• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..

ahhh agzından bal damlıooo cnmmm nasıl moral oldu yaa :))

sıze ancak ct yazarım cunkı bı gece hastanede yatıcam opuyorummm

Canımsınnn nedemek moralden öte gerçekleri söylüyorum bende yaşadım 5 ay önce çok güzel olacaklarrr fıstık olacaklar Buraya gelince Büyük Keyifle Yaşadıklarını Paylaşacaksın seni bekliycez 4 gözle :52: bende seni Öpüyorummmmmmm :34: :16:

Canım konunu yeni okudum,hayırlı ugurlu olsun,doktorun öyle uygun görmüş,gerçektende zayıfsın boyunda kıssa.Çok büyük protez yakışmaz bence.Umarım arzu ettigin gögüslere kavuşursun bebegim..:71:

hastanenin bu kadar ilgli olması ne kadar güzel donanımlıda demişsin gönül rhatlıysa girersin artık ameliyatına tatlım hayırlısıyla olur biter sonraa keyif keyiff keyifff :61:

canım 1 günün kaldıı, hatta gün bile değil. yupppiiiii :62: her şey çok güzel geçecek inşallah, ve keyifle bize anlatacaksın sen deee :66: :66:

hatırlıyorum arzumda bir cuma günü ameliyat olmuştu :21:
inşallah sende en az onun kadar memnun kalırsın
zaman azaldı artık hazırlıklar bitsin yarın ameliayatımızzzz varrrr :46: :32: :62:

Yok,ben cuma günü ameliyat olmamıştım,14 şubat sevgililer günü ameliyat olmuştum,ayrıca kandil günüydü..Arkadaşımızada Allah yardım etsin,inşallah istedigi gögüslere kavuşur,tabi sende sevgili Karamelcigim.Çok bekledin,seninle birlikte bizde bekliyor ve heyecanlanıyoruz arkadaşım :16:

Canlarimmm allah ne muradiniz varsa versin gonulden ediyorum bu duayi :)

yanliz kizlar bi sorun var ameliyatim yarin aksam saat 5 te ve bugun beni sali is basi yap die aradilarrrrrr napicam ben yaaa doktor sorun omaz dior cok kasma ani hareketler yapm,a ct pzr ve pzt yeter dior sana... hersey ustuste denk geldiiiii :)) is hayatima memelerimle baslicam heheheh

kizlar sizce ise baslayabilirmiyim ya???

yanliz kizlar bi sorun var ameliyatim yarin aksam saat 5 te ve bugun beni sali is basi yap die aradilarrrrrr napicam ben yaaa doktor sorun omaz dior cok kasma ani hareketler yapm,a ct pzr ve pzt yeter dior sana... hersey ustuste denk geldiiiii :)) is hayatima memelerimle baslicam heheheh

canım bu birazda senin bünyenle alakalı bişey ama bu ilk 3 gün kendni sakın zorlama kalkarken bile yardım al ağır bişey vs kaldırma kollarını vücudunu yorma işte de dikkat edersen bu şekilde sorun olmaz diye düşünüyorum tabi yaşayanlar daha iyi biliyor :26: bende artık ezberledim :60:

Yani başlamasan daha iyi olur :50: dinlen ilk gün ki enerji toplasın oturup kalkmakta zorlanabilirsin başın dönebilir vesaire vesaire hayatımmmmm :61:

Yani başlamasan daha iyi olur :50: dinlen ilk gün ki enerji toplasın oturup kalkmakta zorlanabilirsin başın dönebilir vesaire vesaire hayatımmmmm :61:

ilk gün demioki tatlım cuma ameliyat olucak salı işe başlaması gerekiomuş :44:

ilk gün demioki tatlım cuma ameliyat olucak salı işe başlaması gerekiomuş :44:

3 gün sonra hımm Pardoonnn ben yanlış yazmışım bilmem başlarsın gücün falan nasıl dır bilemiyorum ki ben mesela Başlayamazdım Nazlıyım belkide dayanıklıyım ama olmaz dı yani

