Pek birsey belli olmuyo baska resim var mi
Pek birsey belli olmuyo baska resim var mi
Yok malesef baska6-7-8 haftalik baska usg var mi
Yok malesef baska
Yok ama bende erkek hissediyorum 10 güne belli olacakmıs 13 14. Haftada yani söylerim burdanAslında erkek gibi geldi ama emin degilim doktor benzetme yaptu mi cinsiyetini
Tabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Merhaba benim için de tahminde bulunabilir misiniz6-7-8 haftalik baska usg var mi
Canım erkek bu buyuk ihtimalle rabbim gönlünüze gore versin cinsiyet belli olunca yazmayi unutmaMerhaba benim için de tahminde bulunabilir misinizultrason ölçüsüne göre 5+6 vajinal bakıldı
Çok teşekkür ederimm mutlaka yazicamCanım erkek bu buyuk ihtimalle rabbim gönlünüze gore versin cinsiyet belli olunca yazmayi unutma
Belki tutar sizde de bilmiyorum ben annemin yalancısıyım. Bir rivayete göre kese fasulye şeklindeyse erkek yuvarlaksa kız olurmuş
Aşağıdaki bebelerimde sağdaki erkek soldaki kızdı
Annem ilk bu fotoğrafı gösterdiğimde söylemişti bana benimki doğru çıktı. Gerçekten öylemi yoksa annemin içine doğup salladı mı orasını bilemem tabi
Eki Görüntüle 3072710
Ama ne yazık ki ramzi teorisi ikiz gebelik için geçerli değulilYok bu yöntemi çürüten çok kişi gördüm ...ama ramzi teorisinde hiç şaşmadım sadece plesantaya göre yorum yapiliyo plesanta şu kesedeki beyaz parlak alankarından ultrasonda plesanta solda ise erkek sağda ise kiz oluyo .vajinal usg de ise tam tersi oluyo
KızmışşşşAslında erkek gibi geldi ama emin degilim doktor benzetme yaptu mi cinsiyetini
Allah kucağınıza almayı nasip etsin iñşallah ...bende şimdi usg goruntunüze baktım pek emin olmadan yorum yapmışım .cunku resim pek net degildiKızmışşşş
Kuzum kıza benzettim ama pek emin değilim plesanta sağda gibi duruyo ama çok net değilBizde karından 7 haftalığız bende tahmin alabilir miyimEki Görüntüle 3072981