rapor işinden anlayanlar...bebegim daha çok küçük...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
Öğretmenim. 3 aylik bebegim var. Eş özrü istedim yozgattan bursa ya çıkmadı. Bursada oturuyoruz bebegimi alarak da bebegimi birakarak da taa yozgata gidemem.6 senelik öğretmenim ve hamileyken bile 3 gunden fazla rapor almis degilim . Simdi en azindan 2 es ozrune kadar rapor almam lazım. Nasil nerden alinir. Heyet raporu mi alsam annelik sendromundan psikolojide aliniyormus ama o da sonra sıkıntı olabiloyormus.
BİR DE ÜCRETSİZ İZİNDEYKEN 2.EŞ ÖZRÜ YAPILIRSA TAYİN İÇİN BAŞVURULULABİLİR DEĞİL Mİ?tekrar başlatmak gerekmez??
Biri yol gosterse Allah rızası için..

Son düzenleme:
ucretsiz izne ayrilin. 2 yila kadar hakkiniz var. daha onceden rapor almamis olmaniz bir avantaj degil. her yil 40 gun saniirm hakkinizz var. brans ogrt.iseniz 3 gune filan toplayin daha az gune almis olursunuz

heyete girip psikolojık sıkıntıdan dolayı 2 ay kadar vs. alabılrsınız ama ögretmen oldugunuz için ileride sorun çıkarmı bılmıyorum..maddi oalrak çok zorlamazsa ücretsiz izin alabılrısnız

Maddi durumlardan oturu ücretsiz izne ayrilamayacagim tabi mecbur kalirsam en son yol. Bursa ya tayinim çıktığındaannemler yardimci olacaklar aile birlogi saglanamayanlar icin 2.es ozru olacagi da gündemde. Heyet raporu basil alinir benim durumumda olup da rapor alanlar izledikleri yolu anlatabilir mi acabba

Şu sıralar rapor almanız epey sıkıntılı maalesef psikolojik alırsanız ilerde karşınıza çıkması muhtemel ücretsiz izne ayrılmak en doğrusu

Anlamadim neden yozgata gidilmiyor ? Yozgatta bebek yasamiyor mu hic orada bebek yok mu ? Ucretsiz izin alin ben oyle yaptim. 2 yil hakkiniz var. Alin izninizi oturun. Rapor isi 15 temmuz oncesi gibi degil. Rapor isine girmeyin derim. Ben memurum ogretmen degilim. Siz karikoca bursada yasiyorsunuz sizin yozgata mi tayin cikti ?

Ohal den ötürü rapor verilmiyor doktorlar kendini riske atmaz, siz ücretsiz izin alın

Oldu canım

Bebegin kucukte bizimkilerde 2 yasinda dogmadi.maddi durimun yok cocuk yapabiliyorsun .Yozgata gitmem illa ki bursa olacak. Ucretsiz olmaz illa para alicam. Butun dunya siz dogurun havadan para kazanin diye donuyor zaten. Ohal de faranjit raporunu bile zor alirsin. Hangi cesur yurek sana heyet raporu verecekmis bakalim. Kac bin ogretmen isten atildi farkinda misin?

Valla en mantiklisi ucretsiz izin almak eşinizin işi yokmu iki yil bile idare edemeyecek durumda misiniz? O zaman evi siz geçindiriyorsunuz zaten.

Empati yapabilen ve pozitif yorumlarla durumu anlatarak sorunuma cevap veren arkadaslara çok teşekkür ediyorum. Allah bu forumdan sizin gibileri eksik etmesin. Neyin ne oldugunu bilmeyip sorundan sorun oluşturmak isteyenleri ise diyecek bir şeyim bile yok. Her neyse. Rabbim herkesin kalbine gore versin:)

2. Eş durumu yapılacak zaten büyük ihtimalle o zaman çıkar tayininiz. Bayramdan sonra ücretsiz izne ayrilin tayinler açıldığında bssvurunuzu yaparsınız zaten çok sürmez bu ay içinde yapılır diye düşünüyorum. Rapor alabileceginizi zannetmiyorum su an doktorlar 2 günlük raporu bile yazmiyorlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…