Kizlar simdi lafi uzatmadan herseyi yaziyorum olumlu olumsuz her turlu yorumu bekliyorum...
1- 200 cc yada 225 cc
2- Yuvarlak silikon ve kas alti
3-Mentor puruzsuz tirtiksiz
Not: Boyum 150 ve 40 kiloyum
Sevgiler yorumalrinizi bekliyorum sizce nasil olur?
bende 325 cc var,meme dokum hiç yoktu.yuvarlak silikon dual plan teknik. B kup sutyen kullanıyorum 325 cc ile.
Waoowww 40 kilo ne demek yaffffaşırı incesin Bebeğim hayal ettim evet doktorun haklı bence
bence hicc woowww deil cnm :))) buyuzden silikon yaptiriorum yasim 28 20 saniolar :)) bu kotu bisi bence suan soradan belki ii ama simdi kotu :) ztn 34 bedenim zaten boyum kisa ztn 40 kiloyum bide gogus yokkkk olmazzzzzzzzzz yaptiricammmmmm :)))
hayırlı olsun canım. evet vücut ölçülerine göre uygun olabilir. ama göğüsler şişken ölçü almak yada ona göre slikon ayarlamak yanıltmaz mı :44: göğüsler inince biraz daha küçülecek yani onun için söylüyorum
bende katlıyorum saana bu konuda adet donemınde gogusler sıs oldugu ıcın doktoru yanıltabılır kı sonrasında adet olursan da kollarını zaten 4 gun rahat kullanamıyosun ve yatıp kalkarkende zorlandıgın ıcın senın ıcın zor olur
Butun herkeze dualari destekleri ve gzl cumnleleri icin tsk ediyorum... Bu sabah hastane den aradilar yarin saat 5 te ameliyatim kizlar ameliyatin ne demek oldugunu bilmedigim icinmidir nedir hic hayal kuramiorum ve korkmuyorum... Tek sorun iste adet oldum olucam buyuzden kokruyorum...
Birde kizlar puruzsuz mentor marka dedi puruzlu yakar dedi soradan sorun yasarsam bide lutfen bana destek verin :)))
cnm hayırlısı olsun..pürüzlü yakar demesi dikkatimi çekti ne anlamda söyledi bunu merak ettim hayatım..benimki pürüzlü ama yakıyor olduğunu ilkkez duydum açıkçası..
Butun herkeze dualari destekleri ve gzl cumnleleri icin tsk ediyorum... Bu sabah hastane den aradilar yarin saat 5 te ameliyatim kizlar ameliyatin ne demek oldugunu bilmedigim icinmidir nedir hic hayal kuramiorum ve korkmuyorum... Tek sorun iste adet oldum olucam buyuzden kokruyorum...
Birde kizlar puruzsuz mentor marka dedi puruzlu yakar dedi soradan sorun yasarsam bide lutfen bana destek verin :)))
tatlım hayırlı olsun ama şu regl dönemindeyken bir daha düşün derim ölçü konusuna sonradan üzülmeni istemem ameliyat bu kolay olmuyor. bu arada hastanedeyken neler lazım oluyor rahat oluyor diye arkadaşlar sormuşlardı onlarada bi bak istersen giyip çıkartırken zor olmaması açısından önden düğmeli pjamalar vs vs
güzel olur iyi olur anlama zaten çok ta büyütülecek bir operasyon değil göğüslerin şişme olayına gelince zaten ne kadar göğsün varki şişsin de gerginleşsin yok gibi değilmi çok fazla bir fark olmaz diye ifade etmek istiyorum gerilip şişipte bir beden mi far edecek sen merak etme tatlım yaza mis gibi gireceksin ve iyileşmiş bir şekilde yaza gireceksin yazın ortasında yada haziranda bu operasyonu olduğunu düşünsene allahımm sabırlar versin haziranda ve bayık sıcaklarda olacaklaraaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?