- 20 Haziran 2011
- 210
- 74
- 32
Burda daha belliAllah kucağınıza almayı nasip etsin iñşallah ...bende şimdi usg goruntunüze baktım pek emin olmadan yorum yapmışım .cunku resim pek net degildi
Sağda olursa erkek demişlerdi sanki amaKuzum kıza benzettim ama pek emin değilim plesanta sağda gibi duruyo ama çok net değil
Sağda olursa erkek demişlerdi sanki ama
Yani şunu merak ediyorum usg kağıdını eline aldığında benimki solda duruyor kağıttaki değilde normal rahimdeki yerimi önemliKim dedi vajinal ultrason da sağda olursa erkek olur canim karindan oldugu icin tam tersi ama zaten bebeğin konumu önemli değil plesantanin konumu önemli
Merhaba, ultrasona göre erkek demiştiniz doktorumuz tahminde bulundu erkek dediCanım erkek bu buyuk ihtimalle rabbim gönlünüze gore versin cinsiyet belli olunca yazmayi unutma
Benim bebeğime de bakar mısınız? 7 hafta karındanTabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Merhaba banada bakarmısınız 11+3Tabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Canım buradaysan eğer bide benimkine bakar mısınKim dedi vajinal ultrason da sağda olursa erkek olur canim karindan oldugu icin tam tersi ama zaten bebeğin konumu önemli değil plesantanin konumu önemli
Bebeğiniz kız mıKuzum 12 haftalık olduk tekrar bakar mısın ❤
Bebeğiniz erkek miYaa yorumunuzu gördüm şimdi benimki de sağ üstte mi oluyor bakar mısınız erkek mi :) karından usg
Yok bu yöntemi çürüten çok kişi gördüm ...ama ramzi teorisinde hiç şaşmadım sadece plesantaya göre yorum yapiliyo plesanta şu kesedeki beyaz parlak alankarından ultrasonda plesanta solda ise erkek sağda ise kiz oluyo .vajinal usg de ise tam tersi oluyo
Merhaba benimde 5+2gunluk vajinal ultrason yorumlarmisinizYok bu yöntemi çürüten çok kişi gördüm ...ama ramzi teorisinde hiç şaşmadım sadece plesantaya göre yorum yapiliyo plesanta şu kesedeki beyaz parlak alankarından ultrasonda plesanta solda ise erkek sağda ise kiz oluyo .vajinal usg de ise tam tersi oluyo
Yok bu yöntemi çürüten çok kişi gördüm ...ama ramzi teorisinde hiç şaşmadım sadece plesantaya göre yorum yapiliyo plesanta şu kesedeki beyaz parlak alankarından ultrasonda plesanta solda ise erkek sağda ise kiz oluyo .vajinal usg de ise tam tersi oluyo
merhaba öncelikle allah analı babalı sağlıklı büyütsün prensesi:) sağdan mı yumurtladınız oraya mı yerleşti? ve kız bebekte ne gibi belirtileriniz vardı?İçimden hep kız diye geçiyor, bulantım cok basen ve karından kilo aldım, sivilceler cıkıyor acayip cirkinleştim. Çin takvimine göre erkek görünüyor ama ben hala kız hissediyorum. 9+6 yız.
Ramzi teorisi okudum yüzde 97 dogruymuş.Ama neye göre bakcam ultrasona bilemedim. Size sormak istedim Bebeğim sağa daha yakın sanki bası da solda ayakları sağa bakıyor yani. Anlamadım ben. Sağlıklı olsun tabi kız erkek fark etmez ama merak ettim. İlk foto 5+5 iken 2.foto 9+3ken
Baya oldu girmeyeli. Şuan güncelliyorum ancaMerak eden varsa Bi KIZIMIZ Olacak inşallah Allah kısmet ederse zaten hissediyodum. Hatta testi yapmadan önce de pembe tulumlar aldıgım rüyalar görmüştüm. Saglıklı olsun da farketmez. Allah isteyen herkese versin inşallah. Duam sizinle, siz de duanızı eksik etmeyin lütfen
Arkadaşlar yorumunuzu bekliyorum neden kimse yazmıyor?