• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randomlife 25 Kg Verdi,Devam Ediyor

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
BUGUN 24 EYLÜL 2012 KİLOM İSE 59 :))
YARIN DİYETE BAŞLAMAMIN 1. YIL DÖNÜMÜ ARKADAŞLAR VE BEN HEDEFİME ÇOK YAKLAŞTIM. ŞU AN GÜNCEL KİLOM 59. TAM 1 SENEDE 30 KİLO VERDİM ÇOKKKKK MUTLUYUMMMMM

25 EYLÜL 2012 DE DİYETİMDE 1 SENE DOLUCAK SEVGİLİ ARKADAŞLAR
HEDEFİM 55Tİ.. ŞU AN 59LARDA GEZİNİYORUM. 1 SENEDE HEDEFİME ULAŞAMASAM DA BAYA YAKLAŞTIM :)

İLK SAYFAYI OKUYANLAR İÇİN KİLO BİLDİRİMLERİM AŞAĞIDADIR ARKADAŞLAR :)

25 HAZİRAN 2012 PAZARTESİ: DİYETİMDE 9 AYIM DOLDU. GİDEN KİLOM TOPLAM 28 :)

17 temmuz 2012 kilom tam 60 :) hedefe kaldı beşşşşşşşşşşş :)

burayı güncellemeyi unutmuşum arkadaşlar.... kilom şu an 61... toplamda giden 28 kilo... hedefe kaldı 6 :))))

arkadaşlar şu anki güncel kilom 62dir bilginize :) hedefime 7 kilo kaldıııııııı :))))))))

evet arkadaşlar genelde ilk sayfa okunuyor sanırım o yüzden burayı düzenleme kararı aldım...

yaklaşık 8 aydır diyetteyim (arada kilo vermediğim bi dönem oldu) toplamda 26 kilo verdim. devam ediyorum. burayı ilk açtığımda 83 kiloydum. şu an 63 kiloyum. günlüğümü açmadan önce de 6 kilo vermiştim.

bu günlüğü 4 kasım 2011'de 83 kiloyken açtım. 25 eylül 2011'de başladığım zayıflama yolculuğum 25 mayıs 2012 tarihinde 8 ayını dolduracak. arada kilo vermediğim 1.5 aylık bir dönemi çıkarırsak eğer 6.5 ayda 26 kilo vermiş oldum.

......................................................................................................................................................................................................................................
Forumda bayadır dolanıyorum. Ben de bi günlük açayım dedim. Buraya gün gün ne yediğimi yazacağım. Hem gün içinde neler yediğimi gözden geçirmiş olurum hem de burada hesap vereceğim için kaçamaklar yapmam :))

Şu an kilom 83
Boy 1.60
Tarih 4 kasım 2011

Bugun sabah spora gitmeden önce;

1 kase sade nesfit

Spordan geldikten sonra;

*3 dilim tam tahıllı ekmek
*peynir (miktarını tam bilmiyorum)
*3-4 zeytin
*annem peynirli omlet yapmış ondan aldım bir kaç çatal
*2 fincan yeşil çay
*domates ve salatalık
*közlenmiş biber

Ara öğün;

*1 mandalina
*1 erik

Öğlen;

*1 tabak yağsız pişirilmiş yoğurtlu makarna

Akşam yemeğinden 1 saat kadar önce;

*3-4 kuru kayısı

Akşam yemeği;

*1 tabak domates çorbası
*1 tabak mercimek yemeği

Yemekten yaklaşık 1 saat sonra;

*2 fincan yeşil çay

vee bolca su içtim.

bu olayı sevdim ya :)) bana katılmak isteyen varsa buyursun :)) herkese kolay gelsinnnn...

Son düzenleme:
tarih; 5 kasım 2011

bugün bayram arefesi olduğu için spora gidemedim.

kahvaltıdan önce;

*2 bardak su
*1 tatlı kaşığı keten tohumu

kahvaltı;

*peynir
*2-3 zeytin
*közlenmiş biber
*bir kaç çatal omlet
*domates salatalık
*2 fincan yeşil çay
*bir kaç dal maydanoz ve dere otu
*3 küçük dilim tam tahıllı ekmek

ara öğün;

*4-5 tane ceviz

öğlen;

*1 tabak ekşimikli domatesli biber (ekmeksiz yedim)

ara öğün;

*yoğurda elma rendeleyip içine tarçın katıp yedim.
*3 tane mandalina

akşam yemeği;

*1 tabak mercimek çorbası
*1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği

yemekten sonra;

*2 fincan tarçınlı yeşil çay

bolca suyumu da içiyorum tabii ki...
sanırım okuyan yok ama ben kendimi kontrol etme amaçlı yazmaya devam edeceğim...

Son düzenleme:
tatlım senin topiğin de varmış neden burdan yazmıyorsun?
ya kusuruma bakma ben bayramda yoktum şimdi dolanırken gördüm
hayırlı olsun bile diyemedim
burdan da yaz sonucta daha duzenli olur senin için...

