• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor işinden anlayanlar...bebegim daha çok küçük...

Tek doktordan imzali en fazla 10 gun rapor alabilirsiniz bunun da limiti 40 gun ama heyet raporu alabilirseniz 45 gunluk alirsiniz rapor bitiminde tekrar 45 gun alabilirsiniz yalniz ayni heyetten en fazla 2 kere 45 gunluk rapor aliniyor diye biliyorum ama disinda herhangi bir sınırı yok yani istediginiz kadar heyet raporu alabilirsiniz.

Yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum. 5 gun yeterli gelebilir en azindan onumuzu gorurux..Insallah es ozru yapilir da hiç gerek kalmaz bunlara..Y

Mormal zananda olsaydık heyet raporu alabılırdımız ben 6 tane heyet raporu aldım dogımdan sonra ama su an bırak heyetı 1 gun dahı rapor veremıyorlar

hasta olmadığı halde heyet raporu alıp haksız maaş alan kadınlara o paralar haram zıkkım olsun inşallah
benim vergimle maaş alan bu yalancı, üçkağıtçı, düzenbaz, hilekarlara tek kuruş hakkımı helal etmiyorum.
Sen hakkını helal etmedıgın ıvın gece gece o kadar uzuldum kı anlatamammm

üzelmeniz için söylemedim hanımefendi, sadece bilin istedim, bu dünyada da yapacak elimden gelen maalesef hiçbir şey yok, o yüzden tek yapabileceğim şeyi yapıyorum. umrunuzda olması olmaması, hiç önemli değil.
İyi geceler.

Yakinda es ozru tekrar acilir.bende öğretmenim.calistiginiz yozgattaki okulla bir görüşün mazeret izni verebiliyorlar 10gün.o zaman icinde belki tayin olursunuz.bende yasadim hakkariden çıkmadı tayinim ankaraya.8aylık bebegimle cok zorda kaldim.Kolayliklar diliyorum sizd

Benım kurumum amırım ızın verdıkten sonra maasımın yarısından cogu kesıldıkten sonra sen beyın duzenbazlıgından bahsedıyorsun cocugun varsa alma o zaman rapor calıs sana kımse burda rapor akanlara hakaret halkını vermıyor

hasta olmadığı halde heyet raporu alıp haksız maaş alan kadınlara o paralar haram zıkkım olsun inşallah
benim vergimle maaş alan bu yalancı, üçkağıtçı, düzenbaz, hilekarlara tek kuruş hakkımı helal etmiyorum.

O heyete de ne demeli? Resmen dolandiricilik icin organize olmuslar. Bunu yapan ogretmenlerin ogrencilerine nasil erdemli olunacagini ogretmeleri ihtimali var mi acaba.

Hakmis helallikmis umurunuzda olmadigindan boyle iste. Ona diyecek bir sey yok.

Şu an verirler mi bilmiyorum ama lohusa depresyonu diye ruh sağlığı hastanesinden alan çok .

Alan cok? Dogum yapan memur kadinlara fix 2 sene ucretli izin versinler madem hic oyle tek tek ugrasmasinlar. En azindan uckagit yapmayan, kul hakkindan korkan ogretmenlerle de esitlik saglanmis olur.

Ücretsiz izin alın ya da gidin
Rapor için bir hastalığınız yok sonuçta size verilmesi için neden de yok
Bir doktor olarak rapor konusunda en sıkıntı çıkaranlar öğretmenler olmuştur
Bebeği 3 aylıkken özel sektörde ücretsiz izin alan veya diğer gidenlerin günahı ne
Hem param gelsin hem izin olsun

Benım kurumum amırım ızın verdıkten sonra maasımın yarısından cogu kesıldıkten sonra sen beyın duzenbazlıgından bahsedıyorsun cocugun varsa alma o zaman rapor calıs sana kımse burda rapor akanlara hakaret halkını vermıyor

Hastalığın olmadan rapor almışsın ve hastaymış gibi ister kesilsin ister kesilmesin maaş almışsın
Bence düşün o maaş hak mı değil mi kendini kandırma
Sana 6 kere heyet raporu veren heyete de tüküreyim
Nefret ediyorum böyle öğretmenlerden
Bir senin çocuğun çocuk değil mi

Yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum. 5 gun yeterli gelebilir en azindan onumuzu gorurux..Insallah es ozru yapilir da hiç gerek kalmaz bunlara..Y
Rica ederim. Insallah es özrü yapılır da ihtiyaciniz kalmaz. Cok fazla açığa alinan oldu ve cok boşaldı kadrolar, yapilirsa sayet es ozrunden atanmaniz cok cok buyuk ihtimal. Il dışına pek okul acmiyorlar ama es özrü olunca cok daha titiz davranıp tum bos kadrolari açıyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Rapor hasta olunca alınır. Devletten para almak için alınmaz. Devletimiz siz memurlara 2 sene ücretsiz izin hakkı vermiş.
Ben özeldeyim. 2 sene ne kadar büyük nimet bir anlasanız. Ben işten çıksam 2 sene sonra hiç bir işe giremem ama sizin işiniz sizi bekliyor. Ayağınızı yorganınıza göre uzatıp ücretsiz izin almalısınız. Rapor haram olur.

Yazildimi bilmiyorum ama ohal dolayisi ile rapor almaniz imkansiz
Su an cok zor bir tedavi geciriyorum ve bana sunulan tek secenek egitim arastirma hastahanelerinden tekrar test yaptirip orada tedavi gorup ( egitim arastirma hastahanelerinde bu tedaviyi goremem) altini evrakla doldurup oyle rapor almamdi.
Herkes hak verdi fakat kimse su anki sartlari degistiremedi cimere yazdim oradan telefon geldi ozurler dilendi ama rapor alamadim.
Yillik izin kullaniyorum mecburen.
Insallah herkese ayni sekilde davranirlar ve soylediklerinin arkasinda olup kimseye naylon rapor vermezler.

Rica ederim. Insallah es özrü yapılır da ihtiyaciniz kalmaz. Cok fazla açığa alinan oldu ve cok boşaldı kadrolar, yapilirsa sayet es ozrunden atanmaniz cok cok buyuk ihtimal. Il dışına pek okul acmiyorlar ama es özrü olunca cok daha titiz davranıp tum bos kadrolari açıyorlar. Hakkinizda hayirlisi olsun.
amin :)

Hastalığın olmadan rapor almışsın ve hastaymış gibi ister kesilsin ister kesilmesin maaş almışsın
Bence düşün o maaş hak mı değil mi kendini kandırma
Sana 6 kere heyet raporu veren heyete de tüküreyim
Nefret ediyorum böyle öğretmenlerden
Bir senin çocuğun çocuk değil mi
Sana kalmadı benım raporum hakkım hukukum sen almassın olur bıter

O heyete de ne demeli? Resmen dolandiricilik icin organize olmuslar. Bunu yapan ogretmenlerin ogrencilerine nasil erdemli olunacagini ogretmeleri ihtimali var mi acaba.

Hakmis helallikmis umurunuzda olmadigindan boyle iste. Ona diyecek bir sey yok.

Alan cok? Dogum yapan memur kadinlara fix 2 sene ucretli izin versinler madem hic oyle tek tek ugrasmasinlar. En azindan uckagit yapmayan, kul hakkindan korkan ogretmenlerle de esitlik saglanmis olur.
Dızı olgılendırmez benım haklım hukukum

öğretmenlerin raporla çocuk büyütmesi işine oldum olası gıcığım zaten. sen rapor alıyorsun senin yerine öğretmen verilmiyor öğrencilerin dersleri boş geçiyor eğitim allak bullak. o sebeple hiç konuşmayım.
paraya ihtiyacın varsa gidip çalışcaksın yoksa ücretsiz izin alacaksın.
ben 3,5 aylıkken bıraktım çocuğumu paraya ihtiyacım olduğu ve bu sebeple ücretsiz izin alamadığım için.
benim annem özel sektör çalışanı idi kardeşimi 40 günlükken bırakmak zorunda kaldı.
bak büyüdük çok şükür.
onun için öğretmenler bana raporla çocuk büyütme mevzusu ile gelmesin cinlerim tepeme çıkıyor..

Back
X