• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..

Meleksinizzzzz...Super bi destek bu :)) Abalmalr bavul hazirlior yarin icin :))) garip bisi cidden yaa ama hayatimda ki en heyecan verici karar ve simdiden cok ama cok mutluyum insallah cikincada ole olucammmmmmmm valla hic kapamicam aca aca gezicem bu yaz tobe tobeee :))

bysasavacım yanı aysecim :) şu an hissettiklerini tez zamanda bende yaşamak istiyorum.yani heralde aklından cıkmıyordur yanı 2 dk bıle baska bırsey dusunemıyorsundur dıye tahmın edıyorum :)

ıyı amelıyatlar gecırmenı dılıyorum...
evet yarın bu saatlerde cok cok cok huzurlu olacaksın.
guzel haberlerını beklıyoruz canım

Meleksinizzzzz...Super bi destek bu :)) Abalmalr bavul hazirlior yarin icin :))) garip bisi cidden yaa ama hayatimda ki en heyecan verici karar ve simdiden cok ama cok mutluyum insallah cikincada ole olucammmmmmmm valla hic kapamicam aca aca gezicem bu yaz tobe tobeee :))
Bende aynı şeyi söylüyorum :D hiç kapanmıycak haha göğüse ne kadar aksesuar varsa yapıcam .p

açın kızlaar açıııın sefamız olsun hahahahahha :9:

Aramıza döneceksin
Yatıp kalkıp dinleneceksin
Şen şakrak gülerek bize
En güzel kararım diyeceksin :34:

bu da senin hediyen fıstık :54:

Son düzenleme:
Supersinizzzz :))) papatyaaaa cok tatlisinn mukemmel bi hediye oldu bana,....

Kizlar bende en ufak korku yok yaaa tek dusuncem ise sevinemedim yaa okadar bekledim is haberini sevinemedim :)) nasil gidicem ise diye kara kara dusunuyorum ameliyat aklima gelmio :)) sargilar ne zmn cikcak diorum icimden ya iste ilac kokarsam :)) ya yikanma olayi olmicak ya bandajlarim cikmazsa yuruyemezsem filan bi suru kuruom kafamdaa:)) yoksa acicakmis umrumda deil isteyken sadece disardan belli olmasin yeter :)))

Kizlar sizi cidden cok sevdim destekler icin cok saolunn optummm bu gece hastaneden yazamicam ama yarin yazarimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

Kizlar bende en ufak korku yok yaaa tek dusuncem ise sevinemedim yaa okadar bekledim is haberini sevinemedim :)) nasil gidicem ise diye kara kara dusunuyorum ameliyat aklima gelmio :)) sargilar ne zmn cikcak diorum icimden ya iste ilac kokarsam :)) ya yikanma olayi olmicak ya bandajlarim cikmazsa yuruyemezsem filan bi suru kuruom kafamdaa:)) yoksa acicakmis umrumda deil isteyken sadece disardan belli olmasin yeter :)))

Kizlar sizi cidden cok sevdim destekler icin cok saolunn optummm bu gece hastaneden yazamicam ama yarin yazarimmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

Asla Belli olmaz Üzerine yapışmayan Bol Kıyafetler giyersin bebeğim sen çaktırmassan :34: Hiç kimse Tahmin bile edemez rahat ol ağrı sızı da olmaz Belki Birazcık Halsizlik olur hep böyle uzanmak falan arzusunda Olabilirsin hadi bakalım güzel haberlerini Bekliyoruz Heyecanla Yarında Mutlaka Yaz bilgi ver meraklandırma bizleri seni seviyoruz Canıımmmmm :7:

Öncelikle işin hayırlı olsun canım:46: şimdi heyecanın olduğu için sevinememişsindir ameliyattan çık iki sevinci birden yaşarsın :62: hayallere kavuşmak paha biçilemez geri kalan her şey için :1: İlaç kokmak falan yok böyle bir şey sen rahat ol dışarıdan falan da belli olmaz bünyeye göre değişir ama genel de ilk 3-4 gün ciddi ağrılar oluyo sonrasında azalarak devam ediyo... İş arkadaşların da göğsüne darbe indirmiyceğine göre(ki o zaman bayağı bir acı olur) mesela grip olduğunu düşün üstünde bir kırgınlık var ay oy diyip gezmiyceksin yani:)

Kizlar simdi lafi uzatmadan herseyi yaziyorum olumlu olumsuz her turlu yorumu bekliyorum...

1- 200 cc yada 225 cc
2- Yuvarlak silikon ve kas alti
3-Mentor puruzsuz tirtiksiz

Not: Boyum 150 ve 40 kiloyum

Sevgiler yorumalrinizi bekliyorum sizce nasil olur?

canım öncelikle şimdiden geçmiş olsun diyorum. benim protezim de 225cc yuvarlak ve kas altı uygulandı. boy kilo olarak hemen hemen aynıyız. benim hiç göğüs dokum yoktu eğer senin de öyleyse canım sana tavsiyem ameliyat olduğuna değsin istiyorsan protez boyutlarını olabilecek en büyük şekilde uygulamasını rica et doktorundan. çünkü benimkiler iyice küçüldü ve şu anda hiç dekoltem felan yok. keşke enazından 250 ya da üstü taksaymış diye üzülüyorum. bir de benimki orta profil belki de bu yüzden de küçük duruyordur. bu kadar küçük takıyorsa yüksek profil olsun bence. inşallah en güzel sonuçla karşılaşırsın canım. bol şanslar....:71:

canım öncelikle şimdiden geçmiş olsun diyorum. benim protezim de 225cc yuvarlak ve kas altı uygulandı. boy kilo olarak hemen hemen aynıyız. benim hiç göğüs dokum yoktu eğer senin de öyleyse canım sana tavsiyem ameliyat olduğuna değsin istiyorsan protez boyutlarını olabilecek en büyük şekilde uygulamasını rica et doktorundan. çünkü benimkiler iyice küçüldü ve şu anda hiç dekoltem felan yok. keşke enazından 250 ya da üstü taksaymış diye üzülüyorum. bir de benimki orta profil belki de bu yüzden de küçük duruyordur. bu kadar küçük takıyorsa yüksek profil olsun bence. inşallah en güzel sonuçla karşılaşırsın canım. bol şanslar....:71:

