- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
ayy kıyamam. bende kural diye mi merak ettiğimden sormuştum. Rabbim şifa versin çocuklarına. çocukla imtihan zorIkizlerin bir ms hastasiydi butun izinlerini kullandi 3 sene cocugunun tedavisi icin ugrasti zaten en son isi birakma noktasina geldi zaten.
Kural demisti yengeme bende merak edip sormustum gercekten cok zor omur boyu ilac kullancak amin Allah razi olsun..ayy kıyamam. bende kural diye mi merak ettiğimden sormuştum. Rabbim şifa versin çocuklarına. çocukla imtihan zor
şöyle ki devlet zaten o anneye bebeğine bakma şansı tanımış..alırsın ücretsiz iznini bakarsın..hem evimde çocuğuma bakayım heö de maaşım yatsın..yok öyle bir dünya..sadece öğretmenlere yüklenmeyelim her meslek grubunda var bu hadise..şahsen bende hakkımı helal etmiyorum..o aldıkları paranın da hayrını göreceklerine inanmıyorum..aynı şeyleri yazacaktım ağzına sağlık. yok efendim haram zıkkımmış. neymiş bi ay rapor nasıl alırmışmış. ne olaylar döndü de herkes görmedim duymadım bilmiyorum modunda. benim hakkım da helal olsun konu sahibine. rapor alıp bebeğine bakacak anneye gelene kadar neler neler var itiraz edilmesi gereken
siz de haklısınız. ama herkes öğretmen hanıma yüklenince üzüldüm açıkcası. sanki o bi ay rapor almasa ülke zenginleşecek. her grupta var evet. üstte biri yazmış sağlıkçılar en çok öğretmenlerden çekiyor diye o yazıya da üzüldüm. bunları diyorum ama zırt pırt zevkine rapor alıyor sanmayın beni. ben hastalıktan mahvolmuşken işe sürünerek gittiğimi de çok bilirim. zevkine rapor alan da var yok diyemem şimdi. sadece herkes kadına kötü şeyler yazmış da yazmış ben üzüldüm burdaşöyle ki devlet zaten o anneye bebeğine bakma şansı tanımış..alırsın ücretsiz iznini bakarsın..hem evimde çocuğuma bakayım heö de maaşım yatsın..yok öyle bir dünya..sadece öğretmenlere yüklenmeyelim her meslek grubunda var bu hadise..şahsen bende hakkımı helal etmiyorum..o aldıkları paranın da hayrını göreceklerine inanmıyorum..
aslında iyi olmuş. bu tartışmalar da son bulur. sağlık bakanlığı memurlar için rapor verme konusunda yazı gönderdi mi merak ettimayrıca da şu dönemde öyle keyfe keder rapor alınamıyor..bende hekimim bir günlük rapor bile yazamıyorum ..o rapor alıp evde yatan kesim de paşa paşa işlerinin başına döndüler..
Tayininiz çıktı mı merak ettim az önce meb açıklama yaptı 2. Eş durumu ataması yapıldığına dair.Öğretmenim. 3 aylik bebegim var. Eş özrü istedim yozgattan bursa ya çıkmadı. Bursada oturuyoruz bebegimi alarak da bebegimi birakarak da taa yozgata gidemem.6 senelik öğretmenim ve hamileyken bile 3 gunden fazla rapor almis degilim . Simdi en azindan 2 es ozrune kadar rapor almam lazım. Nasil nerden alinir. Heyet raporu mi alsam annelik sendromundan psikolojide aliniyormus ama o da sonra sıkıntı olabiloyormus.
BİR DE ÜCRETSİZ İZİNDEYKEN 2.EŞ ÖZRÜ YAPILIRSA TAYİN İÇİN BAŞVURULULABİLİR DEĞİL Mİ?tekrar başlatmak gerekmez??
Biri yol gosterse Allah rızası için..
tabiki gönderdi..zaten OHAL den dolayı rapor yazmak için sayfayı açınca bile yetkiniz yoktur yazısıyla karşılaşıyoruz..aslında iyi olmuş. bu tartışmalar da son bulur. sağlık bakanlığı memurlar için rapor verme konusunda yazı gönderdi mi merak ettim
aslında çok çok iyi olmuş. biz rapor aldığımızda idarede hasta olduğundan mı aldı zevkine mi aldı emin olamıyorlardı. şimdi sadece hasta olan faydalansın. suistimal eden de çok. iyi olmuştabiki gönderdi..zaten OHAL den dolayı rapor yazmak için sayfayı açınca bile yetkiniz yoktur yazısıyla karşılaşıyoruz..
amin Rabbim evlatla da evlatsızlıkla da imtihan etmesin kimseyi..çok teşekkür ediyorum.Size değil zaten çoğu mesaj siz soruyorsunuz Nasıl yapsam diye demeli raporla fln işiniz olmamış biri 6 tane heyet gomdum dşyince şalterker attı konuda hassas olan üyelerin. Tayininize çok sevindim güle güle büyütün. Acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?