• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rapor işinden anlayanlar...bebegim daha çok küçük...

Kendi adima konusuyorum kamuda memurken saglik acisindan sorunlarim vardi herkes rapor al rapor al diye baski yapti ama bu sorun oyle bi gunle on gunle gececek bisey degildi ameliyat oldum hastanelerde yattim butun kalbimle soyluyorum surekli rapor alip sorun olmasin baskasinin hakkina girmeyim diye herkesten gizli istifa ettim ve tedavime basladim aylarca surdu bi taraftan tedavi olurken bir taraftanda okuyordum ve cok calistim 1 sene sonra istedigim yere tekrar atandim cok sukur..
Once izninizi kullaninin sonra gerekli kaldigi yerlerde rapor alirsiniz ama siz maasim kesilcek diye izin kullanmayip rapor alcaksaniz bende bunu hak olarak dusunurum..

6 kere heyet raporu mu ? Allah korkusu kalmamis. Kisilere degil sisteme kizacakmisiz. Bunlara 6 ay ucretli izin ver 60 ay daha rapor alir. Haram tatlı. Bende memurum. Memursan devletin milletin parasini yiyorsun. Bunun bilincinde insanlar memur olsun. Devletin bir gozu kor digeri de cok iyi gorur derler. Insallar faiziyle alirlar o paralari sizden.

öğretmen arkadaşlar bana gücenmesinler.tanıdığım öğretmenlerin çoğu raporu hak olarak görüyor.eşimin kardeşinin ilkokul hocası hamileydi.çocuk 7 ay boyunca haftada en az bir gün okula gitmedi gittiyse de geri geldi.Sebep öğretmeni hasta.doğumdan sonraki sene uzun süre raporla idare etti.çevremde benzer olay bir sürü.ben olsam herşeyden kısar izne ayrılırdım.kul hakkına girmezdim.çünkü devletten haketmediği maaşı almak çok tehlikeli.ben 3.5 aylık bebeği bırakıp işe başlamıştım.(6 ay yarım gün komşum bakmıştı) bazen sütüm akıyordu.rapor aklımın ucundan dahi geçmedi.zor günler geçirdik ama içim rahat.

aynı şeyleri yazacaktım ağzına sağlık. yok efendim haram zıkkımmış. neymiş bi ay rapor nasıl alırmışmış. ne olaylar döndü de herkes görmedim duymadım bilmiyorum modunda. benim hakkım da helal olsun konu sahibine. rapor alıp bebeğine bakacak anneye gelene kadar neler neler var itiraz edilmesi gereken
şöyle ki devlet zaten o anneye bebeğine bakma şansı tanımış..alırsın ücretsiz iznini bakarsın..hem evimde çocuğuma bakayım heö de maaşım yatsın..yok öyle bir dünya..sadece öğretmenlere yüklenmeyelim her meslek grubunda var bu hadise..şahsen bende hakkımı helal etmiyorum..o aldıkları paranın da hayrını göreceklerine inanmıyorum..

ayrıca da şu dönemde öyle keyfe keder rapor alınamıyor..bende hekimim bir günlük rapor bile yazamıyorum ..o rapor alıp evde yatan kesim de paşa paşa işlerinin başına döndüler..

şöyle ki devlet zaten o anneye bebeğine bakma şansı tanımış..alırsın ücretsiz iznini bakarsın..hem evimde çocuğuma bakayım heö de maaşım yatsın..yok öyle bir dünya..sadece öğretmenlere yüklenmeyelim her meslek grubunda var bu hadise..şahsen bende hakkımı helal etmiyorum..o aldıkları paranın da hayrını göreceklerine inanmıyorum..
siz de haklısınız. ama herkes öğretmen hanıma yüklenince üzüldüm açıkcası. sanki o bi ay rapor almasa ülke zenginleşecek. her grupta var evet. üstte biri yazmış sağlıkçılar en çok öğretmenlerden çekiyor diye o yazıya da üzüldüm. bunları diyorum ama zırt pırt zevkine rapor alıyor sanmayın beni. ben hastalıktan mahvolmuşken işe sürünerek gittiğimi de çok bilirim. zevkine rapor alan da var yok diyemem şimdi. sadece herkes kadına kötü şeyler yazmış da yazmış ben üzüldüm burda

ayrıca da şu dönemde öyle keyfe keder rapor alınamıyor..bende hekimim bir günlük rapor bile yazamıyorum ..o rapor alıp evde yatan kesim de paşa paşa işlerinin başına döndüler..
aslında iyi olmuş. bu tartışmalar da son bulur. sağlık bakanlığı memurlar için rapor verme konusunda yazı gönderdi mi merak ettim

