Ramzi teorisi doğru mu? Keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınız?

Merhaba ramzi teorisini baz alarak bakmıyorum kesenin konumuna ve iç gudulerime göre tahminde bulunuyorum :) önemli olan tabi sağlıklı olması Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bence erkek

Merhaba ramzi teorisini baz alarak bakmıyorum kesenin konumuna ve iç gudulerime göre tahminde bulunuyorum :) önemli olan tabi sağlıklı olması Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bence erkek
çok teşekkür ederim Amin inşallah

Merhaba! Banada tahmin yaparmısınız 7 haftalık karından

Eklentiler

• 397153F5-CB5F-43D6-B150-CF973E9B98CC.jpeg
    86,2 KB · Görüntüleme: 78
Selisay banada yorumda bulunurmusunuz. 7 haftalık karından

Eklentiler

• 5603FC0A-4BA0-48BA-B42E-76D568BBFC64.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba arkadaşa kız demiştim tahminim o yönde siz ogrendiniz mı? Sizin de kızdır vajinal ultrasonsa ve benzer pozisyondaysa.Kucaginiza almak nasip olsun inşallah
Şuan 10 haftalık ben çok karşılaştırma yaptım benim ultrason normal karından ultrason gibi gosterilmis

Merhabalar rica etsem benim için de tahmin de bulunabilir mısınız 7+5 karından ultrason

Eklentiler

• IMG_20231203_135011.jpg
    78,5 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba arkadaşa kız demiştim tahminim o yönde siz ogrendiniz mı? Sizin de kızdır vajinal ultrasonsa ve benzer pozisyondaysa.Kucaginiza almak nasip olsun inşallah
Banada bakar mısınız rica etsem

Eklentiler

• 1000036493.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 30
Rüyada ne gormustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…