- Konu Sahibi randomlife
BUGUN 24 EYLÜL 2012 KİLOM İSE 59 :))
YARIN DİYETE BAŞLAMAMIN 1. YIL DÖNÜMÜ ARKADAŞLAR VE BEN HEDEFİME ÇOK YAKLAŞTIM. ŞU AN GÜNCEL KİLOM 59. TAM 1 SENEDE 30 KİLO VERDİM ÇOKKKKK MUTLUYUMMMMM
25 EYLÜL 2012 DE DİYETİMDE 1 SENE DOLUCAK SEVGİLİ ARKADAŞLAR
HEDEFİM 55Tİ.. ŞU AN 59LARDA GEZİNİYORUM. 1 SENEDE HEDEFİME ULAŞAMASAM DA BAYA YAKLAŞTIM :)
İLK SAYFAYI OKUYANLAR İÇİN KİLO BİLDİRİMLERİM AŞAĞIDADIR ARKADAŞLAR :)
25 HAZİRAN 2012 PAZARTESİ: DİYETİMDE 9 AYIM DOLDU. GİDEN KİLOM TOPLAM 28 :)
17 temmuz 2012 kilom tam 60 :) hedefe kaldı beşşşşşşşşşşş :)
burayı güncellemeyi unutmuşum arkadaşlar.... kilom şu an 61... toplamda giden 28 kilo... hedefe kaldı 6 :))))
arkadaşlar şu anki güncel kilom 62dir bilginize :) hedefime 7 kilo kaldıııııııı :))))))))
evet arkadaşlar genelde ilk sayfa okunuyor sanırım o yüzden burayı düzenleme kararı aldım...
yaklaşık 8 aydır diyetteyim (arada kilo vermediğim bi dönem oldu) toplamda 26 kilo verdim. devam ediyorum. burayı ilk açtığımda 83 kiloydum. şu an 63 kiloyum. günlüğümü açmadan önce de 6 kilo vermiştim.
bu günlüğü 4 kasım 2011'de 83 kiloyken açtım. 25 eylül 2011'de başladığım zayıflama yolculuğum 25 mayıs 2012 tarihinde 8 ayını dolduracak. arada kilo vermediğim 1.5 aylık bir dönemi çıkarırsak eğer 6.5 ayda 26 kilo vermiş oldum.
......................................................................................................................................................................................................................................
Forumda bayadır dolanıyorum. Ben de bi günlük açayım dedim. Buraya gün gün ne yediğimi yazacağım. Hem gün içinde neler yediğimi gözden geçirmiş olurum hem de burada hesap vereceğim için kaçamaklar yapmam :))
Şu an kilom 83
Boy 1.60
Tarih 4 kasım 2011
Bugun sabah spora gitmeden önce;
1 kase sade nesfit
Spordan geldikten sonra;
*3 dilim tam tahıllı ekmek
*peynir (miktarını tam bilmiyorum)
*3-4 zeytin
*annem peynirli omlet yapmış ondan aldım bir kaç çatal
*2 fincan yeşil çay
*domates ve salatalık
*közlenmiş biber
Ara öğün;
*1 mandalina
*1 erik
Öğlen;
*1 tabak yağsız pişirilmiş yoğurtlu makarna
Akşam yemeğinden 1 saat kadar önce;
*3-4 kuru kayısı
Akşam yemeği;
*1 tabak domates çorbası
*1 tabak mercimek yemeği
Yemekten yaklaşık 1 saat sonra;
*2 fincan yeşil çay
vee bolca su içtim.
bu olayı sevdim ya :)) bana katılmak isteyen varsa buyursun :)) herkese kolay gelsinnnn...
YARIN DİYETE BAŞLAMAMIN 1. YIL DÖNÜMÜ ARKADAŞLAR VE BEN HEDEFİME ÇOK YAKLAŞTIM. ŞU AN GÜNCEL KİLOM 59. TAM 1 SENEDE 30 KİLO VERDİM ÇOKKKKK MUTLUYUMMMMM
25 EYLÜL 2012 DE DİYETİMDE 1 SENE DOLUCAK SEVGİLİ ARKADAŞLAR
HEDEFİM 55Tİ.. ŞU AN 59LARDA GEZİNİYORUM. 1 SENEDE HEDEFİME ULAŞAMASAM DA BAYA YAKLAŞTIM :)
İLK SAYFAYI OKUYANLAR İÇİN KİLO BİLDİRİMLERİM AŞAĞIDADIR ARKADAŞLAR :)
25 HAZİRAN 2012 PAZARTESİ: DİYETİMDE 9 AYIM DOLDU. GİDEN KİLOM TOPLAM 28 :)
17 temmuz 2012 kilom tam 60 :) hedefe kaldı beşşşşşşşşşşş :)
burayı güncellemeyi unutmuşum arkadaşlar.... kilom şu an 61... toplamda giden 28 kilo... hedefe kaldı 6 :))))
arkadaşlar şu anki güncel kilom 62dir bilginize :) hedefime 7 kilo kaldıııııııı :))))))))
evet arkadaşlar genelde ilk sayfa okunuyor sanırım o yüzden burayı düzenleme kararı aldım...
yaklaşık 8 aydır diyetteyim (arada kilo vermediğim bi dönem oldu) toplamda 26 kilo verdim. devam ediyorum. burayı ilk açtığımda 83 kiloydum. şu an 63 kiloyum. günlüğümü açmadan önce de 6 kilo vermiştim.
bu günlüğü 4 kasım 2011'de 83 kiloyken açtım. 25 eylül 2011'de başladığım zayıflama yolculuğum 25 mayıs 2012 tarihinde 8 ayını dolduracak. arada kilo vermediğim 1.5 aylık bir dönemi çıkarırsak eğer 6.5 ayda 26 kilo vermiş oldum.
......................................................................................................................................................................................................................................
Forumda bayadır dolanıyorum. Ben de bi günlük açayım dedim. Buraya gün gün ne yediğimi yazacağım. Hem gün içinde neler yediğimi gözden geçirmiş olurum hem de burada hesap vereceğim için kaçamaklar yapmam :))
Şu an kilom 83
Boy 1.60
Tarih 4 kasım 2011
Bugun sabah spora gitmeden önce;
1 kase sade nesfit
Spordan geldikten sonra;
*3 dilim tam tahıllı ekmek
*peynir (miktarını tam bilmiyorum)
*3-4 zeytin
*annem peynirli omlet yapmış ondan aldım bir kaç çatal
*2 fincan yeşil çay
*domates ve salatalık
*közlenmiş biber
Ara öğün;
*1 mandalina
*1 erik
Öğlen;
*1 tabak yağsız pişirilmiş yoğurtlu makarna
Akşam yemeğinden 1 saat kadar önce;
*3-4 kuru kayısı
Akşam yemeği;
*1 tabak domates çorbası
*1 tabak mercimek yemeği
Yemekten yaklaşık 1 saat sonra;
*2 fincan yeşil çay
vee bolca su içtim.
bu olayı sevdim ya :)) bana katılmak isteyen varsa buyursun :)) herkese kolay gelsinnnn...
Son düzenleme: