?
9 koca ay ya :) Devletin malı deniz tabi.
ikiz doğumlarda 3 sene ücretsiz izne ayrılınabiliyor muCanim esin ne is yapiyor ? Ucretsiz izne ayril 2 seneye kadar sonrada tayin istersin..
Yengem hemsireydi yozgata cikmisti tayinleri ikiz dogurunca hic calismamisti baslamamisti bile 3 sene izne ayrildi sonra baska yere tayinleri cikmisti ve orda baslamisti ..
aynı şeyleri yazacaktım ağzına sağlık. yok efendim haram zıkkımmış. neymiş bi ay rapor nasıl alırmışmış. ne olaylar döndü de herkes görmedim duymadım bilmiyorum modunda. benim hakkım da helal olsun konu sahibine. rapor alıp bebeğine bakacak anneye gelene kadar neler neler var itiraz edilmesi gerekenRapor aldı - almadı diye burada birbirinize gireceğinize kadınlar olarak insiyatif alın da kadınları 3 aylık bebeğini bırakıp işe dönmek zorunda bırakan sistemi bir eleştirin. Devlet bu saatten sonra dese ki çocuğunuz 9 aylık olana kadar izinlisiniz, sırf siz yapmadınız diye ona da itiraz edersiniz.
Devletin malını yemeyen kalmadı, anneler rapor alıp çocuklarını büyütünce auuuuuu haram zıkkım, olaylar olaylar. Ben özel sektörde çalışıyorum, valla keşke alsaydınız hepiniz. Benim vergim evladı için rapor alıp çocuğuna bakan kadına son kuruşuna kadar helal.
Neyse ki bu konuda benim gibi dusunenler de varmis.aynı şeyleri yazacaktım ağzına sağlık. yok efendim haram zıkkımmış. neymiş bi ay rapor nasıl alırmışmış. ne olaylar döndü de herkes görmedim duymadım bilmiyorum modunda. benim hakkım da helal olsun konu sahibine. rapor alıp bebeğine bakacak anneye gelene kadar neler neler var itiraz edilmesi gereken
Yeng ayrildiydiikiz doğumlarda 3 sene ücretsiz izne ayrılınabiliyor mu
Ikizlerin bir ms hastasiydi butun izinlerini kullandi 3 sene cocugunun tedavisi icin ugrasti zaten en son isi birakma noktasina geldi zaten.Yeng ayrildiydi
aynen. nice tanıdığım var ki maaşı krediye on yıl bağlı ev kredisinden mecbur kaldı işe dönmeye. üç aylık bebeği nereye bıraksın. mecbur kaldı rapor almaya. he bende almam olayı heyete kadar götürmem ama ülkenin şartı da ortada. birisi de maddi durumun iyi değilse doğurma yazmış ona da şaşıp kaldım. rapor aldı diye de haram zıkkım olsun diyemem bir anneye. mecbur kalmış ki almış. onun da aklına gelmiştir ücretsiz izin elbetNeyse ki bu konuda benim gibi dusunenler de varmis.
Ikinci gebeligim. Bir kizim var. Heyeti raporu almadim almam da. Ama alani kinamiyorum.
Kizima 20 ay baktim cok sukur. Ekmegi bile kredi kartiyla aldim ama ucretsiz iznimi aldim. Simdi dogumdan sonra yine alabildigim kadar alacagim iznimi. Heyete meyete basvurmam.
Ortalama bir evin 250 bine satildigi bir ülkede insanlar calismasin maas almasin da nasil yasasin? Devletin verdigi ucretli izin dogum sonrası sadece 8 hafta. Yani sana kirkin ciksin azcik da evde takil sonra hadi is basi diyor. Is yerinde amirin sut iznini kullandirmamak için elinden gelen her seyi yapiyor. Kadinlar memelerinden sutler akarken calisiyor bu ulkede
Kadinin düşmanı yine kadin. Devlet ilk 6 ay sadece anne sutu diyerek kamu spotu yapmasini cok iyi biliyor. Versin 6 ay aylikli izni,bakalim kac kisi basvuracak bu yola.
Heyet raporu kullanmam, ama bu ugurda rapor alan kadinlara da hakkim sonuna kadar helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?