Sagdaysa kiz diyorlar canim en iyi 7 ve 8 haftalikken gorunuyomus bide maya testini yap japon testi bende o 2 oglumdada tuttuİçimden hep kız diye geçiyor, bulantım cok basen ve karından kilo aldım, sivilceler cıkıyor acayip cirkinleştim. Çin takvimine göre erkek görünüyor ama ben hala kız hissediyorum. 9+6 yız.
Ramzi teorisi okudum yüzde 97 dogruymuş.Ama neye göre bakcam ultrasona bilemedim. Size sormak istedim Bebeğim sağa daha yakın sanki bası da solda ayakları sağa bakıyor yani. Anlamadım ben. Sağlıklı olsun tabi kız erkek fark etmez ama merak ettim. İlk foto 5+5 iken 2.foto 9+3ken
Çok sagol 9+6yız bugün bakalım kısmet. Sağlıklı olsun daSagdaysa kiz diyorlar canim en iyi 7 ve 8 haftalikken gorunuyomus bide maya testini yap japon testi bende o 2 oglumdada tuttu
Benım sağ üstteydi en basından berı hatta 7 .haftada gıttıgım bır Prof a kız olur ınsallah demıstım oda heveslenme tutunduğu yer erkeğe benzıyor demıstı ve erkek bebegımSagdaysa kiz diyorlar canim en iyi 7 ve 8 haftalikken gorunuyomus bide maya testini yap japon testi bende o 2 oglumdada tuttu
Benim içinde bı tahminde bulunabilir misiniz ultrason görüntüsü vajinal karından değil ona göre de değişiklik gosteriyomus yaÇok sagol 9+6yız bugün bakalım kısmet. Sağlıklı olsun da
Eger sol alttaki golge bebek ise kiz benceBenim içinde bı tahminde bulunabilir misiniz ultrason görüntüsü vajinal karından değil ona göre de değişiklik gosteriyomus ya
Karından ultrasondan ne taraftaydıBenım sağ üstteydi en basından berı hatta 7 .haftada gıttıgım bır Prof a kız olur ınsallah demıstım oda heveslenme tutunduğu yer erkeğe benzıyor demıstı ve erkek bebegım
Sağda. Hep sağda bebeğim, ultrason kolunu dahep sağabastırıyor doktorumKarından ultrasondan ne taraftaydı
Banada bakarmısınız acaba rica etsemEger sol alttaki golge bebek ise kiz bence
Tabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canimBanada bakarmısınız acaba rica etsem
Msj olarak attım amaTabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim canim
Bi daha etiketler misinMsj olarak attım ama
Kiz gibi canim
Yaa teşekkür ederim inşallah hayırlısı ❤Kiz gibi canim
Tam emin degilim kuzum ama bir dahaki ultrasonuda atarsin yine bakarizYaa teşekkür ederim inşallah hayırlısı ❤
Eger sol alttaki golge bebek ise kiz bence