- 4 Ocak 2021
- 860
- 533
- 27
Allah razı olsun merhaba sağol canım evet sağdan. Yani ultrason kolunu hep sağa bastiriyordu eminim. Kız erkek diye ayiramicam çünkü ilk tecrubemdi belki erkek olsa sa bunları yaşardım bilemiyorum. Ama bana hamileliğin kesin belirtileri ne diye sorsalar sırt ve bele kadar uzanan ağrı bulantı ve şişkinlik derim. Kasik ağrısı başlarda oluyordu yerlesince azaldı ama sırt bel hep vardı bulantı da öyle. 4 aya kadar çok yoğun yaşadım yemek kokusunu bile kaldıramadı hiç. Hamileliğin en rahat enn güzel ve ayrıca güzel hissettiğin karnının da belirginlestigi dönemi bence 4 buçuk ay 7 buçuk ay civarı. Kraliçe gibiydim saçım başım moralim herkes etrafımda pervane. 7den sonra mide yanmalari sırt ağrıları giek büyüdükçe gece uyuyamama sık idrar vs vs zorluğu tekrar başladı. Ama her dönemi ayrı güzel tabi.. Allah herkese nasip etsin inşallah uzun olmuş baya kusura bakmayın o günlere gidince takır takır yazmışım..merhaba öncelikle allah analı babalı sağlıklı büyütsün prensesi:) sağdan mı yumurtladınız oraya mı yerleşti? ve kız bebekte ne gibi belirtileriniz vardı?