ahhh agzından bal damlıooo cnmmm nasıl moral oldu yaa :))
sıze ancak ct yazarım cunkı bı gece hastanede yatıcam opuyorummm
Ben bile heyecanlandım :)) Allah kolaylık versin
hatırlıyorum arzumda bir cuma günü ameliyat olmuştu
inşallah sende en az onun kadar memnun kalırsın
zaman azaldı artık hazırlıklar bitsin yarın ameliayatımızzzz varrrr
Canlarimmm allah ne muradiniz varsa versin gonulden ediyorum bu duayi :)
yanliz kizlar bi sorun var ameliyatim yarin aksam saat 5 te ve bugun beni sali is basi yap die aradilarrrrrr napicam ben yaaa doktor sorun omaz dior cok kasma ani hareketler yapm,a ct pzr ve pzt yeter dior sana... hersey ustuste denk geldiiiii :)) is hayatima memelerimle baslicam heheheh
kizlar sizce ise baslayabilirmiyim ya???
yanliz kizlar bi sorun var ameliyatim yarin aksam saat 5 te ve bugun beni sali is basi yap die aradilarrrrrr napicam ben yaaa doktor sorun omaz dior cok kasma ani hareketler yapm,a ct pzr ve pzt yeter dior sana... hersey ustuste denk geldiiiii :)) is hayatima memelerimle baslicam heheheh
Yani başlamasan daha iyi olurdinlen ilk gün ki enerji toplasın oturup kalkmakta zorlanabilirsin başın dönebilir vesaire vesaire hayatımmmmm
ilk gün demioki tatlım cuma ameliyat olucak salı işe başlaması gerekiomuş :44:
cnm bence de zor olacak senin için.insan 1 haftada anca toparlanabiliyor inan..iznini uzatabilme durumun varsa uzat.ilk günler dik yüreyememiştim mesela ben..tekrardan geçmiş olsun diyorum hayatım..allah gönlüne göre versin..panik yapma sakın,ben ameliyat öncesi çok panik oldum..ama gereksizmiş..öpüyorum..
saolun allah razi olsun... suan bi garibim yani korku yok sitres yok ama boyle tarif edemedigim bi duygusallik var bide regl olucam yarin filan :) belkide ondan hassaslastim ama dua edin banada hepinizi cok opuyorum saolun arkadaslar...Buarada son olarak resmimi cektim :)))
sanırım bünyeyle ilgili ben üçüncü akşam çok sıkılıp sinemaya gittim sevgilimler bir güzelama yavsacım sen bir de regl olacaksın. biraz zor olacak. tabii işinin ne olduğu da önemli. masa başı bir işse zorlansan da atlatırsın gibi geliyor :94:
saolun allah razi olsun... suan bi garibim yani korku yok sitres yok ama boyle tarif edemedigim bi duygusallik var bide regl olucam yarin filan :) belkide ondan hassaslastim ama dua edin banada hepinizi cok opuyorum saolun arkadaslar...Buarada son olarak resmimi cektim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?