BIraz endiseliyim acikcasi 200 cc den... kafaya takiorum bazen ya kucuk olursa die ama doktora girmeden once solucem dekoltemolsun dicem bide bi foto var elimde cok gzlllll bi foto var dicem ki bu buyuklukte olsunnnn :))

Tatlıkm şimdiden geçmiş olsunnn, umuyorum kii hersey istediğin gibi olcak, güzel haberlerini bekliyoruzzzz:21:

Kizlar regl oldummm indilerrr...

Suan bir an once ameliyat olayim die dua ediyorumm cunki cok kotu adet agrim var yaaa biran once uyutsunlarda su lanet agriyi hissetmeyeyim agri kesicide alamiorum yasak :((( napicam 5 e kdr ben yaa hersey ustuste geldiii

Kizlar regl oldummm indilerrr...

Suan bir an once ameliyat olayim die dua ediyorumm cunki cok kotu adet agrim var yaaa biran once uyutsunlarda su lanet agriyi hissetmeyeyim agri kesicide alamiorum yasak :((( napicam 5 e kdr ben yaa hersey ustuste geldiii

cnm ilaç yada bitkisel bişey alamazsın :26: annem benim ağrım olduğunda ayaklarımın altına sıcak su torbası koyardı dene istersen :26: az kaldı dayanman lazım ne zamandır istediğini beklediğini düşün başka şeylerle ilgilenmeye çalış
offf üzüldüm ne yapsakki :59: 4 saat daha dayanıcan çoğu gitti accıcığı kladı dayan ayşecim :38:

cnm ilaç yada bitkisel bişey alamazsın :26: annem benim ağrım olduğunda ayaklarımın altına sıcak su torbası koyardı dene istersen :26: az kaldı dayanman lazım ne zamandır istediğini beklediğini düşün başka şeylerle ilgilenmeye çalış
offf üzüldüm ne yapsakki :59: 4 saat daha dayanıcan çoğu gitti accıcığı kladı dayan ayşecim :38:

Az kaldi evet :) insallah dayaniorum nette takiliorum sizler varsiniz ya dualariniz var daha ne olsun...

Birazdan saglik raporu icin disari cikicam bu agriyla :)) is icin istediler ameliyatli vermezler die hazir bugun cuma hemen aliyim dedim.. dispansere gidicem ordan direk ameliyata gecicem dinlenmek yok bana :))

Az kaldi evet :) insallah dayaniorum nette takiliorum sizler varsiniz ya dualariniz var daha ne olsun...

Birazdan saglik raporu icin disari cikicam bu agriyla :)) is icin istediler ameliyatli vermezler die hazir bugun cuma hemen aliyim dedim.. dispansere gidicem ordan direk ameliyata gecicem dinlenmek yok bana :))

ameliyattan sonra bol bol dinlenmen gerekecek :34:
dışarı çıkınca zaten zaman çabuk geçer
az az az kaldıı
hayırlısıyla dön gel aramıza
bizi habersiz bırakma heycanla haberlerini bekliyor olucaz

Son düzenleme:
Canım şimdiden çok geçmiş olsun panik yapma rahat ol,herşey istediğin gibi gidicek inşallah..Bu arada pütürsüz protez konulacak sanırım benimkilerde öyle doktoruma neden diye sorduğumda banada çok mantıklı gelen şu açıklamayı yapmıştı birincisi pütürsüz yüzey kasaltı için daha uygun kapsül oluşumu açısından çok riskli bi bölge olmadığı için ikincisi protezin yerleşmesi daha kolay diğeri dokuya yapıştığı için daha zor ve yavaş iniyor ve en önemliside her hangi bi komplikasyon sonucu protezin çıkarılması daha kolay diğerini çıkarırken doku kaybı meydana gelebiliyormuş..Bu arada Nip Tuck diye bi dizi var dikkatimi çekmişti ordaki cerrahlarda hep pütürsüz yüzey koyuyorlar :27:

byavsa son ıkı saatın :) kımbılır nasıl heycanlısındır :) 3.5 saat sonra herseyın gecmıs bıtmıs olacak...haberlerını beklıyoruzzz :)

papatyaaaaa:)) ben regl olucam ama suan sisler ve olcuyu boleyken aldi bide hastayken ameliyat yaparlarmiiii ??? bu konudada fikir verinnn kizlarr

ben regl olacakken ameliyat ooldum ve benimde gögüslerim cok şişti...ameliyat sonrası acıma daha fazla olabiliyo,gögsüler hassaslastıgı için ama baska bir sorun yok..boyut senin kilona ve boyuna göre iyi bencede...ama alabildiginin en büyügü de,eger dolgun istiyorsan..

öyle ya da böyle cok güzel oluyor..bir an önce yap ve kurtul...

ayşecim şuanda ameliyattasın umarım herşey yolunda gidiyordur uyandığında büyük bir huzurla uyan inş,ağrın sızın en az derecede olsun gözlerini açtığında
ben şimdi saate baktım seni düşündüm dua ettim umarım aramıza döndüğünde çok iyi olucaksın korkttuğum kadar yokmuş diyeceksin
ben öyle umut ediyorum ve diliyorum...:54:

Back
X