Kizlar simdi lafi uzatmadan herseyi yaziyorum olumlu olumsuz her turlu yorumu bekliyorum...
1- 200 cc yada 225 cc
2- Yuvarlak silikon ve kas alti
3-Mentor puruzsuz tirtiksiz
Not: Boyum 150 ve 40 kiloyum
Sevgiler yorumalrinizi bekliyorum sizce nasil olur?
tesekkurler fikirleri ve iyi dilekler icin...
Konur hastanesinde Omer Buhsem e olucam. 2200 euro. Fakat kendisi bana soyle bi aciklamada bulundu: puturlu silikon puruzlu yuzeye sahip oldugu icin dedi kaymaz girerken ve kesiyi daha buyuk kesmek zorunda kalioruz dedi ve sokarken iceri siyirdigi icin icerdeki yeri dedi ameliyat sorasi yanmalar oluyor dedi purussuzler ise hemen kayiverior dedi....Sen yanlizca fdikislerim patlar die korkkma mutfak dolaplarini ac kapa dedi agir kaldiram ama kapi ac kapa dedi bunlar odem olusmasini engeller dedi...ama bende 200cc konusunda endiseliyim ama iste ben cok zayifimmm yaaa ufacigim yaniii hatta yasim 28 deyince dr soke oldu 20 sanmis buyuzden belkide 200 cc uygun gordu ki siparis verirken 200 225 250 verdiordi 3unude denicek yani
yanı 2 gun sonra mı amelıyat oluyorsunn?? :)
bence boyuna ve kılona gore protezler cok normal gıbı geldı bana.
şimdiki göğüsleri nasıl peki? az da olsa var mı
gayet iyi tatlım :86:
papatyaaaaa:)) ben regl olucam ama suan sisler ve olcuyu boleyken aldi bide hastayken ameliyat yaparlarmiiii ??? bu konudada fikir verinnn kizlarr
Canım hayırlı olsun öncelikle ben etki altında bırakmak istemediğim için doktor adı vermemiştim..Minyon olduğun için büyük protez hoş durmayabilir;ama sen gene de iyi düşün( ben boyuttan muzdarip olduğum için).Bu arada ben de ameliyat olduğumda hastalığımın 4. günüydü ama o gün bitmiş gibiydim ki ben hastalığımın ameliyata denk geldiğini söylediğimde hemşireler hasta olupta ameliyat olanlar olduğunu söylemişti...
şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla gir ameliyatına seni burda heycanla bekliyor olucaz dualarımız seninle allah yardımcın olsun
anladığım kadarıyla göğüslerini seviyorsun yani hiç yok değil sadece biraz daha dolgun olsun diye ameliyat olmak istiyorsun bunu düşünerek sana önerilen cc ler arkadaşlardan edindiğim bilgiye ve muaynelerde gördüğüm büyüklüklere göre gayet iyi
ama baya baya büyük istiyorsan seni tatmin etmeyebilir
senin istediğine göre değişir memnuniyetdilerim herşeyden memnun dönersin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?