Sen merak etme ben okuyorum.Güzel bi liste yapmışsın.Hergün yazarsan takipederim.Ben 86 kilo ile başladım.Bu gün 83.900 oldum.inş yarın daha düşük çıkar.

tatlım senin topiğin de varmış neden burdan yazmıyorsun?
ya kusuruma bakma ben bayramda yoktum şimdi dolanırken gördüm
hayırlı olsun bile diyemedim
burdan da yaz sonucta daha duzenli olur senin için...

Sen merak etme ben okuyorum.Güzel bi liste yapmışsın.Hergün yazarsan takipederim.Ben 86 kilo ile başladım.Bu gün 83.900 oldum.inş yarın daha düşük çıkar.

merhaba kızlar. ben burayı kimse okumuyor diye diğer topiğe geçiş yapmıştım. meğer okuyan varmış çok sevindim :) buraya da yazarım o zaman. bugun yediklerimden devam edeyim o zaman yazmaya.

zubus aynı kilolarda sayılırız. ben de 81 kiloyum şu anda. boyun kaç senin?

tarih 19 kasım 2011

kilo: 81

sabah kalkınca 1 bardak su ve yarım yağlı sütle nesfit. (spora gitmeden önce)

kahvaltı---------------> yeşil çay, domates, 4-5 yeşil zeytin, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, maydanoz

öğlen-------------> 1 tabak tavuklu patates yemeği ve yanında tuzsuz ayran

ara---------------> 1 elma ve 1 bardak ayran

akşam---------------> 1 kepçe şehriye çorbası ve 1 tabak tavuklu bamya yemeği

akşam yemeğinden sonra----------> 2 fincan yeşil çay

merhaba kızlar. ben burayı kimse okumuyor diye diğer topiğe geçiş yapmıştım. meğer okuyan varmış çok sevindim :) buraya da yazarım o zaman. bugun yediklerimden devam edeyim o zaman yazmaya.

zubus aynı kilolarda sayılırız. ben de 81 kiloyum şu anda. boyun kaç senin?

Canım dün akşamki 2dilim pizza bu gün çıktı.tekrar84.300 oldum.:43::43::43:ama bu gün biraz koruyacağım.Bu gün pazar olduğu için biraz zor oluyor çünkü.Benim boyum 165cm.Lütfen birbirimizi kontrol edelim.olurmu?

tamam canım sen de yazarsın buraya yediklerini. ben akşamları tüm menüyü toptan yazıyorum, daha iyi oluyo.

benim de boyum 1.60. yazmıştım zaten görmüşsündür belki. sen şimdi kaç kilo olmak istiyosun canım?

Son düzenleme:
tarih 19 kasım 2011

kilo: 81

sabah kalkınca 1 bardak su ve yarım yağlı sütle nesfit. (spora gitmeden önce)

kahvaltı---------------> yeşil çay, domates, 4-5 yeşil zeytin, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, maydanoz

öğlen-------------> 1 tabak tavuklu patates yemeği ve yanında tuzsuz ayran

ara---------------> 1 elma ve 1 bardak ayran

akşam---------------> 1 kepçe şehriye çorbası ve 1 tabak tavuklu bamya yemeği

akşam yemeğinden sonra----------> 2 fincan yeşil çay
tabii ki okuyorum
hem günlük olunca takip daha kolay oluyor karışık olunca ben kim ne yedi unutuyorum yorum yapmada zorluk oluyor
menün ztn oturmuş maşallah:nazar:
yoruma bile gerek yok:)

tabii ki okuyorum
hem günlük olunca takip daha kolay oluyor karışık olunca ben kim ne yedi unutuyorum yorum yapmada zorluk oluyor
menün ztn oturmuş maşallah:nazar:
yoruma bile gerek yok:)

teşekkür ederim canım ilgilendiğin için. inşallah hep böyle devam ederiz :)

bu sabah tartıya çıktım inanamadım. geçen çarşambadan beri 1 kilo daha vermişim.

20 kasım 2011

kilo: 80

sabah ------------> 2 dilim çavdar ekmeği, şekersiz çay, domates, salatalık, maydanoz ve 1 kaç çatal omlet.

ara -------------> 4-5 ceviz

öğlen ------------> tuzsuz ayran, 3-4 yemek kaşığı tavuklu bamya yemeği ve 1 kepçeden az tarhana çorbası

ara --------------> 4-5 tane kepekli çubuk kraker ve şekersiz çay

akşam -----------> tavuklu patates yemeği, 2 yemek kaşığı erişte, 1 tane sarma ve bol salata.

birazdan da yeşil çay zamanı.

tamam canım sen de yazarsın buraya yediklerini. ben akşamları tüm menüyü toptan yazıyorum, daha iyi oluyo.

benim de boyum 1.60. yazmıştım zaten görmüşsündür belki. sen şimdi kaç kilo olmak istiyosun canım?

Şimdilik çok uçmak istemiyorum.Onun için 70 kilo olsam bence süper olurdu.Bu arada bu gün yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım.Kardeşimin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gittik.Tabii benim listem gümledi.orda ikramdakileri hep yedim.:25:Sabahta menemen yemiştim.1 dilim çavdar ekmeği ile.Eskiden olsa hemen vaz geçerdim.Ama yarın yine devamedeceğim.akşam başka bişey yemiycem.1 tane şekersiz form çay içtim.Bol bol sıvı tüketeceğim.

