Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..

hayırlı olsun inş olumlu olumsuz sonuçlarını bekliyoruz. cc uygun gibi bencede

bende 325 cc var,meme dokum hiç yoktu.yuvarlak silikon dual plan teknik. B kup sutyen kullanıyorum 325 cc ile.

bende 325 cc var,meme dokum hiç yoktu.yuvarlak silikon dual plan teknik. B kup sutyen kullanıyorum 325 cc ile.

anladim cnm benimde yuvarlak olacak ama 200 yada 225 olacak cuunki benim enim dar gogus etrafim 10 cm geldi ama 40 kiloyum 34 bedenim ben ondan bence bana 250 den yukarsi devasa durur:)))

Waoowww 40 kilo ne demek yaffff aşırı incesin Bebeğim hayal ettim evet doktorun haklı bence

hayırlı olsun inşallah sorunsuz atlatırsın regl olman sorun değil bende ameliyat haftası olucaktım doktorumada söyledim hatta sorun değil dedi ama benimki gecikti ameliyat sonrası eve geldikten sonra olmuştu iyi haberlerini bekliyoruz

Waoowww 40 kilo ne demek yaffff aşırı incesin Bebeğim hayal ettim evet doktorun haklı bence

bence hicc woowww deil cnm :))) buyuzden silikon yaptiriorum yasim 28 20 saniolar :)) bu kotu bisi bence suan soradan belki ii ama simdi kotu :) ztn 34 bedenim zaten boyum kisa ztn 40 kiloyum bide gogus yokkkk olmazzzzzzzzzz yaptiricammmmmm :)))

bence hicc woowww deil cnm :))) buyuzden silikon yaptiriorum yasim 28 20 saniolar :)) bu kotu bisi bence suan soradan belki ii ama simdi kotu :) ztn 34 bedenim zaten boyum kisa ztn 40 kiloyum bide gogus yokkkk olmazzzzzzzzzz yaptiricammmmmm :)))

boyum kısa dıye uzulme bende uzunlugundan sıkayetcıyım..
kısayı topukluyla kkamufle edıyosun ama boyun uzun oldugunda topukluyu cok sevdııgın halde gıyemıyosun..benım ılerde evlenegım ınsanın 185 ten kısa olmaması lazım mesela..
o yusden hıc takıntı yapma..

Çok sevindim, hadi hayırlı olsun, darısı bizlerin başınaa :78: haberlerini bekliyoruzzz

hayırlı olsun canım. evet vücut ölçülerine göre uygun olabilir. ama göğüsler şişken ölçü almak yada ona göre slikon ayarlamak yanıltmaz mı :44: göğüsler inince biraz daha küçülecek yani onun için söylüyorum

bende katlıyorum saana bu konuda adet donemınde gogusler sıs oldugu ıcın doktoru yanıltabılır kı sonrasında adet olursan da kollarını zaten 4 gun rahat kullanamıyosun ve yatıp kalkarkende zorlandıgın ıcın senın ıcın zor olur

Gizeml aldim msjlarinida cvp yazamiorum cnm yaaa cok iiyisin cok yardimcisin cok saol msndende ekledim ama gitmio sanirim anlamadim gitti... neyse artik oldu bitti yarin 5 te ameliyatimmm

Butun herkeze dualari destekleri ve gzl cumnleleri icin tsk ediyorum... Bu sabah hastane den aradilar yarin saat 5 te ameliyatim kizlar ameliyatin ne demek oldugunu bilmedigim icinmidir nedir hic hayal kuramiorum ve korkmuyorum... Tek sorun iste adet oldum olucam buyuzden kokruyorum...

Birde kizlar puruzsuz mentor marka dedi puruzlu yakar dedi soradan sorun yasarsam bide lutfen bana destek verin :)))

cnm hayırlısı olsun..pürüzlü yakar demesi dikkatimi çekti ne anlamda söyledi bunu merak ettim hayatım..benimki pürüzlü ama yakıyor olduğunu ilkkez duydum açıkçası..

cnm hayırlısı olsun..pürüzlü yakar demesi dikkatimi çekti ne anlamda söyledi bunu merak ettim hayatım..benimki pürüzlü ama yakıyor olduğunu ilkkez duydum açıkçası..

yok soyle soyledi: Puruzlu girerken zor girio kaymio dedi oyuzden biraz daha buyuk kesi gerekio dedi iceri sokarkende biraz tahris edebilio ameliyat sorasi yanma olabilio dedi goguste ama puruzsuz olan kucuk kesi yetio hemen kayiyo dedi bana acikcasi oan mantikli geldi ama simdi biraz endiset ettim acaba nie digerleri puruzlu secioda yada arada ne fark varki die???

tatlım hayırlı olsun ama şu regl dönemindeyken bir daha düşün derim ölçü konusuna sonradan üzülmeni istemem ameliyat bu kolay olmuyor. bu arada hastanedeyken neler lazım oluyor rahat oluyor diye arkadaşlar sormuşlardı onlarada bi bak istersen giyip çıkartırken zor olmaması açısından önden düğmeli pjamalar vs vs

canimm cok tsk ederim ilgine...Tlfda da yuzyuzede anlattilar bana onden dugmeli ince bluzla gel die makyajsiz takisiz tokasiz vs gel dedi....6 saat inecsuinden bisey yeme icme oruclu gibi ol dedi...Bide ameliyattan 1 bucuk saat once gel psikolojik destek vericeklermis benim hastane baya iyi bursada sayilidir yani...Cok temiz cok ilgili bir yer...Bakalim heyecanliyim ama acikcasi bole balik gibiyim yani anlamiom suan :))))

Güzel olur iyi olur anlama zaten çok ta büyütülecek bir operasyon değil Göğüslerin şişme olayına gelince zaten ne kadar göğsün varki şişsin de gerginleşsin yok gibi değilmi çok Fazla bir fark olmaz diye ifade etmek istiyorum gerilip şişipte bir beden mi far edecek sen merak etme tatlım yaza mis gibi gireceksin ve İyileşmiş bir şekilde Yaza Gireceksin Yazın ortasında yada Haziranda bu operasyonu Olduğunu düşünsene Allahımm Sabırlar Versin Haziranda ve Bayık Sıcaklarda Olacaklaraaaa

ahhh agzından bal damlıooo cnmmm nasıl moral oldu yaa :))

sıze ancak ct yazarım cunkı bı gece hastanede yatıcam opuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…