Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..
- Konu Sahibi Ainen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? Geçmişler olsun bitanem şu an itibari ile kendine gelmişsindir dularım seninleydi emnim huzurla uyandın şöyle bir baktın cicişlerine ve etrafına bir ohh çekip İçinden o tatlı uykuna devam ettin haliyle uyuşukluk uyku hali kolay atılmıyor ben öyle yapmıştım bu gecenide rahat Geçireceğine eminim yarında aramıza sağlık ve Neşe ile dönüp her şeyi bir bir bizlere Aktaracaksın zaferini Paylaşacaksın Canım arkadaşımmm hadi bakalım öpüyorum :118: bekliyoruz :124:
tatlım çok geçmiş olsun umarım çok mutlusundurrrr. hoşgeldinnn memiş dünyasınaaa herşey geride kaldıı bir kaç gün sonra iyice ohh be diyeceksin. dualarım seninle, ağrın sızın olmaz inşallahh. öpüyorummm
bir iki gün yokum, sevgilim gelecek az sonra şehir dışından, ama aklım sendee olacak :26:
bir iki gün yokum, sevgilim gelecek az sonra şehir dışından, ama aklım sendee olacak :26:
Kizlaaaaaaerr cnnlarim suan sadece parmaklarim calisior (
Ameliyatim 1 saat surdu dun girdim iste bugun eve geldim ama daha 1 saat bile uyumadim dun gece 3 tane agri kesici igne yaramdi(
Suan sarili gormuorum kizlar ama sargi cok sikio bunaldim vee cok agrim var gogusumde yaaaaa gecmicek gibi geliooooooooo((( sizde bole oldunuzmuuuu
Ameliyatim 1 saat surdu dun girdim iste bugun eve geldim ama daha 1 saat bile uyumadim dun gece 3 tane agri kesici igne yaramdi(
Suan sarili gormuorum kizlar ama sargi cok sikio bunaldim vee cok agrim var gogusumde yaaaaa gecmicek gibi geliooooooooo((( sizde bole oldunuzmuuuu
aysecım cok cok gecmıs olsunn...en zor en streslı kısmını atlatmıssın evıne donmussun bence bır ohhh de yanı :)
valla burda okudugum kadarıyla herkes ılk gunlerde hıc gecmeyecekmıs gıbı gelıyor dıyorlar...
ama sonrasında o ağrılardan kurtulup çok mutlu devam edıyorlar hayatlarına :)
butun detayları uykunu aldıktan sonra beklıyoruz canım..
valla burda okudugum kadarıyla herkes ılk gunlerde hıc gecmeyecekmıs gıbı gelıyor dıyorlar...
ama sonrasında o ağrılardan kurtulup çok mutlu devam edıyorlar hayatlarına :)
butun detayları uykunu aldıktan sonra beklıyoruz canım..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugun için agrılarının bu şekilde olması normal,kollarını hareket ettirememende normal.Kol kasları gögüs kaslarına baglıdır sonuçta.Sargılar sıkar,evet,bilirim o acıyı,katlanacaksın bebegim.Geçecekkk..herşey çok güzel olacak,inan bana..
Kas altı yöntemi ile ameliyat oldugun için agrılarının bu şekilde olması normal,kollarını hareket ettirememende normal.Kol kasları gögüs kaslarına baglıdır sonuçta.Sargılar sıkar,evet,bilirim o acıyı,katlanacaksın bebegim.Geçecekkk..herşey çok güzel olacak,inan bana..
Kac gun sora gecer??? nlur soyleyinn( silikonlarim firlio gibi aciooo napicam yaa kizlar ne zmn gecer ne kdr surer bugun ct bugun den itibaren???
cnm hoşgeldinnn merak etmeye başlamıştım artık :26:
kurtuldun işte ağrın olmasına üzüldüm ama sabır cnm geçicek yarın daha iyi olucaksın,bir çok arkadaş ameliyat sonrası geçmeyecek sanıyordu ağrılarını bunları hatırla
bende hatırlarım inşallah
sen dinlen bize herşeyi anlat çok yorma kendini
canım sadece bi kaç gün sonra bu acıların ağrıların hafifleyecek sonrasını düşün sen güzel günleri.. bunlar göğüslerinle ilgili son sıkıntıların olur inşallah
Kac gun sora gecer??? nlur soyleyinn( silikonlarim firlio gibi aciooo napicam yaa kizlar ne zmn gecer ne kdr surer bugun ct bugun den itibaren???
cnm geçmiş olsun..çok normal ağrıların..bir iki güne kalmaz kendini daha ii hissedeceksin cnmcm..
Merhaba,geçmiş olsun,en fazla 2 gün sürüyor,ve 3. gün kendini süper hissediyorsun.Büyüklükleri ile ilgili yorumunu,memnuniyetini sabırsızlıkla bekliyorum.ben kendi slikonlarımı çok büyük buldum ve değiştirmek için 200 cc civarında takılan birisini tanımak istedim.sık dişini biraz,eminim sonuç çok iyi olacak.