Senin için zor olur bence,zannetmiyorum.Senin ilk haftanda iyice dinlenmen gerekiyor yoksa allah korusun gögüslerin taş gibi sertleşir.Ben ikinci haftasında sporcusütyeni almak için alışveriş merkezine gitmiştim,o da eşim arabayla bırakmıştı,sadece içerde yürüdüm biraz,hemen fenalaşmıştım yani.Bilemiyorum tabi,bünyeylede alakalı olabilir ama bu kadar erken iş başı yapman :19: Ameliyattan sonra sırt agrılarında olacak...:94:

cnm bence de zor olacak senin için.insan 1 haftada anca toparlanabiliyor inan..iznini uzatabilme durumun varsa uzat.ilk günler dik yüreyememiştim mesela ben..tekrardan geçmiş olsun diyorum hayatım..allah gönlüne göre versin..panik yapma sakın,ben ameliyat öncesi çok panik oldum..ama gereksizmiş..öpüyorum..

cnm bence de zor olacak senin için.insan 1 haftada anca toparlanabiliyor inan..iznini uzatabilme durumun varsa uzat.ilk günler dik yüreyememiştim mesela ben..tekrardan geçmiş olsun diyorum hayatım..allah gönlüne göre versin..panik yapma sakın,ben ameliyat öncesi çok panik oldum..ama gereksizmiş..öpüyorum..

saolun allah razi olsun... suan bi garibim yani korku yok sitres yok ama boyle tarif edemedigim bi duygusallik var bide regl olucam yarin filan :) belkide ondan hassaslastim ama dua edin banada hepinizi cok opuyorum saolun arkadaslar...Buarada son olarak resmimi cektim :)))

sanırım bünyeyle ilgili ben üçüncü akşam çok sıkılıp sinemaya gittim sevgilimler bir güzel :9: ama yavsacım sen bir de regl olacaksın. biraz zor olacak. tabii işinin ne olduğu da önemli. masa başı bir işse zorlansan da atlatırsın gibi geliyor :94:

saolun allah razi olsun... suan bi garibim yani korku yok sitres yok ama boyle tarif edemedigim bi duygusallik var bide regl olucam yarin filan :) belkide ondan hassaslastim ama dua edin banada hepinizi cok opuyorum saolun arkadaslar...Buarada son olarak resmimi cektim :)))

Doktorun zaten ameliyattan önce resimşerini çekecek canım,merak etme.Seni çok iyi anlıyorum,çok duygusalsın,acaip bir duygu o,sinir,korku,heyecen,üzüntü...hepsi birbirine karışmıştır şimdi senin.Ameliyata girmeden sakinleştirici yapıcaklar sana,iyi gelecek,kafan bir güzel olacak,içmeden sarhoş olacaksın :27::27:Ameliyattan sonra bir mutluluk,ellerini gögüslerine götüreceksin ilk olarak,ellediginde oha bunlar ne,bu kadar büyük istemedim gibi bir düşüncelerin olacak,sonra seni kaldıracaklar,tuvalete girip aynada bakmak isteyeceksin,yüzünde sersem bir ifade,gülümsemeye çalışacaksın....v.b. Canım dualarımız seninle.Eve dönünce yaz bize merakta koyma bizi olurmu..

sanırım bünyeyle ilgili ben üçüncü akşam çok sıkılıp sinemaya gittim sevgilimler bir güzel :9: ama yavsacım sen bir de regl olacaksın. biraz zor olacak. tabii işinin ne olduğu da önemli. masa başı bir işse zorlansan da atlatırsın gibi geliyor :94:

Canim benim isim ilk 6 ay oturma isi ztn isi ogrenene kadar hep oturcam :)) ole zor bi is deil masa basi isi evet...Buarada kizlar adim AYSE :))

Papatyacim moral oldu ya bu sinemeya gitme isin :) cok saol cnm

iyi etmişsin cnm eski halini çekmekle
dualarımız seninle en son ayşegülümde heycanlanmıştım çok şükür o rahat atlattı sıra sende ameliyat girerken burayı düşün aklına getir dualarımızı hisset :34:
içindeki duyguyu anlıyorum ben nötr leşiyorum öyle durumlarda heycanda değil korkuda değil biraz sevinç biraz hüzün garip bişey :emir_bebek:
yarın bu saatlerde bitmiş olucak herşey bize dönmeni ve ben iyiyim çokkk iyiyim demeni beklicez :16:

Back