rapor işinden anlayanlar...bebegim daha çok küçük...

Sana kalmadı benım raporum hakkım hukukum sen almassın olur bıter

Buraya yazma içinde yaşa o zaman
Buraya yazarsan hepimize cevap hakkı doğar
6 heyet raporu nerden baksan 9 ay eder
9 ay haksız para almışsın bir de paramı tam alamadım bilmem ne ağlıyorsun
6 heyet raporu ne ya,be biçim vicdan sendeki,Nasıl bir bencillik,Nasıl bir kişilik
Tek kelimeyle
İğrendim

@sila112

haram zıkkım olsun 9 aylık aldıgın maaş
Umarım sıra sızede gelır tek tek ottürürler sizide hadi bakalım
Neyse ben şimdi bu linki şikayet aşamasına gecmek istiyorum

bimere yazalım, kurumu bilseydik kamu hastanelerine yazardık.

Her anne bir ay bilemedin 40 gün alır da 6 heyet nedir ya, veren doktoru arastırmak lazım
amelıyat oldum ve bır tane ölü doğumum oldu , ölü doğumda rapor bıtene kadar donmedım ama amelıyat oldugumda 10 gun raporu durdurup ıse gerı dondum vıcdan olarak rahatsız oldum ben her gun ıse gelırken ogluma senı bırakmak zorundayım hem paraya ıhtıyacımız var hemde ufacık bebekler hasta oluyor dıye cıkıyorum nasıl bogazından gecırırım o parayı , iyileşmiş olmama ragmen evde oturmak kanıma dokunuyor.

Canim esin ne is yapiyor ? Ucretsiz izne ayril 2 seneye kadar sonrada tayin istersin..

Yengem hemsireydi yozgata cikmisti tayinleri ikiz dogurunca hic calismamisti baslamamisti bile 3 sene izne ayrildi sonra baska yere tayinleri cikmisti ve orda baslamisti ..

Heyet raporudan bugune kadar soeun ciktigini duymadim cunku doktor doktoru korur acigini ele vermez korkma..

6 tane heyet raporu :) utanmasanız askere gönderecekmişsiniz :)

O heyetin araştırılması lazım. Kimbilir daha kaç kişiye böyle rapor vermişlerdir.

Heyet raporudan bugune kadar soeun ciktigini duymadim cunku doktor doktoru korur acigini ele vermez korkma..

Niye korksun ki. Allah'tan bile korkmayanlar devletten mi korkacak? Çocuğunun boğazından haram lokma geçirenler için dert mi bu?

Daha hak hukuk nedir bilmeyen insanlar ögretmen olup cocuklarimizi egitiyor. İnsan çocugunu okula gondermeye korkacak artik. Tabi ki cok iyi ogretmenlerimiz de var ama ya boyleleri cocuklarimizin öğretmeni olursa ilerisini düşünemiyorum.
Bi anne bebegini cok dusunuyorsa hele de memursa ücretsiz izin hakkini alip kullanir maddi sıkıntı çekiyorsa da calisir. Milletin hakkına girip para almak ne kadar dogru olabilir ki.

9 koca ay ya :) Devletin malı deniz tabi.

Ya arkadas rapor almak istiyor tamam kimine gore hakli kimine gore haksiz olabilir devlette devlet devlet sanki hic mi haksizlik yapmiyor ya ben dugunum olcak diye izne ayrilmistim ve dugunumde bayramin son gunu olmustu 3 sene once dugun bitti ertesi gun ise baslamistim ve izinli oldugum halde dugun gunu ise 1 gun gitmedim diye sorusturma acti ya el vicdan ya butun mudurler karsi cikti haksizlik diye boyle sey olmaz diye ama hakime hanim bildigini yapti dayisi var ya hani her yere sikayet ettim mahkemeye verdim akliniza ne geliyorsa ama sirf hakim diye hakim hakimi satmadi 3 sene oldu suan verebiliyor olsam yine veririm ya hala cok zoruma gidiyor hem izne ayrilip hem bayram olup hem de dugun yani baska sehirde neymis sebeb 1 gun ise gitmemek hakkim haram olsun arkamdan is cevirdiler ve bu sorusturmayi dugunden 9 ay sonra acti sizce bu hak degil mi aman ya adaletmi kalmis kul hakkina gelecek olursak goruyoruz iste.

