• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Randevumu aldım ve cuma günü ameliyat oluyorum..

Suan sarili gormuorum kizlar ama sargi cok sikio bunaldim vee cok agrim var gogusumde yaaaaa gecmicek gibi geliooooooooo:(((( sizde bole oldunuzmuuuu

canım çok geçmiş olsun :) parmağını kesince bile iki gün sızlıyor da şu andaki ağrıların çok normal bence. sargılardan kurtulup da yeni halinle ayna karşısına geçince hepsini unutursun :9:

Kizlaaaaaaerr cnnlarim suan sadece parmaklarim calisior :((

Ameliyatim 1 saat surdu dun girdim iste bugun eve geldim ama daha 1 saat bile uyumadim dun gece 3 tane agri kesici igne yaramdi:((

Suan sarili gormuorum kizlar ama sargi cok sikio bunaldim vee cok agrim var gogusumde yaaaaa gecmicek gibi geliooooooooo:(((( sizde bole oldunuzmuuuu

çokkk geçmiş olsun cnm yaa..kendimi görüyorum resmen bu yazdıklarında..ben de kas altı yöntemle oldum 2 ay önce,biliorum o acıyı..200 cc civarı diodun galba..kaç koyuldu bilmiorum ama benim de 200 cc ydi o bile çok zorlamıştı beni..günden güne daha ii oluyosun..ilk ilki 3 gündeki ağrı kalmıyo o kadr 4. günde..zor ama cidden ilkgünler..çokkk geçmiş olsun tekrar!!!

bende merak ediyorum.ne yaptı acaba ağrıları hafiflemiştir umarım.Allah tez zamanda şifa versin hemen kalk ayağa.:54:

kızlarr ben geldim...
şanssızlığıma evdeki modem kutum bozuldu nete girmekte zorlanıyorum ama hepinizin yorumlarını şimdi okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım.
gelelim saadede:)

bugün 3. günüm ve herşey aynı şekilde devam ediyor.özellikle sabah uykudan kalkarken silikonlarım batıyor, bugün doktora gittim sargılarımı aldırmaya açtı yatırdı düz yatamadığım için çok acı çektim çok bağırdım.açtıktan sonra bir meme diğerinden çok az yukarıdaymış bu yüzden tekrar çapraz sargıya aldılar:(
bugün anormal acılar çektim doktordayken.sorularıma geleyim;
(bu yazıyı ben yazmıyorum arkadaşıma yazdırıyorum:))
annem yedirip içiyor kızklar bu normal mi kaşık bile kaldıramıyorum hala??
kısacası hiç bişey yapamıyorum. doktorda hala kollarını oynat diyor ama ben kıpırdatamıyorum bile ne yapacam ben kızlar işede başlayamıyorum bana fikir verin.
bu sertlik iner mi? çünkü şuanda duvar gibi sertler:(

kızlarr ben geldim...
şanssızlığıma evdeki modem kutum bozuldu nete girmekte zorlanıyorum ama hepinizin yorumlarını şimdi okudum ayrı ayrı teşekkür ediyorum canlarım.
gelelim saadede:)

bugün 3. günüm ve herşey aynı şekilde devam ediyor.özellikle sabah uykudan kalkarken silikonlarım batıyor, bugün doktora gittim sargılarımı aldırmaya açtı yatırdı düz yatamadığım için çok acı çektim çok bağırdım.açtıktan sonra bir meme diğerinden çok az yukarıdaymış bu yüzden tekrar çapraz sargıya aldılar:(
bugün anormal acılar çektim doktordayken.sorularıma geleyim;
(bu yazıyı ben yazmıyorum arkadaşıma yazdırıyorum:))
annem yedirip içiyor kızklar bu normal mi kaşık bile kaldıramıyorum hala??
kısacası hiç bişey yapamıyorum. doktorda hala kollarını oynat diyor ama ben kıpırdatamıyorum bile ne yapacam ben kızlar işede başlayamıyorum bana fikir verin.
bu sertlik iner mi? çünkü şuanda duvar gibi sertler:(

ay okuyunca çok üzülüyorum ya.herkes farklı birşeyler yaşıyor. 3. gün olmuş hala yemek bile yiyemiyorum diyorsun acaba ben ne olacağım korkuyorum.
canım umarım çok çabuk iyileşirsin.:5:

Canım geçmiş olsun Herkesin Ağrı eşiği farklı birde Burada öğrenip okuduklarıma göre bilgiçlik taslamayım da Kasın altına konunca acı daha fazla oluyormuş burada okuduğuma göre yani o yüzden sabır diyorum umarım geçicek kısa zamanda hiç merak etme bol bol dinlen :71:

Back
X