• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..

canım hayırlısıyla ameliyatın iyi geçiodur.. seni tebrik ediyorum şimdiden ve geçmiş olsun diyorum :71: kendine çoook dikkat et iyi haberlerini bekliyoruz herşey güzel olacaaakk :66:

:29: Geçmişler olsun bitanem şu an itibari ile kendine gelmişsindir dularım seninleydi emnim huzurla uyandın şöyle bir baktın cicişlerine ve etrafına bir ohh çekip İçinden o tatlı uykuna devam ettin haliyle uyuşukluk uyku hali kolay atılmıyor ben öyle yapmıştım bu gecenide rahat Geçireceğine eminim yarında aramıza sağlık ve Neşe :38: ile dönüp her şeyi bir bir bizlere Aktaracaksın :65: zaferini Paylaşacaksın Canım arkadaşımmm hadi bakalım öpüyorum :118: bekliyoruz :124:

çok geçmiş olsun canım şuan uyuyorsun belki eminim süper oldular tam istediğin gibi, burda seni düşünen dua eden arkadaşların seninle birlikte iyi haberlerini bekliyoruz :16:

tatlım çok geçmiş olsun :nazar: :nazar: umarım çok mutlusundurrrr. hoşgeldinnn memiş dünyasınaaa :9: :66: herşey geride kaldıı bir kaç gün sonra iyice ohh be diyeceksin. dualarım seninle, ağrın sızın olmaz inşallahh. öpüyorummm :54:

bir iki gün yokum, sevgilim gelecek az sonra şehir dışından, ama aklım sendee olacak :26:

geçmiş olsun canım umarım herşeyiyi geçmiş ve sende mutlu bir şekilde dönersin haberlerini bekliyorum bende bursa da ameliyat düşündüğüm için seni takip ediyorum biran önce kendini toparlayıp bizi bilgilendirirsin

ayşe cim hala gelmemişsin merak ettim inşallah iyisindir bizi merakta bırakma :26:

Kizlaaaaaaerr cnnlarim suan sadece parmaklarim calisior :((

Ameliyatim 1 saat surdu dun girdim iste bugun eve geldim ama daha 1 saat bile uyumadim dun gece 3 tane agri kesici igne yaramdi:((

Suan sarili gormuorum kizlar ama sargi cok sikio bunaldim vee cok agrim var gogusumde yaaaaa gecmicek gibi geliooooooooo:(((( sizde bole oldunuzmuuuu

aysecım cok cok gecmıs olsunn...en zor en streslı kısmını atlatmıssın evıne donmussun bence bır ohhh de yanı :)
valla burda okudugum kadarıyla herkes ılk gunlerde hıc gecmeyecekmıs gıbı gelıyor dıyorlar...
ama sonrasında o ağrılardan kurtulup çok mutlu devam edıyorlar hayatlarına :)
butun detayları uykunu aldıktan sonra beklıyoruz canım..

Ameliyatim 1 saat surdu dun girdim iste bugun eve geldim ama daha 1 saat bile uyumadim dun gece 3 tane agri kesici igne yaramdi:((

Suan sarili gormuorum kizlar ama sargi cok sikio bunaldim vee cok agrim var gogusumde yaaaaa gecmicek gibi geliooooooooo:(((( sizde bole oldunuzmuuuu

Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugun için agrılarının bu şekilde olması normal,kollarını hareket ettirememende normal.Kol kasları gögüs kaslarına baglıdır sonuçta.Sargılar sıkar,evet,bilirim o acıyı,katlanacaksın bebegim.Geçecekkk..herşey çok güzel olacak,inan bana..

Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugun için agrılarının bu şekilde olması normal,kollarını hareket ettirememende normal.Kol kasları gögüs kaslarına baglıdır sonuçta.Sargılar sıkar,evet,bilirim o acıyı,katlanacaksın bebegim.Geçecekkk..herşey çok güzel olacak,inan bana..

Kac gun sora gecer??? nlur soyleyinn:(( silikonlarim firlio gibi aciooo napicam yaa kizlar ne zmn gecer ne kdr surer bugun ct bugun den itibaren???

cnm hoşgeldinnn :16: merak etmeye başlamıştım artık :26:
kurtuldun işte ağrın olmasına üzüldüm :50: ama sabır cnm geçicek yarın daha iyi olucaksın,bir çok arkadaş ameliyat sonrası geçmeyecek sanıyordu ağrılarını bunları hatırla :38:
bende hatırlarım inşallah :37:
sen dinlen bize herşeyi anlat çok yorma kendini :29:

canım sadece bi kaç gün sonra bu acıların ağrıların hafifleyecek sonrasını düşün sen güzel günleri.. bunlar göğüslerinle ilgili son sıkıntıların olur inşallah :70:

gözün aydın arkadaşım.güzel günler seni bekliyor artık.malum yaz geliyor.çok çok ama çok mutlu olacaksın inşallah :10:

Arkadaşım geçmiş olsun en önemli kısmını atlattın:64: arkadaşların yazdığı gibi ilk birkaç gün ağrı oluyo sonra da olucak;ama bugün kü kadar değil kendini yorma sadece dinlenmene bak:)

geçmiş olsun cnm ağrı kesici vermedi mi doktorun dinlen fazla hareket etmede daha fazla ağrımasın

Merhaba,geçmiş olsun,en fazla 2 gün sürüyor,ve 3. gün kendini süper hissediyorsun.Büyüklükleri ile ilgili yorumunu,memnuniyetini sabırsızlıkla bekliyorum.ben kendi slikonlarımı çok büyük buldum ve değiştirmek için 200 cc civarında takılan birisini tanımak istedim.sık dişini biraz,eminim sonuç çok iyi olacak.

çok çok geçmiş olsunn unutacaksın bugünleri işallah herşey istediğin gibi olacak gelişmeleri merakla bekliyoruuz

Hadi Bakalım :64: Fıstık hanımcığım atlattın biras ağrı olacak elbet idaere et artık geçecek bebeğim güzel ve dantel çamaşırlar alırken ve giyerken herşeyi unutursun :65: Zafer SENİN Öpüyorummm :92: :70: :71:

Back
X