Rapor aldı - almadı diye burada birbirinize gireceğinize kadınlar olarak insiyatif alın da kadınları 3 aylık bebeğini bırakıp işe dönmek zorunda bırakan sistemi bir eleştirin. Devlet bu saatten sonra dese ki çocuğunuz 9 aylık olana kadar izinlisiniz, sırf siz yapmadınız diye ona da itiraz edersiniz.

Devletin malını yemeyen kalmadı, anneler rapor alıp çocuklarını büyütünce auuuuuu haram zıkkım, olaylar olaylar. Ben özel sektörde çalışıyorum, valla keşke alsaydınız hepiniz. Benim vergim evladı için rapor alıp çocuğuna bakan kadına son kuruşuna kadar helal.

ikiz doğumlarda 3 sene ücretsiz izne ayrılınabiliyor mu

aynı şeyleri yazacaktım ağzına sağlık. yok efendim haram zıkkımmış. neymiş bi ay rapor nasıl alırmışmış. ne olaylar döndü de herkes görmedim duymadım bilmiyorum modunda. benim hakkım da helal olsun konu sahibine. rapor alıp bebeğine bakacak anneye gelene kadar neler neler var itiraz edilmesi gereken

Siz bir anne olarak 3 aylik bebegi birakip ise gitmek istememekte sonuna kadar haklisiniz yalniz memurlarin izni 6 ay degil mi ben mi yanlis biliyorum acaba hos 6 aylik bebegi birakmakta kolay degil
Fakat yazilan yorumlara ne kadar kizsanizda dogrusu su ki rapor almaniz hic etik olmuyor evet herkes yapiyor ama hakkiniz yok ki buna ucretsiz izin hakkiniz var

Neyse ki bu konuda benim gibi dusunenler de varmis.
Ikinci gebeligim. Bir kizim var. Heyeti raporu almadim almam da. Ama alani kinamiyorum.
Kizima 20 ay baktim cok sukur. Ekmegi bile kredi kartiyla aldim ama ucretsiz iznimi aldim. Simdi dogumdan sonra yine alabildigim kadar alacagim iznimi. Heyete meyete basvurmam.
Ortalama bir evin 250 bine satildigi bir ülkede insanlar calismasin maas almasin da nasil yasasin? Devletin verdigi ucretli izin dogum sonrası sadece 8 hafta. Yani sana kirkin ciksin azcik da evde takil sonra hadi is basi diyor. Is yerinde amirin sut iznini kullandirmamak için elinden gelen her seyi yapiyor. Kadinlar memelerinden sutler akarken calisiyor bu ulkede
Kadinin düşmanı yine kadin. Devlet ilk 6 ay sadece anne sutu diyerek kamu spotu yapmasini cok iyi biliyor. Versin 6 ay aylikli izni,bakalim kac kisi basvuracak bu yola.
Heyet raporu kullanmam, ama bu ugurda rapor alan kadinlara da hakkim sonuna kadar helal olsun.

aynen. nice tanıdığım var ki maaşı krediye on yıl bağlı ev kredisinden mecbur kaldı işe dönmeye. üç aylık bebeği nereye bıraksın. mecbur kaldı rapor almaya. he bende almam olayı heyete kadar götürmem ama ülkenin şartı da ortada. birisi de maddi durumun iyi değilse doğurma yazmış ona da şaşıp kaldım. rapor aldı diye de haram zıkkım olsun diyemem bir anneye. mecbur kalmış ki almış. onun da aklına gelmiştir ücretsiz izin elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…