Öğretmenim. 3 aylik bebegim var. Eş özrü istedim yozgattan bursa ya çıkmadı. Bursada oturuyoruz bebegimi alarak da bebegimi birakarak da taa yozgata gidemem.6 senelik öğretmenim ve hamileyken bile 3 gunden fazla rapor almis degilim . Simdi en azindan 2 es ozrune kadar rapor almam lazım. Nasil nerden alinir. Heyet raporu mi alsam annelik sendromundan psikolojide aliniyormus ama o da sonra sıkıntı olabiloyormus.
BİR DE ÜCRETSİZ İZİNDEYKEN 2.EŞ ÖZRÜ YAPILIRSA TAYİN İÇİN BAŞVURULULABİLİR DEĞİL Mİ?tekrar başlatmak gerekmez??
Biri yol gosterse Allah rızası için..
Tayininiz çıktı mı merak ettim az önce meb açıklama yaptı 2. Eş durumu ataması yapıldığına dair.

İnsanlar nasıl sahte raporlarla hakkı olmayan parayı alıp, çoluk çocuk yiyorlar anlamıyorum." Devletin malı deniz, yemeyen domuz " demişler. Soyabildiğiniz kadar soyun devleti. İşinize gelince adalet diye ağlamayı bilir, dinden imandan bahsedilince dürüstlük hak hukuk naraları atmayı da gayet iyi bilirsiniz ama. Yazık. Ben de haram zıkkım olsun diyorum.

tabiki gönderdi..zaten OHAL den dolayı rapor yazmak için sayfayı açınca bile yetkiniz yoktur yazısıyla karşılaşıyoruz..
aslında çok çok iyi olmuş. biz rapor aldığımızda idarede hasta olduğundan mı aldı zevkine mi aldı emin olamıyorlardı. şimdi sadece hasta olan faydalansın. suistimal eden de çok. iyi olmuş

bu arada ben hiç keyfe keder rapor almış biri değilim.bu meziyet değil ama açıklama gereği duydum. misafir olarak seminere gittiğim yerde bir konuştum ücretsiz izin alma yok rapor hakkı falan dediler aklıma düşmüştü ...bu arada Rabbim şifalar versin bebeğimin tedavisi dolayaısıyla bursa da olmalıyız. beğimle gelip gidemem yozgatta ev yok nerede kalacağız nasıl? ha ücrertsiz izne gene ayrılacağım en azından ilk 6 ay sadece anne sütü :KK200: :halay::halay:en azından eşimle aynı ilçedeyiz: çok şükürrr

Size değil zaten çoğu mesaj siz soruyorsunuz Nasıl yapsam diye demeli raporla fln işiniz olmamış biri 6 tane heyet gomdum dşyince şalterker attı konuda hassas olan üyelerin. Tayininize çok sevindim güle güle büyütün. Acil şifalar

Size değil zaten çoğu mesaj siz soruyorsunuz Nasıl yapsam diye demeli raporla fln işiniz olmamış biri 6 tane heyet gomdum dşyince şalterker attı konuda hassas olan üyelerin. Tayininize çok sevindim güle güle büyütün. Acil şifalar
amin Rabbim evlatla da evlatsızlıkla da imtihan etmesin kimseyi..çok teşekkür ediyorum.

Bu nasıl yüzsüzlük. Hiç mi insanın yüzü kızarmaz hırsızlık yaparken.
Kardeşim devlet sana vermiş mi 4 aylık ücretli izin. İsteğe bağlı ücretsiz izin hakkın yok mu?
Kadın diyor ki ben hem evde oturayim hem de bana para gelsin.
Birileri de demiş çocuk büyütüyoruz hakkımız. Senin çocuğun çocuk da öğretmeni rapor aldığı için mağdur öğrenciler çocuk değil mi?Sen rapor aldın diye senin işini yapan mesai arkadaşların eşek başı mı?

Aldığı evin kredisini ödemek için bile rapor alıp maaş almak hak değil.
O zaman evini gecindiremeyen insanların hırsızlık yapmasıda hak öyle mi?

Benım kaç tane rapor aldıgım komseyı ışgılendırmez demmekkı dr um uygun verdı gordu eger uygun gormeseydı vermezdı kurumumda kabul etmezdı allah korkusuymus gelan fılan benım vıcdanım rahat hırsızlık yaparakta almadım hersey acık net dr verdı kurum amırım kabul ettı saldırıya gecmeden once bı sorar ınsan basıl aldım 6 tane raporu dıye alanıldıysem ve kurumum kabul ettıyse demekkı ozel bı sebebı var

Son düzenleme:
Back
X