Şimdilik çok uçmak istemiyorum.Onun için 70 kilo olsam bence süper olurdu.Bu arada bu gün yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım.Kardeşimin kız arkadaşının ailesi ile tanışmaya gittik.Tabii benim listem gümledi.orda ikramdakileri hep yedim.:25:Sabahta menemen yemiştim.1 dilim çavdar ekmeği ile.Eskiden olsa hemen vaz geçerdim.Ama yarın yine devamedeceğim.akşam başka bişey yemiycem.1 tane şekersiz form çay içtim.Bol bol sıvı tüketeceğim.

olsun canım bugün bozuldu diye vazgeçmek yok. bu uzun bi süreç arada illa ki bozmak zorunda kalacağız di mi? bozma sen moralini. yarından itibaren tam gaz devam.

oyy akşam yemeğinde çok az yemiştim. başım döndü çok fena ya. bi tabak şehriye çorbası içtim şimdi :/

bugün çok saçma beslendim. tüm günüm dışarda geçti çünkü.

21 kasım 2011

sabah spordan önce ----------------> yarım yağlı sütle nesfit

spordan sonra -----------------> 2 fincan yeşil çay, peynir, yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık, 1,5 büyük dilim çavdar ekmeği

öğlen saatlerinde -----------> türk kahvesi, 2 tane tuzlu büsküvi, 1 çatal ıslak kek. (bi yere oturmaya gittim, ikram ettiler yemek zorunda kaldım ya)

saat 16:30 civarı eve geldiğimde çok acıkmıştım -------------> 1 kepçe şehriye çorbası, 3-4 yemek kaşığı, taze fasülye yemeği ve tuzsuz ayran.

1 saat sonra falan --------------> 2 mandalina

akşam yemeği ---------------> kuru fasülye ve az pilav yiyeceğim.

menümü hiç beğenmedim ya :/ neyse napalım bugun de böyle oldu...

bugün çok saçma beslendim. tüm günüm dışarda geçti çünkü.

21 kasım 2011

sabah spordan önce ----------------> yarım yağlı sütle nesfit

spordan sonra -----------------> 2 fincan yeşil çay, peynir, yeşil ve siyah zeytin, domates, salatalık, 1,5 büyük dilim çavdar ekmeği

öğlen saatlerinde -----------> türk kahvesi, 2 tane tuzlu büsküvi, 1 çatal ıslak kek. (bi yere oturmaya gittim, ikram ettiler yemek zorunda kaldım ya)

saat 16:30 civarı eve geldiğimde çok acıkmıştım -------------> 1 kepçe şehriye çorbası, 3-4 yemek kaşığı, taze fasülye yemeği ve tuzsuz ayran.

1 saat sonra falan --------------> 2 mandalina

akşam yemeği ---------------> kuru fasülye ve az pilav yiyeceğim.

menümü hiç beğenmedim ya :/ neyse napalım bugun de böyle oldu...

Çokta kötü değil neden beğenmedin.ıslak kekten sadece bir çatal almışsın.Bana ikram etseler zor hayır derdim herhalde.Gerçi ilk defa bu sefer bayağı kararlı gidiyorum.

Bu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay

Çokta kötü değil neden beğenmedin.ıslak kekten sadece bir çatal almışsın.Bana ikram etseler zor hayır derdim herhalde.Gerçi ilk defa bu sefer bayağı kararlı gidiyorum.

valla ben artık kibarca geri çeviriyorum. yemiyorum ikram edilenleri. ama bugun yakın bi komşumuzdu çok ısrar etti diye bir çatal yedim. biraz da abur cubura kaçtım sanki bugun. az önce de çayın yanında bi tane bisküvi yedim. bugun kaçamak günü olsun artık napalım :)

Bu günki menüm
sabah.....2dilim çavdar ekmeği,kk beyaz peynir,2 adet siyah zeytin
arada yarım elma
öğlen tavuk döner,salata,2 kaşık pilav
1 adet hurma,1 avuç leblebi
akşam zeytinyağlı pırasa(susuz olarak)
2litre su,form çay

canım tavuk döneri ekmek arasında yediysen pilav yemen iyi olmamış. ama sade yediysen sorun yok.
ara öğünlerde imkanın olursa ayran iç canım. çok tok tutuyo gerçekten.
onun dışında menün güzel :)

valla ben artık kibarca geri çeviriyorum. yemiyorum ikram edilenleri. ama bugun yakın bi komşumuzdu çok ısrar etti diye bir çatal yedim. biraz da abur cubura kaçtım sanki bugun. az önce de çayın yanında bi tane bisküvi yedim. bugun kaçamak günü olsun artık napalım :)

canım tavuk döneri ekmek arasında yediysen pilav yemen iyi olmamış. ama sade yediysen sorun yok.
ara öğünlerde imkanın olursa ayran iç canım. çok tok tutuyo gerçekten.
onun dışında menün güzel :)

Yok ekmek arası değildi.Ama spor hiç yapamıyorum.Üstelik bütün gün oturarak çalışıyorum.

Back